Baránek sa dištancuje od inzerátu hnutia 99%

Bratislava 21. decembra (TASR-OTS) - Týmto sa chcem dištancovať od inzerátu hnutia 99% zo dňa 20. decembra 2011 v denníku Plus jeden deň s nadpisom "Analytik dáva hnutiu 99% najväčšiu šancu", kde je použité moje meno. Inzerát bol zostavený a zverejnený bez môjho vedomia a súhlasu a nemám z jeho zverejnenia žiadny hmotný a ani iný profit. Rozhodne sa ohradzujem voči využívaniu môjho mena v predvolebnej kampani akejkoľvek politickej strany, či už v minulosti, alebo v budúcnosti.

RNDr. Ján Baránek

lt pa

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.