Cambridge skúšky v Žiline dostupnejšie

Jazyková škola VIVEUS sa práve stáva členom partnerského programu British Council. Záujemcovia o vykonanie skúšok sa môžu odteraz zaregistrovať na všetky typy medzinárodných jazykových skúšok Cambridge ESOL prostredníctvom tejto jazykovej školy.

Na súčasnom pracovnom trhu, kde už každý „hovorí“ po anglicky, je čoraz ťažšie presne verifikovať svoju znalosť cudzieho jazyka. Medzinárodne uznávané certifikáty Cambridge ESOL zastavajú práve túto úlohu, pričom niekedy je pre študentov neľahké vybrať si ten správny typ a úroveň medzinárodne uznávanej skúšky.

Jazyková škola VIVEUS poskytuje preto záujemcom kvalifikované poradenstvo pri výbere typu a úrovne medzinárodnej skúšky. Organizuje tiež prípravné kurzy pre skúšky FCE, CAE, IELTS, kde sa kandidáti detailne zoznámia so skúškou, na ktorú sa pripravujú, vrátane nuáns a chytákov. Detailné informácie o Cambridge skúškach Vám ochotne poskytne táto jazyková škola v Žiline.

I keď členstvo Jazykovej školy VIVEUS v Partnerskom programe British Council negarantuje úspešnosť kandidáta na skúške, odporúčanie absolvovať skúšku od lektora s oprávnením skúšať, ktorý vyučuje prípravný kurz je dobrým kritériom pre zapísanie sa na skúšku.

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.