Show, show a ešte raz show!

Bratislava 27. októbra (TASR-OTS) - Prestížni umelci, tanečníci a DJi ponúkajú noc plnú zážitkov a skvelej hudby v sprievode atrakcií. To je len v skratke o party Le Grande House Heineken Tour 2011, ktorá má za sebou už viac ako 200té pokračovanie a neobíde ani prestížny žilinský klub INFINITY.

Rezidenti tanečnej party Charlie Clubber a Laddy M, ktorí patria medzi popredných slovenských DJov, predstavia tie najšťavnatejšie hity v prevedení, ktoré vás isto nenechajú na parkete chladnými. Majú za sebou na Slovensku bezkonkurenčnú kariéru a pravidelne svoje umenie prezentujú v Česku, Anglicku a objavili sa na pódiu dokonca aj v Poľsku, Maďarsku, Cypre a v roku 2010 na Ibize v najznámejšom klube Amnesia. Viac informácií získate na ich oficiálnych stránkach www.charlieclubbers.net

Okrem vystúpenia tejto jedinečnej dvojice si môžete vychutnať špeciálnu Laser, Pyro a UV show z dielne DUO ARATRON ASPIS známych z "Česko Slovensko má talent" Viac info o týchto záhadných umelcoch nájdete na www.fakir.sk. Program okorení tanečné vystúpenie Electro Boogie & Sexy Gogo Dancers.

Pre návštevníkov budú pripravené darčeky v podobe originál CD – Give Me 5 od hlavných predstaviteľov, ako aj štýlové hodinky značky Heineken.

Viac informácií nájdete na www.charlieclubbers.net.

mš pa

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.