Ani v trezore nie je tak bezpečne

V súčasnosti sa nakupovanie na Internete stáva čím ďalej tým viac atraktívne. Online nákupom na Internete veľakrát ušetríte čas i peniaze.

V súčasnosti sa nakupovanie na Internete stáva čím ďalej tým viac atraktívne. Online nákupom na Internete veľakrát ušetríte čas i peniaze. Z pohodlia svojho domova môžete tovar nielen vyberať, ale tiež nakupovať. V najlepšom prípade môžete na to využiť svoju platobnú kartu. Počas niekoľkých minút máte zaplatené. Vďaka najmodernejším technológiám prebehne táto platba úplne bezpečne.

Pri nákupe cez Internet venujú ľudia najväčšiu pozornosť výberu toho správneho tovaru za najlepšiu cenu. Platenie za tovar zvláda väčšina ľudí automaticky, bez menšieho zaváhania. Avšak práve v momente platenia by sme mali zbystriť! O tom, že platiť kartou je najrýchlejšie a najpohodlnejšie, sa snáď presvedčil už takmer každý. Dôležité ale je postarať sa aj o bezpečnosť tejto platby. Stačí si ustrážiť, že pred zadávaním citlivých údajov o vašej karte (číslo karty, dátum platnosti a CVC kód) je na stránke obchodníka zobrazené logo MasterCard® SecureCode™. Tento systém totiž garantuje, že k citlivým údajom sa nedostane nikto neoprávnený a platba je absolútne bezpečná. V praxi to vyzerá tak, že údaje, ktoré do systému zadáte, sa neukladajú na stránkach obchodníka, ale odchádzajú zašifrované priamo do banky, ktorá následne informuje obchodníka o schválení platby. Niektoré banky najnovšie prepojili systém MasterCard SecureCode priamo s platobnou kartou. V tomto prípade vám pri nákupe cez Internet príde na mobilný telefón SMS správa s unikátnym kódom, ktorý zadáte do systému pri nákupe v e-shope. Vďaka tomuto rýchlemu riešeniu máte garantovanú bezpečnosť platby a zároveň môžete využívať všetky výhody, ktoré sú s platbou kartou spojené.

secure-r298_res.jpg

Tip odborníka

S cieľom podporiť internetové nakupovanie a predovšetkým online platenie kartou sme spustili na Slovensku špeciálnu marketingovú kampaň. Tá potrvá od 1. novembra do 15. decembra 2011. Pokiaľ sa držitelia karty MasterCard alebo Maestro rozhodnú zaplatiť kartou v online obchodoch bigbrands.sk, ephotoshop.sk, chimpo.sk alebo pelikan.sk, získavajú automaticky zaujímavé benefity a zľavy.

Tereza Janková, marketingová manažérka MasterCard Europe pre Českú republiku a Slovensko

Prečo platiť na Internete kartou?

• jednoduché a pohodlné použitie
  • bezpečné a transparentné platenie
  • možnosť využitia výhod a dodatočných služieb(napr. zľavy, predĺžená záruka atď.)
  • dôvera v zabezpečenie MasterCard SecureCode

Zoznam e-shopov a ich výhod

bigbrands.sk

Poukaz v hodnote 8 EUR na ďalší nákup

ephotoshop.sk

Zľava na vybraný tovar až 10 %

chimpo.sk

Doprava do Viedne zdarma

pelikan.sk

Doprava do Viedne zdarma

Viac informácií nájdete na stránke www.mastercard.sk

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.