Vypadávanie vlasov má riešenie

Zdravé vlasy majú nielen estetický účinok, ale pozitívne vplývajú aj na psychické zdravie človeka. Ak má niekto zdravé a pekné vlasy, cíti sa oveľa lepšie a pôsobí tak aj na svoje okolie.

Zdravé  vlasy majú nielen estetický účinok, ale pozitívne vplývajú  aj na psychické zdravie človeka. Ak má niekto zdravé  a pekné vlasy, cíti sa oveľa lepšie a pôsobí tak aj na svoje okolie. Problém nastáva až, keď vlasy začnú padať.

Vypadávanie vlasov môže mať rôzne príčiny. Niekomu vypadávajú vlasy lebo má k tomu genetické predispozície. Inému vypadávajú vlasy aj keď majú všetci v jeho rodine husté vlasy. Niekedy je to dané proste ročným obdobím. V zime zvyknú vlasy vypadávať častejšie, než v iných ročných obdobiach. V prvom prípade sa dá pomôcť spomalením procesu vypadávania vlasov. V ostatných prípadoch už existujú veľmi účinné prípravky na podporu rastu nových vlasov.

Akýkoľvek problém má riešenie, len je potrebné nájsť pôvod problému a odstrániť ho. Vlasy môžu vypadávať kvôli stresu, kvôli chorobe, ale aj kvôli užívaniu liekov, ktoré majú chorobu vyliečiť. Vlasy často vypadávajú aj ženám po pôrode. Tu sa okrem stresu a únavy pripája k negatívnym faktorom aj strata živín, minerálov a vitamínov ich rýchlejším spotrebovaním pri výžive dieťaťa a inými činnosťami spojenými s pôrodom. Príčin je veľa. Keď zistíme, že vlasy vypadávajú z dôvodu stresu, musíme odstrániť stres. Keď zistíme, že z dôvodu choroby, treba sa čo najskôr vyliečiť.

Na urýchlenie ozdravných procesov je veľmi vhodné, až odporúčané  použiť  prípravky na podporu rastu vlasov . Viac ako 10 rokov sa už na Slovensku úspešne používa vlasová kúra SALON TEXTURES. Je vhodná dokonca aj na denné použitie. Pri správnom a hlavne trpezlivom používaní má priam raketové účinky. Najprv zastaví vypadávanie vlasov a neskôr pomáha k zrýchleniu a obnove rastu nových vlasov. Terapeutický šampón na podporu vlasov SALON TEXTURES v kombinácii s kondicionérom SALON TEXTURES tvoria kompletnú terapeutickú kúru, ktorej účinky dnes oceňujú tisícky spokojných zákazníkov. Svedčia o tom aj maily prichádzajúce do firmy Kvatrofin, s.r.o., ktorá tieto prípravky na Slovensku predáva. Niektoré sú naozaj dojemné. Kvalitu prípravkov oceňujú ženy aj muži, dievčatá aj chlapci.

Ak aj Vám vypadávajú vlasy, tak neváhajte a objednajte si ešte dnes kompletnú vlasovú kúru SALON TEXTURES online.

Atos a Google Cloud nadviazali globálne partnerstvo

Podnikom vďaka tomu poskytnú bezpečný hybridný cloud, riešenia pre spoluprácu i strojové učenie

Košice majú svoju prvú Kozlovnu s najdlhším výčapom

Majestátna socha kozla pozerajúceho sa na všetkých naokolo, kovový reliéf s kopýtkami na stenách či jeden z najdlhších výčapov.

V špeciálnom kole sú vyčlenené 4 milióny € pre kotly a čerpadlá

Ak chcete príspevok z projektu Zelená domácnostiam, o poukážku žiadajte v máji.

NBS od leta opäť sprísňuje hypotéky. Viete čo vás čaká?

Od 1. júla 2018 sa opäť sprísňujú pravidlá hypoték. Ak ste doteraz váhali, či kúpiť nehnuteľnosť, rozhodnite sa čím skôr.