Týždenník Plus 7 dní hrubo klamal o bratovi R. Fica

Bratislava 28. októbra (TASR-OTS) - Týždenník Plus 7 dní opäť hrubo klamal. Vo svojom vydaní z 27.10.2011 v článku pod názvom "Dlhy rastú" napísal "spoločnosť HF Steel, vlastnená Ladislavom Ficom a Štefanom Hermanom, dlhuje Sociálnej poisťovni vyše 74 tisíc eur. Namiesto toho, aby si majitelia dali záväzky voči štátu do poriadku, vzrástla ich dlžoba podľa portálu poisťovne na 94 432,50 eura." Túto lož jednoznačne vyvracia potvrdenie Sociálnej poisťovne z 27.10.2011, v ktorom sa uvádza: "K dnešnému dňu Sociálna poisťovňa, pobočka Nitra nevykazuje pohľadávku voči menovanému platiteľovi". Pritom tento stav trvá už niekoľko týždňov. Týždenník Plus 7 dní sa ani nenamáhal svoju informáciu overiť, lebo sa mu hodila v kampani proti lídrovi opozície a expremiérovi R. Ficovi, ku ktorej sa už dlhodobo svojimi článkami otvorene hlási. Ladislav Fico bude žiadať od týždenníka Plus 7 dní ospravedlnenie. Ak sa ho nedočká, bude sa brániť súdnou cestou.

Erik Tomáš

riaditeľ Komunikačného odboru strany Smer-SD

mš ed

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.