SME

Uverejňujte tlačové správy na sme.sk

Exkluzívna rodina tankových prevádzok sa opäť rozrastá

Našim hosťom sa snažíme poskytnúť vždy len tú najlepšiu kvalitu.

„Našim hosťom sa snažíme poskytnúť vždy len tú najlepšiu kvalitu. Nepasterizovaný Pilsner Urquell z tanku predstavuje vrchol, ktorý môže prevádzka pri podávaní piva dosiahnuť. Pivo chutí najlepšie čerstvé, s prirodzenou rezkosťou a perfektne načapované - v čapovaní sme majstri, ostatné je zásluha sládkov a tankovej technológie,“ prezrádzajú Martin Repaský a Peter Škripko, hrdí majitelia prevádzok, ktoré sa aktuálne zaradili do vybranej skupiny podnikov sprostredkujúcich unikátny zážitok z nepasterizovaného piva Pilsner Urquell z tanku. Exkluzívna rodina tankových prevádzok sa tak opäť rozrástla - pribudlo do nej 7 nových členov.

Okrem Pilsner Restaurant v Banskej Bystrici a reštaurácie Camelot v Košiciach sa do vybranej spoločnosti dostali aj ďalšie dve košické prevádzky – Pub u Kohúta a Pilsner Urquell Pub v košickom Auparku. Košice sú zároveň najvzdialenejším miestom od plzenského pivovaru, kde môžu ľudia ochutnať nepasterizované pivo z tanku. Unikátny pivný zážitok prináša na Záhorie podnik AG Play v Senici, Pura Vida v Pezinku a do Bratislavy podnik U Deda.

Dokonalú chuť je možné nájsť v bratislavských prevádzkach: Prazdroj, Kolkovna Eurovea, Kolkovna River Park, Beer Palace, Reštaurácia Alfa, Reštaurácia Saratov, Plzeňský Prazdroj, Hockey Club a Reštaurácia u Bizóna. V Nitre má svoj primát Irish Times Pub, Trnava pozýva fajnšmekrov do Pivárne Pilsner Urquell a v Piešťanoch vás osviežia v Indians Pube.   

Už samotný vznik piva Pilsner Urquell predstavoval jedinečný objav, vďaka ktorému si môžu milióny ľudí po celom svete vychutnávať jeho nenapodobniteľnú a originálnu chuť. Všetci pivní znalci, majitelia jednotlivých prevádzok i samotní štamgasti sa však zhodujú na tom, že ich obľúbený zlatý mok chutí najlepšie priamo v ležiackej pivnici plzenského pivovaru, kde vám ho načapujú v jeho najautentickejšej nepasterizovanej forme, priamo z ležiackeho tanku.   Vďaka unikátnej technológii čapovania piva – tzv. pivným tankom je možné prepadnúť dokonalej chuti pravej pivnej ikony v tej najlahodnejšej forme už aj za bránami pivovaru. Svoje o tom vie aj pani Zuzana Dutkovičová z Pubu u Kohúta v Košiciach:„Každý, kto ochutná nepasterizovanú Plzeň z tanku, nevie odolať ďalšiemu poháru. Jeho chuť je priam nákazlivá.“   

Tankové pivo je nepasterizované pivo, ktoré sa špeciálnymi cisternami dopraví z ležiackej pivnice v Plzni priamo k pivným fajnšmekrom vo vybranej prevádzke. Pred plnením do cisterny sa pivo ešte prefiltruje, aby získalo tú správnu iskru. Toto pivo neprešlo cez stáčacie linky a nikdy nebolo ani v skladoch expedície. Ide o najčerstvejšie pivo, aké môže Plzenský Prazdroj ponúknuť svojim štamgastom za bránami pivovaru,“ vysvetľuje Václav Berka, starší obchodný sládok.

Rastúci trend

Aby sme poskytli možnosť unikátneho pivného zážitku čo najväčšiemu počtu našich spotrebiteľov, pokračujeme túto jeseň v otváraní nových prevádzok s nepasterizovaným Pilsner Urquell v tanku. Možnosť ochutnať to najčerstvejšie a ideálne sýtené pivo v jeho dokonalej forme tak existuje už v devätnástich prevádzkach na celom Slovensku,“ hovorí Katarína Molnárová, brand manažérka značky Pilsner Urquell.

Viac na www.pilsner-urquell.sk         


Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Čo bude toto leto in?
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  7. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Čo bude toto leto in?
  2. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  5. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  6. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  7. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  8. Kam smerujú peniaze bohatých?
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 8 083
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 751
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 159
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 202
  5. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 3 203
  6. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 3 135
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 3 042
  8. Kam smerujú peniaze bohatých? 2 961
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Týchto 5 beauty trendov musíte vyskúšať


INZERCIA 4 h

Magazín Leto v Rakúsku 2025 nájdete vložený v denníkoch SME a Korzár už dnes.


INZERCIA 21. máj

Vychováva mladé talenty a učí ich disciplíne.


INZERCIA 20. máj

Zistite, ako sa buduje pracovné prostredie, v ktorom nemajú predsudky miesto.


INZERCIA 20. máj
SkryťZatvoriť reklamu