Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

Cambridge skúšky v Žiline dostupnejšie

Jazyková škola VIVEUS sa práve stáva členom partnerského programu British Council. Záujemcovia o vykonanie skúšok sa môžu odteraz zaregistrovať na všetky typy medzinárodných jazykových skúšok Cambridge ESOL prostredníctvom tejto jazykovej školy.

Na súčasnom pracovnom trhu, kde už každý „hovorí“ po anglicky, je čoraz ťažšie presne verifikovať svoju znalosť cudzieho jazyka. Medzinárodne uznávané certifikáty Cambridge ESOL zastavajú práve túto úlohu, pričom niekedy je pre študentov neľahké vybrať si ten správny typ a úroveň medzinárodne uznávanej skúšky.

Jazyková škola VIVEUS poskytuje preto záujemcom kvalifikované poradenstvo pri výbere typu a úrovne medzinárodnej skúšky. Organizuje tiež prípravné kurzy pre skúšky FCE, CAE, IELTS, kde sa kandidáti detailne zoznámia so skúškou, na ktorú sa pripravujú, vrátane nuáns a chytákov. Detailné informácie o Cambridge skúškach Vám ochotne poskytne táto jazyková škola v Žiline.

I keď členstvo Jazykovej školy VIVEUS v Partnerskom programe British Council negarantuje úspešnosť kandidáta na skúške, odporúčanie absolvovať skúšku od lektora s oprávnením skúšať, ktorý vyučuje prípravný kurz je dobrým kritériom pre zapísanie sa na skúšku.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.