Novinka: Union prichádza s lacnejším balíkom PZP MINI

Pre záujemcov o cenovo výhodné PZP pripravila poisťovňa Union novinku – je ňou nový balík MINI, ktorého najväčšou výhodou je mimoriadne priaznivá cena.

Koniec roka je obdobím, keď si mnohí motoristi uzatvárajú povinné zmluvné poistenie (PZP) s platnosťou od 1. januára. Pre nich ale aj pre ostatných záujemcov o cenovo výhodné PZP pripravila poisťovňa Union novinku – je ňou nový balík MINI, ktorého najväčšou výhodou je priaznivá cena.

Balík MINI dopĺňa dvojicu doterajších balíkov krytia Optimum a Excellent. Na rozdiel od posledných dvoch menovaných, balík MINI obsahuje krytie škôd spôsobených tretej strane vo výške stanovenej zákonom, neobsahuje asistenčné služby a je možné ho získať exkluzívne len online na www.union.sk.

Vďaka minimalizácii nákladov prináša táto jedinečná online novinka možnosť uzatvoriť si PZP lacnejšie a pohodlnejšie priamo z domu. Ak je držiteľ auta starší ako 25 rokov, je existujúcim klientom Unionu alebo poistencom sesterskej Union zdravotnej poisťovne a vlastí auto s výkonom motora do 51 kW a celkovou hmotnosťou do 1450 kg, za ročné poistenie zaplatí iba 69 EUR!

Okrem skvelej ceny platia pri PZP MINI aj ďalšie výhody, na ktoré sú klienti Union poisťovne zvyknutí: pri uzatvorení online PZP získajú vstupný bonus vo výške 50%, poistenie platí už od dňa uzatvorenia návrhu zmluvy na webe a lehota na zaplatenie poistného je 15 dní. Netreba zabúdať ani na jedinečné havarijné poistenie bez spoluúčasti, ktoré je rovnako možné uzatvoriť si cez internet so zľavou 15% pri súčasnom uzatvorení PZP.

Nové PZP MINI výrazne zatraktívňuje ponuku poistenia vozidiel cez internet a nadväzuje na úspech povinného zmluvného poistenia od Unionu v prestížnej súťaži finančných produktov Zlatá minca (2. miesto v rokoch 2010 a 2011).

Viac o PZP MINI ako aj online kalkulačku poistenia vozidiel nájdete na tu >>

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.