Sobota, 25. jún, 2022 | Meniny má Tadeáš

Registrácia do Zoznamu prijímateľov 2 % na rok 2012 už prebieha

Bratislava 20. októbra (TASR-OTS) - Notárska komora SR vedie Notársky centrálny register určených právnických osôb, do ktorého sa zapisujú právnické osoby, ktorým môže fyzická alebo právnická osoba každoročne poukázať podiel zaplatenej dane do výšky 2 %. Registráciu možno vykonať u ktoréhokoľvek notára na Slovensku v období od 1.9.2011 do 15.12.2011. V minulom roku notári zaregistrovali celkom 10048 právnických osôb. V tomto roku notári zaregistrovali do dnešného dňa 540 právnických osôb. Notárska komora SR upozorňuje, že registráciu je potrebné opakovať každoročne bez ohľadu na to, či organizácia už bola alebo nebola v predchádzajúcich rokoch zaradená v Zozname prijímateľov. Bližšie informácie o registrácii možno získať na stránke Notárskej komory SR www.notar.sk alebo na stránke www.rozhodni.sk.
JUDr. Miroslav Pavlovič, viceprezident Notárskej komory SR, notarska.komora@notar.sk
mš vs

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH