Luxus, ktorý sa len tak nevidí.

Aj v Bratislave nájdete bývanie, ktoré pojem luxus premietlo do každého detailu jedinečného rezidenčného projektu.

Aj v Bratislave nájdete bývanie, ktoré pojem luxus premietlo do každého detailu jedinečného rezidenčného projektu.

Výnimočný rezidenčný projekt Condominium Renaissance ponúka luxus v každom ohľade bývania. Hneď úvodom vás upúta názov 7 vilových domov, ktoré právom nesú mená slávnych renesančných umelcov.

Luxusná lokalita

Rezidenčný komplex sa nachádza v atraktívnej a tichej lokalite vo svahu nad Devínskou cestou. Obyvatelia si tak môžu vychutnávať ničím nerušený, prekrásny výhľad na Dunaj a nedotknutú zeleň. Do centra mesta je to len 10 minút a na diaľničný obchvat ešte bližšie.

Luxusná vybavenosť

Priamo v areáli budú mať obyvatelia k dispozícii športovo-relaxačné centrum. 25-metrový bazén, fitnescentrum, squashové kurty, golfový simulátor a wellness centrum so saunou bude  mať priamo na dosah.

Luxusné súkromie

Pre súkromie a bezpečnosť obyvateľov je celý areál uzavretý a nepretržite monitorovaný. Na každom podlaží sú situované len 2 byty.

Luxusné byty

Veľkometrážne, presvetlené byty vyššej kategórie disponujú veľkorysým priestorom na realizáciu predstáv náročných klientov. Samozrejmosťou ku každému bytu je rozľahlá terasa alebo predzáhradka. Už vo forme holobytu disponujú byty vysokou mierou nadštandardnej predprípravy - krb, klíma v dennej časti bytu, alarm, elektricky ovládané žalúzie, videovrátnik či podlahové kúrenie v kúpeľniach. Budúci obyvatelia určite taktiež ocenia moderné celohliníkové okná, elegantné nerezové zábradlie so sklenou výplňou, terasu z exotického dreva, kamerový systém či švajčiarsky kľúčový systém. V rámci ceny bytu je automaticky jedno až dve garážové státia a pivničná kobka nadštandardných rozmerov. (1538)

Luxusná príležitosť

Vyberte si svoje exkluzívne bývania do konca roka 2011 s výnimočnou zľavou. V predaji je posledných 7 bytov!

Viac informácii o jedinečnom rezidenčnom projekte nájdete na www.condominiumrenaissance.sk.

obrazoktext-r733_res.jpg

Na štedrovečernom stole sa miešajú tradície so štipkou odvahy

Vianoce sú nielen kresťanským sviatkom, ale aj časom pre rodinnú pohodu, odpočinok a v neposlednom rade aj dobré jedlá.

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.

Sprievodca pivnou kultúrou v Berlíne. Majú Nemci dobré pivo?

Aké pivo majú Nemci najradšej a vedia vôbec správne načapovať plzničku?

Alexej Fulmek: Bol som dlho v SME

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vianočné vydanie SME s knihou len za 4,99 €.