Show, show a ešte raz show!

Bratislava 27. októbra (TASR-OTS) - Prestížni umelci, tanečníci a DJi ponúkajú noc plnú zážitkov a skvelej hudby v sprievode atrakcií. To je len v skratke o party Le Grande House Heineken Tour 2011, ktorá má za sebou už viac ako 200té pokračovanie a neobíde ani prestížny žilinský klub INFINITY.

Rezidenti tanečnej party Charlie Clubber a Laddy M, ktorí patria medzi popredných slovenských DJov, predstavia tie najšťavnatejšie hity v prevedení, ktoré vás isto nenechajú na parkete chladnými. Majú za sebou na Slovensku bezkonkurenčnú kariéru a pravidelne svoje umenie prezentujú v Česku, Anglicku a objavili sa na pódiu dokonca aj v Poľsku, Maďarsku, Cypre a v roku 2010 na Ibize v najznámejšom klube Amnesia. Viac informácií získate na ich oficiálnych stránkach www.charlieclubbers.net

Okrem vystúpenia tejto jedinečnej dvojice si môžete vychutnať špeciálnu Laser, Pyro a UV show z dielne DUO ARATRON ASPIS známych z "Česko Slovensko má talent" Viac info o týchto záhadných umelcoch nájdete na www.fakir.sk. Program okorení tanečné vystúpenie Electro Boogie & Sexy Gogo Dancers.

Pre návštevníkov budú pripravené darčeky v podobe originál CD – Give Me 5 od hlavných predstaviteľov, ako aj štýlové hodinky značky Heineken.

Viac informácií nájdete na www.charlieclubbers.net.

mš pa

Noerr advised on WebSupport deal

Noerr Slovakia is pleased to announce its new department “Digital Business”

Čo sa stalo s mojimi úsporami v druhom pilieri?

Kombinácia zasielania povinných ročných výpisov a koncoročnej situácie na akciových trhoch vystrašila sporiteľov v druhom pilieri.

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.