Baránek sa dištancuje od inzerátu hnutia 99%

Bratislava 21. decembra (TASR-OTS) - Týmto sa chcem dištancovať od inzerátu hnutia 99% zo dňa 20. decembra 2011 v denníku Plus jeden deň s nadpisom "Analytik dáva hnutiu 99% najväčšiu šancu", kde je použité moje meno. Inzerát bol zostavený a zverejnený bez môjho vedomia a súhlasu a nemám z jeho zverejnenia žiadny hmotný a ani iný profit. Rozhodne sa ohradzujem voči využívaniu môjho mena v predvolebnej kampani akejkoľvek politickej strany, či už v minulosti, alebo v budúcnosti.

RNDr. Ján Baránek

lt pa

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.