Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Show, show a ešte raz show!

Bratislava 27. októbra (TASR-OTS) - Prestížni umelci, tanečníci a DJi ponúkajú noc plnú zážitkov a skvelej hudby v sprievode atrakcií. To je len v skratke o party Le Grande House Heineken Tour 2011, ktorá má za sebou už viac ako 200té pokračovanie a neobíde ani prestížny žilinský klub INFINITY.

Rezidenti tanečnej party Charlie Clubber a Laddy M, ktorí patria medzi popredných slovenských DJov, predstavia tie najšťavnatejšie hity v prevedení, ktoré vás isto nenechajú na parkete chladnými. Majú za sebou na Slovensku bezkonkurenčnú kariéru a pravidelne svoje umenie prezentujú v Česku, Anglicku a objavili sa na pódiu dokonca aj v Poľsku, Maďarsku, Cypre a v roku 2010 na Ibize v najznámejšom klube Amnesia. Viac informácií získate na ich oficiálnych stránkach www.charlieclubbers.net

Okrem vystúpenia tejto jedinečnej dvojice si môžete vychutnať špeciálnu Laser, Pyro a UV show z dielne DUO ARATRON ASPIS známych z "Česko Slovensko má talent" Viac info o týchto záhadných umelcoch nájdete na www.fakir.sk. Program okorení tanečné vystúpenie Electro Boogie & Sexy Gogo Dancers.

Pre návštevníkov budú pripravené darčeky v podobe originál CD – Give Me 5 od hlavných predstaviteľov, ako aj štýlové hodinky značky Heineken.

Viac informácií nájdete na www.charlieclubbers.net.

mš pa

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot