Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Registrácia do Zoznamu prijímateľov 2 % na rok 2012 už prebieha

Bratislava 20. októbra (TASR-OTS) - Notárska komora SR vedie Notársky centrálny register určených právnických osôb, do ktorého sa zapisujú právnické osoby, ktorým môže fyzická alebo právnická osoba každoročne poukázať podiel zaplatenej dane do výšky 2 %. Registráciu možno vykonať u ktoréhokoľvek notára na Slovensku v období od 1.9.2011 do 15.12.2011. V minulom roku notári zaregistrovali celkom 10048 právnických osôb. V tomto roku notári zaregistrovali do dnešného dňa 540 právnických osôb. Notárska komora SR upozorňuje, že registráciu je potrebné opakovať každoročne bez ohľadu na to, či organizácia už bola alebo nebola v predchádzajúcich rokoch zaradená v Zozname prijímateľov. Bližšie informácie o registrácii možno získať na stránke Notárskej komory SR www.notar.sk alebo na stránke www.rozhodni.sk.
JUDr. Miroslav Pavlovič, viceprezident Notárskej komory SR, notarska.komora@notar.sk
mš vs

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.