Baránek sa dištancuje od inzerátu hnutia 99%

Bratislava 21. decembra (TASR-OTS) - Týmto sa chcem dištancovať od inzerátu hnutia 99% zo dňa 20. decembra 2011 v denníku Plus jeden deň s nadpisom "Analytik dáva hnutiu 99% najväčšiu šancu", kde je použité moje meno. Inzerát bol zostavený a zverejnený bez môjho vedomia a súhlasu a nemám z jeho zverejnenia žiadny hmotný a ani iný profit. Rozhodne sa ohradzujem voči využívaniu môjho mena v predvolebnej kampani akejkoľvek politickej strany, či už v minulosti, alebo v budúcnosti.

RNDr. Ján Baránek

lt pa

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.