Exkluzívna rodina tankových prevádzok sa opäť rozrastá

Našim hosťom sa snažíme poskytnúť vždy len tú najlepšiu kvalitu.

„Našim hosťom sa snažíme poskytnúť vždy len tú najlepšiu kvalitu. Nepasterizovaný Pilsner Urquell z tanku predstavuje vrchol, ktorý môže prevádzka pri podávaní piva dosiahnuť. Pivo chutí najlepšie čerstvé, s prirodzenou rezkosťou a perfektne načapované - v čapovaní sme majstri, ostatné je zásluha sládkov a tankovej technológie,“ prezrádzajú Martin Repaský a Peter Škripko, hrdí majitelia prevádzok, ktoré sa aktuálne zaradili do vybranej skupiny podnikov sprostredkujúcich unikátny zážitok z nepasterizovaného piva Pilsner Urquell z tanku. Exkluzívna rodina tankových prevádzok sa tak opäť rozrástla - pribudlo do nej 7 nových členov.

Okrem Pilsner Restaurant v Banskej Bystrici a reštaurácie Camelot v Košiciach sa do vybranej spoločnosti dostali aj ďalšie dve košické prevádzky – Pub u Kohúta a Pilsner Urquell Pub v košickom Auparku. Košice sú zároveň najvzdialenejším miestom od plzenského pivovaru, kde môžu ľudia ochutnať nepasterizované pivo z tanku. Unikátny pivný zážitok prináša na Záhorie podnik AG Play v Senici, Pura Vida v Pezinku a do Bratislavy podnik U Deda.

Dokonalú chuť je možné nájsť v bratislavských prevádzkach: Prazdroj, Kolkovna Eurovea, Kolkovna River Park, Beer Palace, Reštaurácia Alfa, Reštaurácia Saratov, Plzeňský Prazdroj, Hockey Club a Reštaurácia u Bizóna. V Nitre má svoj primát Irish Times Pub, Trnava pozýva fajnšmekrov do Pivárne Pilsner Urquell a v Piešťanoch vás osviežia v Indians Pube.

Už samotný vznik piva Pilsner Urquell predstavoval jedinečný objav, vďaka ktorému si môžu milióny ľudí po celom svete vychutnávať jeho nenapodobniteľnú a originálnu chuť. Všetci pivní znalci, majitelia jednotlivých prevádzok i samotní štamgasti sa však zhodujú na tom, že ich obľúbený zlatý mok chutí najlepšie priamo v ležiackej pivnici plzenského pivovaru, kde vám ho načapujú v jeho najautentickejšej nepasterizovanej forme, priamo z ležiackeho tanku.   Vďaka unikátnej technológii čapovania piva – tzv. pivným tankom je možné prepadnúť dokonalej chuti pravej pivnej ikony v tej najlahodnejšej forme už aj za bránami pivovaru. Svoje o tom vie aj pani Zuzana Dutkovičová z Pubu u Kohúta v Košiciach:„Každý, kto ochutná nepasterizovanú Plzeň z tanku, nevie odolať ďalšiemu poháru. Jeho chuť je priam nákazlivá.“

Tankové pivo je nepasterizované pivo, ktoré sa špeciálnymi cisternami dopraví z ležiackej pivnice v Plzni priamo k pivným fajnšmekrom vo vybranej prevádzke. Pred plnením do cisterny sa pivo ešte prefiltruje, aby získalo tú správnu iskru. Toto pivo neprešlo cez stáčacie linky a nikdy nebolo ani v skladoch expedície. Ide o najčerstvejšie pivo, aké môže Plzenský Prazdroj ponúknuť svojim štamgastom za bránami pivovaru,“ vysvetľuje Václav Berka, starší obchodný sládok.

Rastúci trend

Aby sme poskytli možnosť unikátneho pivného zážitku čo najväčšiemu počtu našich spotrebiteľov, pokračujeme túto jeseň v otváraní nových prevádzok s nepasterizovaným Pilsner Urquell v tanku. Možnosť ochutnať to najčerstvejšie a ideálne sýtené pivo v jeho dokonalej forme tak existuje už v devätnástich prevádzkach na celom Slovensku,“ hovorí Katarína Molnárová, brand manažérka značky Pilsner Urquell.

Viac na www.pilsner-urquell.sk

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.