Štvrtok, 17. jún, 2021 | Meniny má AdolfKrížovkyKrížovky

Registrácia do Zoznamu prijímateľov 2 % na rok 2012 už prebieha

Bratislava 20. októbra (TASR-OTS) - Notárska komora SR vedie Notársky centrálny register určených právnických osôb, do ktorého sa zapisujú právnické osoby, ktorým môže fyzická alebo právnická osoba každoročne poukázať podiel zaplatenej dane do výšky 2 %. Registráciu možno vykonať u ktoréhokoľvek notára na Slovensku v období od 1.9.2011 do 15.12.2011. V minulom roku notári zaregistrovali celkom 10048 právnických osôb. V tomto roku notári zaregistrovali do dnešného dňa 540 právnických osôb. Notárska komora SR upozorňuje, že registráciu je potrebné opakovať každoročne bez ohľadu na to, či organizácia už bola alebo nebola v predchádzajúcich rokoch zaradená v Zozname prijímateľov. Bližšie informácie o registrácii možno získať na stránke Notárskej komory SR www.notar.sk alebo na stránke www.rozhodni.sk.
JUDr. Miroslav Pavlovič, viceprezident Notárskej komory SR, notarska.komora@notar.sk
mš vs

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Záchrana planéty sa začína v domácnostiach.

8 h

Secesná ostrovanka, ktorá bez zbytočných rečí už vyše sto rokov rozumie tej najnáročnejšej slovenskej i svetovej klientele.

8 h

Vďaka našim jednoduchým radám, ako správne pracovať so želé či želatínou, pripravíte krásne zákusky ako z cukrárne. Poďme na to!