Tieto Vianoce ušetríte desiatky až stovky eur

Tatra banka tieto Vianoce zaplatí prvú splátku bezúčelového úveru za vás. Vďaka tomu si môžete dopriať ešte žiarivejšie sviatky.

Okrem prvej splátky Tatra banka za vás zaplatí aj prvý poplatok za správu úveru v hodnote 2 EUR.

Celkovo tak môžete ušetriť desiatky až stovky eur!

tabtabtab-r279.jpg

Stačí, ak o úver požiadate do Vianoc a podpíšete zmluvu do 29. 12. 2011.

Vypočítajte si, koľko peňazí dokážete tieto sviatky ušetriť!

----------------------------------------------------------------------------------

*Ročná percentuálna miera nákladov je 22,71 % pri úvere 700 EUR s mesačnou splátkou 32,31 EUR s fixnou úrokovou sadzbou 9,90 % p. a. s lehotou splácania 24 splátok. Mesačný poplatok za správu úveru je 2 EUR a jednorazový poplatok za spracovanie žiadosti je 30 EUR. Celková čiastka, ktorú klient uhradí, predstavuje 853,44 EUR.

**Ročná percentuálna miera nákladov je 12,92 % pri úvere 3 800 EUR s mesačnou splátkou 96,45 EUR s fixnou úrokovou sadzbou 9,90 % p. a. s lehotou splácania 48 splátok. Mesačný poplatok za správu úveru je 2 EUR a jednorazový poplatok za spracovanie žiadosti je 76 EUR. Celková čiastka, ktorú klient uhradí, predstavuje 4 801,60 EUR.

***Ročná percentuálna miera nákladov je 10,81 % pri úvere 10 000 EUR s mesačnou splátkou 207,70 EUR s fixnou úrokovou sadzbou 8,90 % p. a. s lehotou splácania 60 splátok. Mesačný poplatok za správu úveru je 2 EUR a jednorazový poplatok za spracovanie žiadosti je 200 EUR. Celková čiastka, ktorú klient uhradí, predstavuje 12 782,00 EUR.

****Ročná percentuálna miera nákladov je 10,23 % pri úvere 20 000 EUR s mesačnou splátkou 360,75 EUR s fixnou úrokovou sadzbou 8,90 % p. a. s lehotou splácania 72 splátok. Mesačný poplatok za správu úveru je 2 EUR a jednorazový poplatok za spracovanie žiadosti je 300 EUR. Celková čiastka, ktorú klient uhradí, predstavuje 26 418,00 EUR.

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.