Show Jana Krausa exkluzívne na TA3

Bratislava 28. októbra (TASR-OTS) – Populárna česká Show Jana Krausa štartuje dnes exkluzívne pre všetkých slovenských priaznivcov na domácej spravodajskej televízii TA3. Spravodajská ...

Spravodajská televízia TA3 prináša na slovenské obrazovky v spolupráci s TV Prima populárnu Show Jana Krausa. Tá sa bude na TA3 vysielať každý piatok so začiatkom o 21.15 h. Dnes bude hosťom Jana Krausa premiérka Iveta Radičovú a známy český šéfkuchár Zdeněk Pohlreich.

O televízii TA3

Televízia TA3 je prvá spravodajská televízia, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od septembra roku 2001. Denne prináša aktuálne spravodajstvo, pričom základom jej vysielania sú hodinové spravodajské bloky. Programovú štruktúru dopĺňajú publicistické relácie a špeciálne projekty, ktoré pokrývajú všetky oblasti spoločenského života. Primárnymi cieľovými skupinami televízie sú obyvatelia Bratislavy starší ako 18 rokov, obyvatelia miest s viac ako 50-tisícmi obyvateľov, ako aj profesionáli s vysokoškolským vzdelaním a vysokým socioekonomickým štatútom. Prevádzkovateľom televízie je spoločnosť C.E.N., s.r.o.

lt ed

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch