Popredné štúdiá pre spoločenské hry EMEA si vybrali kSuite

OTS: Popredné štúdiá pre spoločenské hry EMEA si vybrali analytickú užívateľskú platformu kSuite spoločnosti Kontagent, aby porozumeli a mohli optimalizovať ekonomiku zákazníkov KYJEV, ...

KYJEV, Ukrajina 20. októbra (TASR-OTS) /PRNewswire/ –

Kontagent, popredná svetová spoločnosť zameraná na analýzu zákazníkov, dnes zverejnila jej rastúcu prítomnosť v EMEA prostredníctvom partnerstva s početnými účastníkmi a sponzormi Casual Connect Kyiv, ktoré sa uskutoční v dňoch 19. až 21. októbra 2011 v Kyjeve. Spolu s Peak Games, čo je vedúci vydavateľ spoločenských hier v EMEA (Európa, Blízky Východ a Afrika) s viac ako 15 MM aktívnych užívateľov týždenne, patria medzi ďalšie štúdiá spoločenských hier, ktoré teraz pôsobia pákovým efektom na Kontagent - keď si ho vybrali ako analytického providera - Playtika Games, Gazeus Games, Sismo Games, WeR Interactive, Social Quantum, Web Games, Playrix, Atommica, a Atakama Labs.

Noví zákazníci spoločnosti Kontagent z regiónu EMEA sú schopní zlepšiť prístrojovú dosku kSuite, aby získali prehľad o bežných užívateľských segmentoch prostredníctvom stopovania podujatí a analýzy cesty. Vyzbrojení touto úrovňou údajov môžu získať prehľad, ktorý potrebujú na optimalizáciu ich hier v okolí kritického udržania a účasti hráča.

„Kontangent je ako rýchle sa rozvíjajúca spoločnosť cenným partnerom, ktorý nám poskytuje veľmi dôležitú najlepšiu prax a nahliadnutie do ekonomiky našich zákazníkov," povedal Kasim Zorlu, riaditeľ pre marketing spoločnosti Peak Games. „Sme schopní úspešne rásť a agresívne expandovať na trhu EMEA bez toho, aby sme stratili tempo. Veľa dôvery v našu stratégiu expanzie pochádza z našej schopnosti hodnotiť údaje spoločnosti Kontangent a metriku v reálnom čase, týkajúce sa získania, udržania a príjmu od zákazníka. Ako výsledok sme v niekoľkých posledných mesiacoch úspešne zvýšili našu hráčsku základňu na 16M MAUs."

Analytické riešenie kSuite rieši trvalý problém, ktorým dnes sociálne spoločnosti čelia pri spracovaní a filtrovaní cez rozsiahle súbory údajov, aby našli najakčnejšiu metriku a preniknutie do podstaty veci. Keď sa dá do tímu so spoločnosťou Kontangent, je každé štúdio schopné získať prístup k sofistikovanému spracovaniu údajov kSuite a jej bohaté skúsenosti s doménami pri poskytovaní preniknutia do podstaty údajov zákazníkov.

„Trh EMEA vidíme ako značnú príležitosť rozšíriť našu analytickú platformu zákazníkov kSuite a sme nadšení, že najúspešnejšie spoločnosti v segmente spoločenských a mobilných hier v regióne si zvolili Kontangent ako ich analytickú platformu," povedal Jeff Tseng, spoluzakladateľ a výkonný riaditeľ Kontagent. „Sme presvedčení, že vyspelé údaje, ktoré sme začlenili do nášho produktu, a naša bohatá ponuka skúseností ponúkajú obrovskú pridanú hodnotu pre našich partnerov EMEA, ktorí sa tešia na to, že zoptimalizujú ekonomiku zákazníkov. Pokračujeme v inovovaní, aby sme priniesli najdôležitejšie preniknutie do podstaty údajov týkajúcich sa rýchle sa rozvíjajúceho trhu spoločenských a mobilných hier v reálnom čase."

O Kontagent

Kontagent je špičková analytická zákaznícka platforma určená pre developérov, pracovníkov v oblasti marketingu, manažérov produktov a strategických partnerov v celej sociálnej sieti a na webe. Naša patentovaná platforma kSuite bola budovaná od základu tak, aby poskytovala rozsiahlu vizualizáciu vzorky sociálnych údajov a analýzu, ktorá poskytuje akčné nahliadnutie prostredníctvom služby na požiadanie. Kontagent sleduje viac ako 1000 sociálnych aplikácií, viac ako 150 miliónov aktívnych užívateľov mesačne a viac ako 15.000 správ každú sekundu. Kontagent je financovaná ALTOS Ventures and Maverick Capital s doplnkovým financovaním zo strany Facebooku a ďalších dobre známych sponzorských investorov. Spoločnosť založená v roku 2007 má sídlo v okrese Soma v San Franciscu s kanceláriami v Toronte a Londýne. Viac informácií sa dozviete na adrese http://www.kontagent.com.

O Casual Connect Kyiv

Casual Connect Kyiv sa uskutoční v dňoch 19. až 21. októbra 2011 v Kyjeve. Producentom je Casual Games Association a je to premiérová udalosť pre odvetvie neformálnych hier s viac ako 4500 profesionálmi, ktorí sa na Casual Connect zúčastňujú každý rok. Casual Connect dáva dokopy najtalentovanejších expertov s najlepšími vedomosťami v oblasti neformálnych hier, aby mohli ďalej posúvať odvetvie neformálnych hier na základe informácií z oblasti vytvárania sietí a učenia sa. Viac informácií sa dozviete na adrese http://kyiv.casualconnect.org/.

Zdroj: Kontagent Alice Robbins, +1-847-415-9335, arobbins@sspr.com, pre Kontagent

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš gl

Na štedrovečernom stole sa miešajú tradície so štipkou odvahy

Vianoce sú nielen kresťanským sviatkom, ale aj časom pre rodinnú pohodu, odpočinok a v neposlednom rade aj dobré jedlá.

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.

Sprievodca pivnou kultúrou v Berlíne. Majú Nemci dobré pivo?

Aké pivo majú Nemci najradšej a vedia vôbec správne načapovať plzničku?

Alexej Fulmek: Bol som dlho v SME

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vianočné vydanie SME s knihou len za 4,99 €.