Len do konca októbra môžete nominovať významnú osobnosť na cenu ...

OTS: Len do konca októbra môžete nominovať významnú osobnosť na cenu Krištáľové krídlo 2011! Bratislava 28. októbra (TASR-OTS) - Už po pätnásty raz sa uskutoční výnimočná spoločenská ...

Bratislava 28. októbra (TASR-OTS) - Už po pätnásty raz sa uskutoční výnimočná spoločenská udalosť - Krištáľové krídlo 2011. Cieľom je vyzdvihnúť významné osobnosti, ktoré svojou prácou a výsledkami zviditeľnili nielen seba a svoj odbor, ale aj našu krajinu. Navrhnite nomináciu osobnosti z oblasti, ktorá Vám je profesijne blízka, a ktorej počin v roku 2011 vo Vás zarezonoval natoľko, že by bol hodný tohto ocenenia. Svoje návrhy nominácií môžete zasielať do 31. októbra. Aktuálne informácie nájdete na internetovej stránke www.kristalovekridlo.sk

Cena je uznaním za mimoriadne ľudské výkony v deviatich kategóriách - hudba, šport, divadlo a audiovizuálne umenie, medicína a veda, publicistika a literatúra, hospodárstvo, výtvarné umenie, architektúra, filantropia. Už tradične bude udelená aj mimoriadna cena - buď za celoživotné dielo, alebo pri dosiahnutí životného jubilea, za dosiahnutie úspechu za hranicami Slovenska, za výnimočný čin roka.

Laureáti Krištáľového krídla za rok 2010

Róbert Vittek - šport Boris Filan - publicistika a literatúra Pavol Lančarič - hospodárstvo Miloš Valent - hudba Viktor Šabík - architektúra Mária Frankovičová - medicína a veda Marek Ormandík - výtvarné umenie Róbert Roth - divadlo a audiovizuálne umenie František Kele, Stanislav Štepka - mimoriadna cena za celoživotné dielo Gabriel Csollár - cena za filantropiu

Jana Bajcárová Junior PR Manager +421 911 812 787

DIVYDMEDIA Blumentálska 3 Bratislava 811 07

mš ed

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.