Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Show Jana Krausa exkluzívne na TA3

Bratislava 28. októbra (TASR-OTS) – Populárna česká Show Jana Krausa štartuje dnes exkluzívne pre všetkých slovenských priaznivcov na domácej spravodajskej televízii TA3. Spravodajská ...

Spravodajská televízia TA3 prináša na slovenské obrazovky v spolupráci s TV Prima populárnu Show Jana Krausa. Tá sa bude na TA3 vysielať každý piatok so začiatkom o 21.15 h. Dnes bude hosťom Jana Krausa premiérka Iveta Radičovú a známy český šéfkuchár Zdeněk Pohlreich.

O televízii TA3

Televízia TA3 je prvá spravodajská televízia, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od septembra roku 2001. Denne prináša aktuálne spravodajstvo, pričom základom jej vysielania sú hodinové spravodajské bloky. Programovú štruktúru dopĺňajú publicistické relácie a špeciálne projekty, ktoré pokrývajú všetky oblasti spoločenského života. Primárnymi cieľovými skupinami televízie sú obyvatelia Bratislavy starší ako 18 rokov, obyvatelia miest s viac ako 50-tisícmi obyvateľov, ako aj profesionáli s vysokoškolským vzdelaním a vysokým socioekonomickým štatútom. Prevádzkovateľom televízie je spoločnosť C.E.N., s.r.o.

lt ed

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.