Buďte v balíku s Investičným stavebným sporením

Ľudia zarábajú peniaze na to, aby ich o nejaký čas minuli. Tento čas by však mali využívať na ich zhodnocovanie.

Ľudia zarábajú peniaze na to, aby ich o nejaký čas minuli. Tento čas by však mali využívať na ich zhodnocovanie. To je v súčasnosti možné prostredníctvom rôznych produktov, medzi ktoré patrí aj stavebné sporenie. Tento produkt okrem základného výnosu z úroku navyše poskytuje aj možnosť získať štátnu prémiu – a to hneď niekoľkokrát! Vďaka Investičnému balíku od ČSOB Stavebnej sporiteľne štátnu prémiu môže získať každý rodinný príslušník.

Rodina môže žiť a fungovať v harmónii iba vtedy, pokiaľ má zabezpečené a dobre spravované financie. Mať prehľad vo svojich peniazoch a rozumne s nimi hospodáriť býva základom úspechu. S Investičným balíkom pre celú rodinu od ČSOB Stavebnej sporiteľne sa však o svoje peniaze viac starať nemusíte. Stačí, ak uzatvoríte jednu zmluvu pre viacerých členov rodiny, uskutočníte jeden vklad a o všetko ostatné sa v ČSOB Stavebnej sporiteľni postaráme.

Dovedna môže byť na jednej zmluve až 8 osôb, či už ide o manžela/manželku, dieťa, súrodenca, vnučku alebo starého rodiča. Nech je to  však z vašej rodiny ktokoľvek, jedno je isté – každý z nich získa štátnu prémiu, a to až do výšky 66,39 €. Okrem získania príspevku od štátu sa vaše vložené finančné prostriedky zhodnocujú výhodnou 2 % ročnou úrokovou sadzbou.

ČSOB Stavebná sporiteľňa pripravila pre klientov  v rámci investičného stavebného sporenia aj ďalšiu zaujímavú ponuku. V období od 1.11. do 20.12.2011  je poplatok za uzatvorenie zmluvy stavebného sporenia znížený až o polovicu, pričom vypovedať zmluvu je možné bezplatne už po dvoch rokoch.

Tým, že v ČSOB Stavebnej sporiteľni prostredníctvom Investičného balíka pre celú rodinu sa vklady realizujú len na jeden účet, prinášame klientom aj ďalšiu formu úspory. Uzatvorenie jednej zmluvy spoplatňujeme zníženou akciovou čiastkou a rovnako za znížený poplatok  vedieme i účet investičného stavebného sporenia. Takto ušetrené peniaze si potom klienti môžu pridať k nasporenej sume, ktorej výber je po druhom roku sporenia u nás bezplatný.

Zapojte rodinu do stavebného sporenia v ČSOB Stavebnej sporiteľni a získajte štátnu prémiu vo výške 66,39 € pre každého člena rodiny!

Viac informácií o Investičnom balíku pre celú rodinu vám radi poskytneme na našich poradenských miestach alebo na Infolinke 0800 111 303. Navštívte tiež našu internetovú stránku www.csobsp.sk.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.