Týždenník Plus 7 dní hrubo klamal o bratovi R. Fica

Bratislava 28. októbra (TASR-OTS) - Týždenník Plus 7 dní opäť hrubo klamal. Vo svojom vydaní z 27.10.2011 v článku pod názvom "Dlhy rastú" napísal "spoločnosť HF Steel, vlastnená Ladislavom Ficom a Štefanom Hermanom, dlhuje Sociálnej poisťovni vyše 74 tisíc eur. Namiesto toho, aby si majitelia dali záväzky voči štátu do poriadku, vzrástla ich dlžoba podľa portálu poisťovne na 94 432,50 eura." Túto lož jednoznačne vyvracia potvrdenie Sociálnej poisťovne z 27.10.2011, v ktorom sa uvádza: "K dnešnému dňu Sociálna poisťovňa, pobočka Nitra nevykazuje pohľadávku voči menovanému platiteľovi". Pritom tento stav trvá už niekoľko týždňov. Týždenník Plus 7 dní sa ani nenamáhal svoju informáciu overiť, lebo sa mu hodila v kampani proti lídrovi opozície a expremiérovi R. Ficovi, ku ktorej sa už dlhodobo svojimi článkami otvorene hlási. Ladislav Fico bude žiadať od týždenníka Plus 7 dní ospravedlnenie. Ak sa ho nedočká, bude sa brániť súdnou cestou.

Erik Tomáš

riaditeľ Komunikačného odboru strany Smer-SD

mš ed

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.