Show, show a ešte raz show!

Bratislava 27. októbra (TASR-OTS) - Prestížni umelci, tanečníci a DJi ponúkajú noc plnú zážitkov a skvelej hudby v sprievode atrakcií. To je len v skratke o party Le Grande House Heineken Tour 2011, ktorá má za sebou už viac ako 200té pokračovanie a neobíde ani prestížny žilinský klub INFINITY.

Rezidenti tanečnej party Charlie Clubber a Laddy M, ktorí patria medzi popredných slovenských DJov, predstavia tie najšťavnatejšie hity v prevedení, ktoré vás isto nenechajú na parkete chladnými. Majú za sebou na Slovensku bezkonkurenčnú kariéru a pravidelne svoje umenie prezentujú v Česku, Anglicku a objavili sa na pódiu dokonca aj v Poľsku, Maďarsku, Cypre a v roku 2010 na Ibize v najznámejšom klube Amnesia. Viac informácií získate na ich oficiálnych stránkach www.charlieclubbers.net

Okrem vystúpenia tejto jedinečnej dvojice si môžete vychutnať špeciálnu Laser, Pyro a UV show z dielne DUO ARATRON ASPIS známych z "Česko Slovensko má talent" Viac info o týchto záhadných umelcoch nájdete na www.fakir.sk. Program okorení tanečné vystúpenie Electro Boogie & Sexy Gogo Dancers.

Pre návštevníkov budú pripravené darčeky v podobe originál CD – Give Me 5 od hlavných predstaviteľov, ako aj štýlové hodinky značky Heineken.

Viac informácií nájdete na www.charlieclubbers.net.

mš pa

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.