Svetoví experti z oblasti informačnej bezpečnosti vystúpia ...

OTS: Svetoví experti z oblasti informačnej bezpečnosti vystúpia už 27. 10. v Bratislave Bratislava 20. októbra (TASR-OTS) – Už takmer sto registrovaných účastníkov si príde vypočuť ...

Bratislava 20. októbra (TASR-OTS) – Už takmer sto registrovaných účastníkov si príde vypočuť prednášky vo štvrtok 27. 10. 2011 do hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave. Na šiestom ročníku konferencie Judgment Day sa tak dozvedia, ako ochrániť ich biznis a informácie pred najnovšími hrozbami. Popri svetových expertoch na informačnú bezpečnosť vystúpia aj viacerí odborníci zo spoločností TEMPEST, Cisco, Check Point, McAfee, Trend Micro a Cyber-Ark. Kľúčovými spíkrami konferencie sú Ofer Valencio Akerman a Craig Fellenstein. Podujatie každoročne organizuje spoločnosť TEMPEST.

„Jedinečná konferencia Judgment Day VI. prinesie do povedomia globálne cyber hrozby, upúta a udrží pozornosť všetkých účastníkov. Takéto hrozby totiž nie sú pre slabé povahy. Sú skutočné a valia sa na nás ako nákladný vlak," komentuje Craig Fellenstein.

„Budeme skúmať hrozby v podobe útočníkov schopných zničiť obrovské množstvo životov. Tí sú často nenápadne ukrytí v malej miestnosti, čo spôsobuje, že ani naše najlepšie vojenské útvary nie sú schopné ich lokalizovať a zabrániť tak ich útokom,“ dodal Ofer Valencio Akerman.

Konferencia Judgment Day VI. bude tematicky zmeraná aj na bezpečný cloud, riziká sociálnych sietí, možnosti korelácie informácií z viacerých zdrojov a využitie nástrojov na sledovanie anomálií za účelom ochrany vášho podnikania.

Mediálnymi partnermi podujatia sú magazín INFOWARE a týždenník TREND. Konferencia je bezplatná.

Registráciu, program a ďalšie informácie nájdete na www.judgmentday.sk

Andrej Horák PR & Content Manager TEMPEST, a. s. | Galvaniho 17/B, 821 04 Bratislava

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš gl

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.