Posypová soľ

Šmyk sem – šmyk tam. Rozbité auto, zlomená noha.... Ani Vás to už nebaví?

Šmyk sem – šmyk tam. Rozbité auto, zlomená noha....  Ani Vás to už nebaví?

Zima opäť klope na dvere. Čo tak vyhnúť sa zbytočným nepríjemnostiam, nehodám a úrazom? Zvyšky snehu alebo ľadu nielenže komplikujú život vodičom na cestách a chodcom na chodníkoch,  ale úrazy vzniknuté na neudržiavaných komunikáciách môžu mať veľmi vážne zdravotné dôsledky.
,,Za údržbu chodníka by mal vždy niekto zodpovedať". Otázka zodpovednosti je kľúčová pri vymáhaní odškodného v prípade úrazu. Zákon č. 135/1961 Zb. § 9, ods. 1 a 2 ukladá povinnosť odstrániť všetky nedostatky v schodnosti – t.j. znečistenie, poľadovicu či sneh, správcom komunikácií, teda k zodpovedným patria obce, magistráty a mestské časti. V prípade chodníkov sú to správcovské spoločnosti alebo vlastníci nehnuteľností.

Potrebujete i Vy udržiavať bezpečnosť pod nohami alebo kolesami sebe či ostatným? V nás nájdete spoľahlivého partnera počas mrazivých zimných dní. V zimnom období zabezpečujeme posypovú soľ už niekoľko rokov pre firmy, správcovské spoločnosti, vlastníkov bytov alebo súkromné osoby. Ako každý rok aj tento sme pre Vás pripravili ponuku posypovej soli na údržbu ciest, areálov aj chodníkov.

Ako na to? Je to jednoduché. Volajte na tel. č. 037/7784174-75, alebo píšte na objednavky@feast.sk, prípadne nás navštívte priamo na adrese Rastislavova 415, 949 01Nitra v čase od 8.00 do 15.00.

Myslíme na Vás po celý rok, nielen v zime a preto pre Vás celoročne zabezpečujeme široký sortiment rôzných druhov solí pre priemysel, potravinárstvo i soľ pre zver.

Podrobnejšie informácie nájdete na stránke www.feast.sk

FEAST s.r.o.
IČO: 44197781
IČ DPH: SK 2022624923
Sídlo: Rastislavova 415
951 41 Nitra
Tel. č.: +421 37 7784174
Fax: +421 37 7784158

soľné hrudy-r135_res.jpgtabletovaná soľ-r177_res.jpg

soľné kocky-r904_res.jpg

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak