Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Mikuláš čo nám dáš tento rok ?

Blížiaci sa Mikuláš už po novom neobdarúva len deti, ktorým plní každoročne ich vyčistené topánky na parapetoch okien sladkosťami či mandarínkami, ale aj motoristov. Prišiel preto už v novembri a na rozdiel od počasia, ktoré ich sužuje a nedá sa na neho spoľahnúť, prináša výhodné povinné zmluvné poistenie (PZP).

Výhodné ceny PZP však netreba hľadať v topánkach, ale na poistenie.sme.sk. V rámci aktuálnej akciovej ponuky, ktorá končí presne na Mikuláša utorok 6. 12. 2011 môžu vodiči získať Mikulášsku zľavu až do 20 %.  „Teraz ku každému PZP získavajú vodiči automaticky aj VIP asistenčné služby zadarmo, ktoré zahŕňajú garanciu príchodu na miesto nehody do 60 min. Ak neprídeme do hodiny dáme Vám poukážku 50€ na benzín“, povedal Samuel Martiš z marketingu poisťovne Genertel, ktorá zabezpečuje službu poistenie.sme.sk. Túto akciu môžu využiť aj tí vodiči, ktorým poistka končí až o niekoľko mesiacov.

Poistiť sa na poistenie.sme.sk je naozaj jednoduché a trvá to len niekoľko minút. Netreba nikam chodiť,  stačí kliknuť na poistenie.sme.sk, vyplniť potrebné údaje a poistiť sa. Poistenie je, ako v jedinej poisťovni na Slovensku bez zbytočných papierovačiek, bez podpisu a s okamžitou platnosťou. K dispozícii je aj telefonická linka 0850 555 555 kde vám spravia výpočet PZP zadarmo .

Viac informácií  o Mikulášskej Zľave 20% na poistenie.sme.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot