Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Ľudia húfne nakupujú na internete so zľavou až 79%

Zaťažkávajúca skúška internetových obchodov a stránok vrcholí a servery sa dostávajú do červeného. Poisťovňa Genertel musela tie svoje posilniť.

Zaťažkávajúca skúška internetových obchodov a stránok ponúkajúcich vianočné zľavy v týchto dňoch vrcholí a mnohé servery sa dostávajú až do červeného.  Online poisťovňa Genertel, ktorá ponúka motoristom povinné zmluvné poistenie (PZP), musela v týchto dňoch počas končiacej akciovej ponuky posilniť svoje servery, aby zvládli nápor záujemcov.

Hoci sme nezaznamenali žiadne výpadky systémov, ktoré by sa dotkli návštevníkov stránky www.genertel.sk, pred finále vianočnej akcie sme posilnili naše servery, aby sme dokázali uspokojiť naozaj všetkých záujemcov o najvýhodnejšie PZP na slovenskom trhu,“ povedal Samuel Martiš z poisťovne Genertel. Vďaka tomu bude pre motoristov dostatočná kapacita, aby mohli využiť špeciálnu predvianočnú akciovú na PZP, v rámci ktorej môžu získať mega zľavu až do 79%. Pozor, akciová ponuka platí len do polnoci 15. 12. 2011. Využiť ju teda môžete už len dnes a zajtra.

Spolu so samotným poistením proti škodám, ktoré môže motorista na mokrých alebo zasnežených cestách nechtiac spôsobiť, získajú zákazníci prvej online poisťovne aj unikátne VIP asistenčné služby s garanciou dojazdu na miesto nehody do 60 minút. „Kto bude musieť čakať dlhšie, dostane od nás 50 eur na benzín,“ dodal Martiš z poisťovne Genertel.

Viac informácií o 79% Zľave na PZP na  https://www.genertel.sk/pzp/akcia.aspx

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot