Samé nudné tipy na darčeky? Skúste to na oblečenie.sme.sk.

Dámska a pánska móda, skvelé tričká, trendy plavky a módne sety z jedinečných limitovaných kolekcií top značiek sveta sú dostupné na stránke oblečenie.sme.sk.

Dámska a pánska móda, skvelé tričká, trendy plavky a módne sety z jedinečných limitovaných kolekcií top značiek sveta sú dostupné na stránke oblecenie.sme.sk.

Ak hľadáte netradičný a pritom hodnotný vianočný darček, internetový obchod oblecenie.sme.sk prichádza od prvého decembra s ponukou značkového sortimentu spodnej bielizne, trendy tričiek, plaviek, plážovej módy a ďalšieho módneho oblečenia. Sortiment pre pánovdámy je orientovaný na aktuálne a kompletné kolekcie značiek ako sú Emporio Armani,  Dolce&Gabbana, Guess Roberto Cavali, Just Cavalli, Dessue, Calvin Klein, John Galliano, Playboy a ďalších. Ako vhodný darček odporúča obchod oblecenie.sme.sk cenovo zvýhodnené sety

Zákaznícka linka, platba v e-shope pomocou platobných kariet alebo pri doručení zásielky kuriérom sú samozrejmosťou, možný je aj osobný odber v bratislavskom sklade prevádzkovateľa obchodu. Pohyb - doručenie zásielky môžu registrovaní zákazníci sledovať kliknutím na podacie číslo zásielky vo svojom prehľade objednávok. Z ďalších služieb stojí za zmienku pri nesprávne objednanej veľkosti oblečenia možnosť jeho výmeny za iný tovar, prípadne aj za iný model. Pre zákazníkov, ktorí majú aktivované zasielanie noviniek e-mailom sú určené zľavové kupóny v akciách. Komunita priaznivcov stránky má priestor aj na Facebooku.

Luxusná dámska a pánska móda a módne trendy z aktuálnych kolekcií top značiek sveta sú dostupné v novej sekcii nákupnej časti servera Sme.sk - oblecenie.sme.sk

Prevádzkovateľom  internetového obchodu oblecenie.sme.sk je spoločnosť DESIGNER-EUS, spol. s.r.o. oficiálny predajca a dovozca významných odevných značiek pre región strednej Európy.

(pr)

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.