Registrácia do Zoznamu prijímateľov 2 % na rok 2012 už prebieha

Bratislava 20. októbra (TASR-OTS) - Notárska komora SR vedie Notársky centrálny register určených právnických osôb, do ktorého sa zapisujú právnické osoby, ktorým môže fyzická alebo právnická osoba každoročne poukázať podiel zaplatenej dane do výšky 2 %. Registráciu možno vykonať u ktoréhokoľvek notára na Slovensku v období od 1.9.2011 do 15.12.2011. V minulom roku notári zaregistrovali celkom 10048 právnických osôb. V tomto roku notári zaregistrovali do dnešného dňa 540 právnických osôb. Notárska komora SR upozorňuje, že registráciu je potrebné opakovať každoročne bez ohľadu na to, či organizácia už bola alebo nebola v predchádzajúcich rokoch zaradená v Zozname prijímateľov. Bližšie informácie o registrácii možno získať na stránke Notárskej komory SR www.notar.sk alebo na stránke www.rozhodni.sk.
JUDr. Miroslav Pavlovič, viceprezident Notárskej komory SR, notarska.komora@notar.sk
mš vs

Noerr advised on WebSupport deal

Noerr Slovakia is pleased to announce its new department “Digital Business”

Čo sa stalo s mojimi úsporami v druhom pilieri?

Kombinácia zasielania povinných ročných výpisov a koncoročnej situácie na akciových trhoch vystrašila sporiteľov v druhom pilieri.

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.