Týždenník Plus 7 dní hrubo klamal o bratovi R. Fica

Bratislava 28. októbra (TASR-OTS) - Týždenník Plus 7 dní opäť hrubo klamal. Vo svojom vydaní z 27.10.2011 v článku pod názvom "Dlhy rastú" napísal "spoločnosť HF Steel, vlastnená Ladislavom Ficom a Štefanom Hermanom, dlhuje Sociálnej poisťovni vyše 74 tisíc eur. Namiesto toho, aby si majitelia dali záväzky voči štátu do poriadku, vzrástla ich dlžoba podľa portálu poisťovne na 94 432,50 eura." Túto lož jednoznačne vyvracia potvrdenie Sociálnej poisťovne z 27.10.2011, v ktorom sa uvádza: "K dnešnému dňu Sociálna poisťovňa, pobočka Nitra nevykazuje pohľadávku voči menovanému platiteľovi". Pritom tento stav trvá už niekoľko týždňov. Týždenník Plus 7 dní sa ani nenamáhal svoju informáciu overiť, lebo sa mu hodila v kampani proti lídrovi opozície a expremiérovi R. Ficovi, ku ktorej sa už dlhodobo svojimi článkami otvorene hlási. Ladislav Fico bude žiadať od týždenníka Plus 7 dní ospravedlnenie. Ak sa ho nedočká, bude sa brániť súdnou cestou.

Erik Tomáš

riaditeľ Komunikačného odboru strany Smer-SD

mš ed

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak