Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Svetoví experti z oblasti informačnej bezpečnosti vystúpia ...

OTS: Svetoví experti z oblasti informačnej bezpečnosti vystúpia už 27. 10. v Bratislave Bratislava 20. októbra (TASR-OTS) – Už takmer sto registrovaných účastníkov si príde vypočuť ...

Bratislava 20. októbra (TASR-OTS) – Už takmer sto registrovaných účastníkov si príde vypočuť prednášky vo štvrtok 27. 10. 2011 do hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave. Na šiestom ročníku konferencie Judgment Day sa tak dozvedia, ako ochrániť ich biznis a informácie pred najnovšími hrozbami. Popri svetových expertoch na informačnú bezpečnosť vystúpia aj viacerí odborníci zo spoločností TEMPEST, Cisco, Check Point, McAfee, Trend Micro a Cyber-Ark. Kľúčovými spíkrami konferencie sú Ofer Valencio Akerman a Craig Fellenstein. Podujatie každoročne organizuje spoločnosť TEMPEST.

„Jedinečná konferencia Judgment Day VI. prinesie do povedomia globálne cyber hrozby, upúta a udrží pozornosť všetkých účastníkov. Takéto hrozby totiž nie sú pre slabé povahy. Sú skutočné a valia sa na nás ako nákladný vlak," komentuje Craig Fellenstein.

„Budeme skúmať hrozby v podobe útočníkov schopných zničiť obrovské množstvo životov. Tí sú často nenápadne ukrytí v malej miestnosti, čo spôsobuje, že ani naše najlepšie vojenské útvary nie sú schopné ich lokalizovať a zabrániť tak ich útokom,“ dodal Ofer Valencio Akerman.

Konferencia Judgment Day VI. bude tematicky zmeraná aj na bezpečný cloud, riziká sociálnych sietí, možnosti korelácie informácií z viacerých zdrojov a využitie nástrojov na sledovanie anomálií za účelom ochrany vášho podnikania.

Mediálnymi partnermi podujatia sú magazín INFOWARE a týždenník TREND. Konferencia je bezplatná.

Registráciu, program a ďalšie informácie nájdete na www.judgmentday.sk

Andrej Horák PR & Content Manager TEMPEST, a. s. | Galvaniho 17/B, 821 04 Bratislava

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš gl

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.