Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Show, show a ešte raz show!

Bratislava 27. októbra (TASR-OTS) - Prestížni umelci, tanečníci a DJi ponúkajú noc plnú zážitkov a skvelej hudby v sprievode atrakcií. To je len v skratke o party Le Grande House Heineken Tour 2011, ktorá má za sebou už viac ako 200té pokračovanie a neobíde ani prestížny žilinský klub INFINITY.

Rezidenti tanečnej party Charlie Clubber a Laddy M, ktorí patria medzi popredných slovenských DJov, predstavia tie najšťavnatejšie hity v prevedení, ktoré vás isto nenechajú na parkete chladnými. Majú za sebou na Slovensku bezkonkurenčnú kariéru a pravidelne svoje umenie prezentujú v Česku, Anglicku a objavili sa na pódiu dokonca aj v Poľsku, Maďarsku, Cypre a v roku 2010 na Ibize v najznámejšom klube Amnesia. Viac informácií získate na ich oficiálnych stránkach www.charlieclubbers.net

Okrem vystúpenia tejto jedinečnej dvojice si môžete vychutnať špeciálnu Laser, Pyro a UV show z dielne DUO ARATRON ASPIS známych z "Česko Slovensko má talent" Viac info o týchto záhadných umelcoch nájdete na www.fakir.sk. Program okorení tanečné vystúpenie Electro Boogie & Sexy Gogo Dancers.

Pre návštevníkov budú pripravené darčeky v podobe originál CD – Give Me 5 od hlavných predstaviteľov, ako aj štýlové hodinky značky Heineken.

Viac informácií nájdete na www.charlieclubbers.net.

mš pa

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.