Posypová soľ

Šmyk sem – šmyk tam. Rozbité auto, zlomená noha.... Ani Vás to už nebaví?

Šmyk sem – šmyk tam. Rozbité auto, zlomená noha....  Ani Vás to už nebaví?

Zima opäť klope na dvere. Čo tak vyhnúť sa zbytočným nepríjemnostiam, nehodám a úrazom? Zvyšky snehu alebo ľadu nielenže komplikujú život vodičom na cestách a chodcom na chodníkoch,  ale úrazy vzniknuté na neudržiavaných komunikáciách môžu mať veľmi vážne zdravotné dôsledky.
,,Za údržbu chodníka by mal vždy niekto zodpovedať". Otázka zodpovednosti je kľúčová pri vymáhaní odškodného v prípade úrazu. Zákon č. 135/1961 Zb. § 9, ods. 1 a 2 ukladá povinnosť odstrániť všetky nedostatky v schodnosti – t.j. znečistenie, poľadovicu či sneh, správcom komunikácií, teda k zodpovedným patria obce, magistráty a mestské časti. V prípade chodníkov sú to správcovské spoločnosti alebo vlastníci nehnuteľností.

Potrebujete i Vy udržiavať bezpečnosť pod nohami alebo kolesami sebe či ostatným? V nás nájdete spoľahlivého partnera počas mrazivých zimných dní. V zimnom období zabezpečujeme posypovú soľ už niekoľko rokov pre firmy, správcovské spoločnosti, vlastníkov bytov alebo súkromné osoby. Ako každý rok aj tento sme pre Vás pripravili ponuku posypovej soli na údržbu ciest, areálov aj chodníkov.

Ako na to? Je to jednoduché. Volajte na tel. č. 037/7784174-75, alebo píšte na objednavky@feast.sk, prípadne nás navštívte priamo na adrese Rastislavova 415, 949 01Nitra v čase od 8.00 do 15.00.

Myslíme na Vás po celý rok, nielen v zime a preto pre Vás celoročne zabezpečujeme široký sortiment rôzných druhov solí pre priemysel, potravinárstvo i soľ pre zver.

Podrobnejšie informácie nájdete na stránke www.feast.sk

FEAST s.r.o.
IČO: 44197781
IČ DPH: SK 2022624923
Sídlo: Rastislavova 415
951 41 Nitra
Tel. č.: +421 37 7784174
Fax: +421 37 7784158

soľné hrudy-r135_res.jpgtabletovaná soľ-r177_res.jpg

soľné kocky-r904_res.jpg

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.