Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

SME má najlepšiu značkovú aplikáciu pre Android

Odborná porota Android Code 2011 označila SME.sk za najlepšiu aplikáciu v kategórii známych značiek.

Bezplatná aplikácia SME.sk na prezeranie najnovších správ z rovnomenného webu je najlepšie naprogramovanou aplikáciou spomedzi “brandovaných aplikácií” na Slovensku. Zhodla sa na tom deväťčlenná odborná porota zložená zo zástupcov firiem ako HTC či Sygic a novinárov.

sme.sk je najlepšie naprogramovaná brandovaná aplikácia pre androidAplikáciu pre Android má SME v ponuke takmer rok. Ponúka predovšetkým možnosť pohodlne a rýchlo prezerať najnovšie články, sledovať videá a čítať diskusie. Navyše, používatelia si môžu označiť články, ktoré si chcú prečítať neskôr a tiež dostávať upozornenia na závažné udalosti. Aplikáciu vyvinulo SME interne vo svojom developerskom tíme, autorom kódu je senior developer Michal Moščovič.

SME.sk pre smartphony má aj verzie pre systémy iOs a Bada. Z rodiny SME môžu majitelia smartphonov či tabletov používať aj Natankuj.sk pre Android a aplikáciu Reštaurácie.sk pre iPhone. Samozrejme, bez obmedzení platformy je stále m.sme.sk, verzia optimalizovaná pre mobilné zariadenia.

Aplikácie z rodiny SME:

Navyše, SME môžu predplatitelia Piano čítať každé ráno aj vo svojom Kindle: http://dennik.sme.sk/kindle/

V týchto dňoch je v SME príprave niekoľko ďalších projektov, ktoré reagujú na presun čitateľom k mobilným zariadeniam ako smartphony, tablety a elektronické čítačky.

Petit Press, a.s.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line