Registrácia do Zoznamu prijímateľov 2 % na rok 2012 už prebieha

Bratislava 20. októbra (TASR-OTS) - Notárska komora SR vedie Notársky centrálny register určených právnických osôb, do ktorého sa zapisujú právnické osoby, ktorým môže fyzická alebo právnická osoba každoročne poukázať podiel zaplatenej dane do výšky 2 %. Registráciu možno vykonať u ktoréhokoľvek notára na Slovensku v období od 1.9.2011 do 15.12.2011. V minulom roku notári zaregistrovali celkom 10048 právnických osôb. V tomto roku notári zaregistrovali do dnešného dňa 540 právnických osôb. Notárska komora SR upozorňuje, že registráciu je potrebné opakovať každoročne bez ohľadu na to, či organizácia už bola alebo nebola v predchádzajúcich rokoch zaradená v Zozname prijímateľov. Bližšie informácie o registrácii možno získať na stránke Notárskej komory SR www.notar.sk alebo na stránke www.rozhodni.sk.
JUDr. Miroslav Pavlovič, viceprezident Notárskej komory SR, notarska.komora@notar.sk
mš vs

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.