Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Eurovea sa premení na najväčšiu halloweensku párty

Bratislava 28. októbra (TASR-OTS) - Už ste stretli grófa Drakulu, tancujúce strašidlá či čarodejnice? Stačí, ak na Halloween 30. októbra 2011 navštívite bratislavskú EUROVEU! Jedno z najväčších nákupných centier v strednej Európe sa zmení na strašidelnú halloweensku krajinu plnú prekvapení pre malých aj veľkých návštevníkov.

Veľkú halloweensku párty otvorí o 15.00 h gróf Drakula na ohnivom koči za sprievodu bubnovej šou a choduliarov. Malí návštevníci si budú môcť zhotoviť v špeciálnych tvorivých dielňach halloweenske masky, vyrezať tekvicu alebo si strašidelne pomaľovať tvár. Veľkým návštevníkom zatiaľ veštica prezradí, aký osud ich čaká v najbližšie týždne a mesiace. "V bohatom programe nebude chýbať ani obľúbená kúzelnícka šou. Po predstavení kúzelník dokonca naučí deti niekoľko svojich trikov. Strašidelnú atmosféru doplnia aj tanečníci školy Johnyho Mečocha a Mel Kasenčákovej, ktorí predvedú známy tanec Thriller, a pridá sa aj Michael Jackson," uviedla Pavlína Richtrová, marketingová manažérka nákupného centra EUROVEA v Bratislave. Do EUROVEY sa oplatí prísť v zaujímavej halloweenskej maske. Po detskej diskotéke s DiskoJarkou bude totiž o 20.00 h slávnostné vyhodnotenie najkrajšej masky večera. Zatiaľ čo sa budú deti učiť špeciálne disko tance, pre dospelých pripravila EUROVEA unikátnu bubnovú šou, ktorá si získala fanúšikov po celom svete. Bubnová šou svojimi rytmami na hlavnom pódiu ukončí nezabudnuteľný halloweensky EUROVEA večer.

Podrobný program halloweenskej party nájdete aj na www.eurovea.sk alebo na Facebooku – Eurovea Galleria Shopping Center.

Kontakt: Petra Adamcová mail: Petra.Adamcova@dtz.com

lt pa

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.