Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

Týždenník Plus 7 dní hrubo klamal o bratovi R. Fica

Bratislava 28. októbra (TASR-OTS) - Týždenník Plus 7 dní opäť hrubo klamal. Vo svojom vydaní z 27.10.2011 v článku pod názvom "Dlhy rastú" napísal "spoločnosť HF Steel, vlastnená Ladislavom Ficom a Štefanom Hermanom, dlhuje Sociálnej poisťovni vyše 74 tisíc eur. Namiesto toho, aby si majitelia dali záväzky voči štátu do poriadku, vzrástla ich dlžoba podľa portálu poisťovne na 94 432,50 eura." Túto lož jednoznačne vyvracia potvrdenie Sociálnej poisťovne z 27.10.2011, v ktorom sa uvádza: "K dnešnému dňu Sociálna poisťovňa, pobočka Nitra nevykazuje pohľadávku voči menovanému platiteľovi". Pritom tento stav trvá už niekoľko týždňov. Týždenník Plus 7 dní sa ani nenamáhal svoju informáciu overiť, lebo sa mu hodila v kampani proti lídrovi opozície a expremiérovi R. Ficovi, ku ktorej sa už dlhodobo svojimi článkami otvorene hlási. Ladislav Fico bude žiadať od týždenníka Plus 7 dní ospravedlnenie. Ak sa ho nedočká, bude sa brániť súdnou cestou.

Erik Tomáš

riaditeľ Komunikačného odboru strany Smer-SD

mš ed

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH