Samé nudné tipy na darčeky? Skúste to na oblečenie.sme.sk.

Dámska a pánska móda, skvelé tričká, trendy plavky a módne sety z jedinečných limitovaných kolekcií top značiek sveta sú dostupné na stránke oblečenie.sme.sk.

Dámska a pánska móda, skvelé tričká, trendy plavky a módne sety z jedinečných limitovaných kolekcií top značiek sveta sú dostupné na stránke oblecenie.sme.sk.

Ak hľadáte netradičný a pritom hodnotný vianočný darček, internetový obchod oblecenie.sme.sk prichádza od prvého decembra s ponukou značkového sortimentu spodnej bielizne, trendy tričiek, plaviek, plážovej módy a ďalšieho módneho oblečenia. Sortiment pre pánovdámy je orientovaný na aktuálne a kompletné kolekcie značiek ako sú Emporio Armani,  Dolce&Gabbana, Guess Roberto Cavali, Just Cavalli, Dessue, Calvin Klein, John Galliano, Playboy a ďalších. Ako vhodný darček odporúča obchod oblecenie.sme.sk cenovo zvýhodnené sety

Zákaznícka linka, platba v e-shope pomocou platobných kariet alebo pri doručení zásielky kuriérom sú samozrejmosťou, možný je aj osobný odber v bratislavskom sklade prevádzkovateľa obchodu. Pohyb - doručenie zásielky môžu registrovaní zákazníci sledovať kliknutím na podacie číslo zásielky vo svojom prehľade objednávok. Z ďalších služieb stojí za zmienku pri nesprávne objednanej veľkosti oblečenia možnosť jeho výmeny za iný tovar, prípadne aj za iný model. Pre zákazníkov, ktorí majú aktivované zasielanie noviniek e-mailom sú určené zľavové kupóny v akciách. Komunita priaznivcov stránky má priestor aj na Facebooku.

Luxusná dámska a pánska móda a módne trendy z aktuálnych kolekcií top značiek sveta sú dostupné v novej sekcii nákupnej časti servera Sme.sk - oblecenie.sme.sk

Prevádzkovateľom  internetového obchodu oblecenie.sme.sk je spoločnosť DESIGNER-EUS, spol. s.r.o. oficiálny predajca a dovozca významných odevných značiek pre región strednej Európy.

(pr)

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.