Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Cambridge skúšky v Žiline dostupnejšie

Jazyková škola VIVEUS sa práve stáva členom partnerského programu British Council. Záujemcovia o vykonanie skúšok sa môžu odteraz zaregistrovať na všetky typy medzinárodných jazykových skúšok Cambridge ESOL prostredníctvom tejto jazykovej školy.

Na súčasnom pracovnom trhu, kde už každý „hovorí“ po anglicky, je čoraz ťažšie presne verifikovať svoju znalosť cudzieho jazyka. Medzinárodne uznávané certifikáty Cambridge ESOL zastavajú práve túto úlohu, pričom niekedy je pre študentov neľahké vybrať si ten správny typ a úroveň medzinárodne uznávanej skúšky.

Jazyková škola VIVEUS poskytuje preto záujemcom kvalifikované poradenstvo pri výbere typu a úrovne medzinárodnej skúšky. Organizuje tiež prípravné kurzy pre skúšky FCE, CAE, IELTS, kde sa kandidáti detailne zoznámia so skúškou, na ktorú sa pripravujú, vrátane nuáns a chytákov. Detailné informácie o Cambridge skúškach Vám ochotne poskytne táto jazyková škola v Žiline.

I keď členstvo Jazykovej školy VIVEUS v Partnerskom programe British Council negarantuje úspešnosť kandidáta na skúške, odporúčanie absolvovať skúšku od lektora s oprávnením skúšať, ktorý vyučuje prípravný kurz je dobrým kritériom pre zapísanie sa na skúšku.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work.

INZERCIA 1 h
5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

INZERCIA 13 h

Hocikde ich nekúpite.