Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

SME má najlepšiu značkovú aplikáciu pre Android

Odborná porota Android Code 2011 označila SME.sk za najlepšiu aplikáciu v kategórii známych značiek.

Bezplatná aplikácia SME.sk na prezeranie najnovších správ z rovnomenného webu je najlepšie naprogramovanou aplikáciou spomedzi “brandovaných aplikácií” na Slovensku. Zhodla sa na tom deväťčlenná odborná porota zložená zo zástupcov firiem ako HTC či Sygic a novinárov.

sme.sk je najlepšie naprogramovaná brandovaná aplikácia pre androidAplikáciu pre Android má SME v ponuke takmer rok. Ponúka predovšetkým možnosť pohodlne a rýchlo prezerať najnovšie články, sledovať videá a čítať diskusie. Navyše, používatelia si môžu označiť články, ktoré si chcú prečítať neskôr a tiež dostávať upozornenia na závažné udalosti. Aplikáciu vyvinulo SME interne vo svojom developerskom tíme, autorom kódu je senior developer Michal Moščovič.

SME.sk pre smartphony má aj verzie pre systémy iOs a Bada. Z rodiny SME môžu majitelia smartphonov či tabletov používať aj Natankuj.sk pre Android a aplikáciu Reštaurácie.sk pre iPhone. Samozrejme, bez obmedzení platformy je stále m.sme.sk, verzia optimalizovaná pre mobilné zariadenia.

Aplikácie z rodiny SME:

Navyše, SME môžu predplatitelia Piano čítať každé ráno aj vo svojom Kindle: http://dennik.sme.sk/kindle/

V týchto dňoch je v SME príprave niekoľko ďalších projektov, ktoré reagujú na presun čitateľom k mobilným zariadeniam ako smartphony, tablety a elektronické čítačky.

Petit Press, a.s.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH