Kvalitný webdizajn už od 399€

V modernom svete je firemný web najrýchlejšou, najpohodlnejšou a najprirodzenejšou cestou, ako navštíviť Vašu firmu. Preto sa oplatí mať ho v dokonalom stave.

V modernom svete je firemný web najrýchlejšou, najpohodlnejšou a najprirodzenejšou cestou, ako navštíviť Vašu firmu. Za niekoľko sekúnd sa tak o Vás, Vašich službách či produktoch dozvedia Vaši budúci zákazníci viac, ako keby sadli do auta a prišli ku Vám osobne, dokonca rýchlejšie, ako keby Vám zatelefonovali. Web sa tak stáva miestom, kde sa častokrát s Vašimi klientami stretnete po prvý krát a ani o tom nemusíte vedieť. Je preto potrebné zabezpečiť, aby toto stretnutie nebolo aj posledným!

Na internete nie ste sami, a ani nikdy nebudete.

Počet webových stránok na internete je cez 110 miliónov. Počet všetkých podstránok a dokumentov, v ktorých je možné vyhľadávať, presiahol jeden trilión (zdroj Google). Na každého jedného obyvateľa našej planéty už teraz pripadá viac ako 200 samostatných webových adries. Na Slovensku je zaplatených cez 186.000 domén, čo je viac, ako je na Slovensku firiem. 98% slovenských firiem deklaruje že majú prístup na internet a používajú ho.

Dôležitosť každej jednej firemnej webstránky rastie každým dňom. Kvalitná webová prezentácia je niečo, bez čoho si dnes veľa firiem nedokáže predstaviť svoju existenciu. Podľa niektorých marketingových expertov budú v budúcnosti existovať iba dva druhy firiem: tie, ktoré sú na webe a tie, ktoré zanikli...

Rozmýšľajte preto dobre, komu zveríte úlohu návrhu Vašej webstránky a tiež, či už nie je čas vynoviť stránku, ktorú máte.

Firma NetSuccess prináša na náš trh novinku, tri prístupy k tvorbe webu. Prvý, najlacnejší je už od 399€. Dostanete za to hotový web s redakčným systémom tak, aby ste si ho dokázali spravovať sami. Web umožní zverejniť všetky dôležité informácie o Vašej firme, produktoch a službách. Za túto cenu ide o jedinečnú možnosť, ako sa rýchlo a lacno dopracovať ku kvalitnej webstránke od profesionálov, ktorá je ako bonus navyše kvalitne SEO optimalizovaná pre vyhľadávače.

Pokiaľ hľadáte stredne zložitý web, môžete ho mať od nás už od 799€. A do tretice web na mieru Vám dokážeme urobiť už od sumy 1499€.

Našou úlohou nie je len navrhnúť a zrealizovať Vám internetovú prezentáciu, ktorá sa pridá ako kvapka dažďovej vody do oceánu triliónu iných adries. Chceme, aby webstránka nebola Vašim cieľom, práve naopak, chceme aby bola iba nástrojom na dosiahnutie Vašich cieľov. Chceme, aby ste aj vy mali stránku, na ktorú budete právom hrdí. Sme na to plne pripravení.

Zabezpečíme všetkými dostupnými technickými prostriedkami, aby bola Vaša stránka nie len dostupná, ale aj ľahko nájditeľná. Aby obsahovala to, čo Vaši klienti potrebujú na to, aby sa rozhodli práve pre Vás, a aby to čo hľadajú, našli rýchlo.

V prípade záujmu o webdizajn  nás môžete kontaktovať priamo:

info@uspech.sk0911 834 010www.uspech.sk

Niektoré nami vytvorené stránky:

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.