SME

Uverejňujte tlačové správy na sme.sk

Ktorá je najlepšia reštaurácia vo Vašom okolí? Zistíte to celkom jednoducho.

Takmer každému z nás sa už stalo, že sme odchádzali z reštaurácie nahnevaní, v horšom prípade hladní. Neopakujme tie isté chyby – pri výbere reštaurácie si stačí pozrieť hodnotenia návštevníkov.

Takmer každému z nás sa už stalo, že sme odchádzali z reštaurácie nahnevaní, v horšom prípade hladní. Neopakujme tie isté chyby – pri výbere reštaurácie si stačí pozrieť hodnotenia predchádzajúcich návštevníkov. Restauracie.sme.sk ich majú už cez 10 000.

Nie vždy pekné, lákavé a nablýskané priestory reštaurácie či pubu musia mať za sebou kuchyňu so spoľahlivým, skúseným a poctivým kuchárom. O personáli ani nehovoriac. Takmer každý z nás to už zažil na vlastnej koži. V horšom prípade aj s priateľmi či obchodnými partnermi, ktorých tam dokonca pozval.

Necenzúrované názory
Aj preto sa restauracie.sme.sk (v databáze viac než 3600 aktuálnych a overených podnikov), rozhodli zaradiť na svoju stránku hodnotenia laickej verejnosti. Sú verejné, necenzúrované, a teda vyjadrujú názor daného hosťa. Isteže, referovanie o tom, či bolo jedlo dobré alebo nie i ďalšie hodnotenia sú často subjektívnou vecou. Pokiaľ však ide o väčší počet subjektívnych hodnotení, tie spoločne vytvárajú relevantný obraz o podniku. Ku koncu novembra bolo na restauracie.sme.sk už takmer 10 000 hodnotení od niekoľko tisíc návštevníkov. Všetky hodnotenia sú automaticky zobrazované aj v mobilnej aplikácii pre iPhone. Tá získala jeden z najvyšších ratingov spomedzi slovenských aplikácii od jej používateľov – štyri a pol hviezdičky z piatich možných. Restauracie.sme.sk čoskoro plánujú spustiť aplikáciu aj pre Android. Pre biznis cestujúcich či turistov, ktorí sa často pohybujú v neznámej lokalite, sú tieto aplikácie výborným pomocníkom pre výber tej správnej reštaurácie.

Stupnica od jedna do päť
Z hodnotení sa dozviete „pikošky“ v dobrom i zlom o jedle, personáli, interiéri i danom mieste. Ako sa ukazuje, dobrovoľní hodnotitelia sú zvyčajne ľudia všímaví a hlavne ochotní podeliť sa so svojimi názormi. Hodnotí sa v stupnici od jedna do päť za jedlá a nápoje, obsluhu, celkovú atmosféru aj pomer kvalita/cena. Každý hodnotiteľ má možnosť kliknúť na Súhlasiť/Nesúhlasiť s konkrétnym hodnotením. Čím viac súhlasov od ostatných hodnotiteľov, tým vyššie sa hodnotenie dostane. Platí samozrejme aj naopak.

Vyberte si správne
Pokiaľ sa pri podniku na restauracie.sme.sk nachádza povedzme 10 a viac hodnotení, potom celkové priemerné hodnotenie, ako aj prečítanie jednotlivých recenzií, dáva pomerne reálny obraz o podniku, kvalite jeho jedál, obsluhy či cenách. Pokiaľ si teda budete vyberať podnik podľa kvality výsledného hodnotenia, môžete objaviť skutočne výborné podniky s primeraným cenami a skvelou kuchyňou.
Naopak, pokiaľ sa pri podniku nachádzajú len 1-2 hodnotenia, nie je to celkom dostatočná vzorka pre správne rozhodnutie. Je však len otázkou času, kedy pribudnú ďalšie. Denne totiž pribudne na webe v priemere stovka hodnotení. Zapojiť sa môže každý, stačí kliknúť na „Pridaj hodnotenie“ pri konkrétnom podniku. Pri aktívnom zapojení do hodnotení môže dokonca ktorýkoľvek hodnotiteľ od restauracie.sme.sk vyhrať každý deň až do 22.12.2011 poukaz do vybranej reštaurácie v hodnote 30€. A najmä hlavnú cenu, ktorou je exkluzívne 7-chodové Silvestrovské menu v reštaurácii UFO v Bratislavev najlepšej reštaurácii na Slovensku podľa hodnotenia TRENDU. Výhru je možné čerpať aj v inom náhradnom termíne. Viac o hodnoteniach a súťaži nájdete tu.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. Koniec nálepkovaniu a predsudkom medzi kolegami u tohto predajcu
  3. Roman Kukumberg ml.: Online hejty vedia bolieť viac ako bodyček
  4. Ako sa z firmy na výrobu krbov stal líder v robotike?
  5. Dobrovoľníci, prihláste sa na Týždeň dobrovoľníctva
  6. PLANEO otvára v máji 9 predajní. Má to zmysel v dobe digitálu?
  7. Green Corner: zelené bývanie blízko centra s prvou splátkou 10 %
  8. Bývajte v centre Košíc – 18 bytov v boutique residence Huštáky
  1. Jednoduché farebné premeny do bytu aj záhrady
  2. Pokoj, výhľady a dobrá kuchyňa? Vyberáme desať hotelov na Ischii
  3. Zlatý sen vo vzduchu
  4. Sapara a Nagy povzbudzovali malých futbalistov a futbalistky
  5. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  6. Pozvánka, ktorá sa neodmieta: oslávte 25 rokov s Kauflandom
  7. Kaufland oslavuje 25 rokov a tvorí pilier slovenskej ekonomiky
  8. Bankroty a miliardové dlhy. Úspešný Trump je ilúzia
  1. Ako sa z firmy na výrobu krbov stal líder v robotike? 7 669
  2. Roman Kukumberg ml.: Online hejty vedia bolieť viac ako bodyček 5 308
  3. Bývajte v centre Košíc – 18 bytov v boutique residence Huštáky 5 229
  4. PLANEO otvára v máji 9 predajní. Má to zmysel v dobe digitálu? 5 102
  5. Toto je Balkán? Roky prehliadané Albánsko prekvapuje 3 731
  6. Bankroty a miliardové dlhy. Úspešný Trump je ilúzia 2 879
  7. Slováci posielajú na MS mladíkov. Kedy hrajú a kde ich sledovať? 2 203
  8. Pokoj, výhľady a dobrá kuchyňa? Vyberáme desať hotelov na Ischii 2 145
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Nové číslo Ona Vie plné praktických návodov je v predaji.


INZERCIA 9. máj

Niektoré stoja priamo pri mori, iné sú ukryté v zeleni s výhľadom na pobrežie.


INZERCIA 9. máj

Malí futbalisti a futbalistky z Vranova nad Topľou opäť mieria na finále McDonald’s Cupu.


7. máj

Sečovce ovládli Košice a mieria na finále McDonald’s Cupu.


7. máj
SkryťZatvoriť reklamu