Samé nudné tipy na darčeky? Skúste to na oblečenie.sme.sk.

Dámska a pánska móda, skvelé tričká, trendy plavky a módne sety z jedinečných limitovaných kolekcií top značiek sveta sú dostupné na stránke oblečenie.sme.sk.

Dámska a pánska móda, skvelé tričká, trendy plavky a módne sety z jedinečných limitovaných kolekcií top značiek sveta sú dostupné na stránke oblecenie.sme.sk.

Ak hľadáte netradičný a pritom hodnotný vianočný darček, internetový obchod oblecenie.sme.sk prichádza od prvého decembra s ponukou značkového sortimentu spodnej bielizne, trendy tričiek, plaviek, plážovej módy a ďalšieho módneho oblečenia. Sortiment pre pánovdámy je orientovaný na aktuálne a kompletné kolekcie značiek ako sú Emporio Armani,  Dolce&Gabbana, Guess Roberto Cavali, Just Cavalli, Dessue, Calvin Klein, John Galliano, Playboy a ďalších. Ako vhodný darček odporúča obchod oblecenie.sme.sk cenovo zvýhodnené sety

Zákaznícka linka, platba v e-shope pomocou platobných kariet alebo pri doručení zásielky kuriérom sú samozrejmosťou, možný je aj osobný odber v bratislavskom sklade prevádzkovateľa obchodu. Pohyb - doručenie zásielky môžu registrovaní zákazníci sledovať kliknutím na podacie číslo zásielky vo svojom prehľade objednávok. Z ďalších služieb stojí za zmienku pri nesprávne objednanej veľkosti oblečenia možnosť jeho výmeny za iný tovar, prípadne aj za iný model. Pre zákazníkov, ktorí majú aktivované zasielanie noviniek e-mailom sú určené zľavové kupóny v akciách. Komunita priaznivcov stránky má priestor aj na Facebooku.

Luxusná dámska a pánska móda a módne trendy z aktuálnych kolekcií top značiek sveta sú dostupné v novej sekcii nákupnej časti servera Sme.sk - oblecenie.sme.sk

Prevádzkovateľom  internetového obchodu oblecenie.sme.sk je spoločnosť DESIGNER-EUS, spol. s.r.o. oficiálny predajca a dovozca významných odevných značiek pre región strednej Európy.

(pr)

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.