Svetoví experti z oblasti informačnej bezpečnosti vystúpia ...

OTS: Svetoví experti z oblasti informačnej bezpečnosti vystúpia už 27. 10. v Bratislave Bratislava 20. októbra (TASR-OTS) – Už takmer sto registrovaných účastníkov si príde vypočuť ...

Bratislava 20. októbra (TASR-OTS) – Už takmer sto registrovaných účastníkov si príde vypočuť prednášky vo štvrtok 27. 10. 2011 do hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave. Na šiestom ročníku konferencie Judgment Day sa tak dozvedia, ako ochrániť ich biznis a informácie pred najnovšími hrozbami. Popri svetových expertoch na informačnú bezpečnosť vystúpia aj viacerí odborníci zo spoločností TEMPEST, Cisco, Check Point, McAfee, Trend Micro a Cyber-Ark. Kľúčovými spíkrami konferencie sú Ofer Valencio Akerman a Craig Fellenstein. Podujatie každoročne organizuje spoločnosť TEMPEST.

„Jedinečná konferencia Judgment Day VI. prinesie do povedomia globálne cyber hrozby, upúta a udrží pozornosť všetkých účastníkov. Takéto hrozby totiž nie sú pre slabé povahy. Sú skutočné a valia sa na nás ako nákladný vlak," komentuje Craig Fellenstein.

„Budeme skúmať hrozby v podobe útočníkov schopných zničiť obrovské množstvo životov. Tí sú často nenápadne ukrytí v malej miestnosti, čo spôsobuje, že ani naše najlepšie vojenské útvary nie sú schopné ich lokalizovať a zabrániť tak ich útokom,“ dodal Ofer Valencio Akerman.

Konferencia Judgment Day VI. bude tematicky zmeraná aj na bezpečný cloud, riziká sociálnych sietí, možnosti korelácie informácií z viacerých zdrojov a využitie nástrojov na sledovanie anomálií za účelom ochrany vášho podnikania.

Mediálnymi partnermi podujatia sú magazín INFOWARE a týždenník TREND. Konferencia je bezplatná.

Registráciu, program a ďalšie informácie nájdete na www.judgmentday.sk

Andrej Horák PR & Content Manager TEMPEST, a. s. | Galvaniho 17/B, 821 04 Bratislava

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš gl

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.