Cambridge skúšky v Žiline dostupnejšie

Jazyková škola VIVEUS sa práve stáva členom partnerského programu British Council. Záujemcovia o vykonanie skúšok sa môžu odteraz zaregistrovať na všetky typy medzinárodných jazykových skúšok Cambridge ESOL prostredníctvom tejto jazykovej školy.

Na súčasnom pracovnom trhu, kde už každý „hovorí“ po anglicky, je čoraz ťažšie presne verifikovať svoju znalosť cudzieho jazyka. Medzinárodne uznávané certifikáty Cambridge ESOL zastavajú práve túto úlohu, pričom niekedy je pre študentov neľahké vybrať si ten správny typ a úroveň medzinárodne uznávanej skúšky.

Jazyková škola VIVEUS poskytuje preto záujemcom kvalifikované poradenstvo pri výbere typu a úrovne medzinárodnej skúšky. Organizuje tiež prípravné kurzy pre skúšky FCE, CAE, IELTS, kde sa kandidáti detailne zoznámia so skúškou, na ktorú sa pripravujú, vrátane nuáns a chytákov. Detailné informácie o Cambridge skúškach Vám ochotne poskytne táto jazyková škola v Žiline.

I keď členstvo Jazykovej školy VIVEUS v Partnerskom programe British Council negarantuje úspešnosť kandidáta na skúške, odporúčanie absolvovať skúšku od lektora s oprávnením skúšať, ktorý vyučuje prípravný kurz je dobrým kritériom pre zapísanie sa na skúšku.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.