Buďte v balíku s Investičným stavebným sporením

Ľudia zarábajú peniaze na to, aby ich o nejaký čas minuli. Tento čas by však mali využívať na ich zhodnocovanie.

Ľudia zarábajú peniaze na to, aby ich o nejaký čas minuli. Tento čas by však mali využívať na ich zhodnocovanie. To je v súčasnosti možné prostredníctvom rôznych produktov, medzi ktoré patrí aj stavebné sporenie. Tento produkt okrem základného výnosu z úroku navyše poskytuje aj možnosť získať štátnu prémiu – a to hneď niekoľkokrát! Vďaka Investičnému balíku od ČSOB Stavebnej sporiteľne štátnu prémiu môže získať každý rodinný príslušník.

Rodina môže žiť a fungovať v harmónii iba vtedy, pokiaľ má zabezpečené a dobre spravované financie. Mať prehľad vo svojich peniazoch a rozumne s nimi hospodáriť býva základom úspechu. S Investičným balíkom pre celú rodinu od ČSOB Stavebnej sporiteľne sa však o svoje peniaze viac starať nemusíte. Stačí, ak uzatvoríte jednu zmluvu pre viacerých členov rodiny, uskutočníte jeden vklad a o všetko ostatné sa v ČSOB Stavebnej sporiteľni postaráme.

Dovedna môže byť na jednej zmluve až 8 osôb, či už ide o manžela/manželku, dieťa, súrodenca, vnučku alebo starého rodiča. Nech je to  však z vašej rodiny ktokoľvek, jedno je isté – každý z nich získa štátnu prémiu, a to až do výšky 66,39 €. Okrem získania príspevku od štátu sa vaše vložené finančné prostriedky zhodnocujú výhodnou 2 % ročnou úrokovou sadzbou.

ČSOB Stavebná sporiteľňa pripravila pre klientov  v rámci investičného stavebného sporenia aj ďalšiu zaujímavú ponuku. V období od 1.11. do 20.12.2011  je poplatok za uzatvorenie zmluvy stavebného sporenia znížený až o polovicu, pričom vypovedať zmluvu je možné bezplatne už po dvoch rokoch.

Tým, že v ČSOB Stavebnej sporiteľni prostredníctvom Investičného balíka pre celú rodinu sa vklady realizujú len na jeden účet, prinášame klientom aj ďalšiu formu úspory. Uzatvorenie jednej zmluvy spoplatňujeme zníženou akciovou čiastkou a rovnako za znížený poplatok  vedieme i účet investičného stavebného sporenia. Takto ušetrené peniaze si potom klienti môžu pridať k nasporenej sume, ktorej výber je po druhom roku sporenia u nás bezplatný.

Zapojte rodinu do stavebného sporenia v ČSOB Stavebnej sporiteľni a získajte štátnu prémiu vo výške 66,39 € pre každého člena rodiny!

Viac informácií o Investičnom balíku pre celú rodinu vám radi poskytneme na našich poradenských miestach alebo na Infolinke 0800 111 303. Navštívte tiež našu internetovú stránku www.csobsp.sk.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch