Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Supratek - strojárenská výroba pre priemysel

Trnavská spoločnosť SUPRATEK s.r.o. pôsobí na trhu strojárenskej výroby od roku 2005. V začiatkoch bola väčšina výrobných kapacít vyťažená zákazkovou výrobou pre elektrotechnický priemysel. Išlo predovšetkým o montážne prípravky, okrem nich firma vyrábala kovacie nástroje. Úspešné pôsobenie v tomto segmente umožnilo ďalej rozšíriť výrobu. K výrobe pribudol aj vlastný vývoj a odborné poradenstvo. Firma dnes poskytuje komplexné výrobné a subdodávateľské služby pre množstvo renomovaných spoločností z rôznych odvetví priemyslu. Za všetky spomeňme aspoň SAMSUNG Electronics, ŽOS Trnava či ZF Boge Elastmetall.

Jadro výrobného programu tvorí vybavenie pre montáž a automatizáciu produkcie. Pre potreby montáže a manipulácie sú to vozíky, pracovné stoly a rôzne prípravky podľa požiadaviek zákazníka. Pre elektrotechnickú výrobu firma ponúka okrem iných produktov aj spájkovacie rámy z materiálu Durostone. Pre automatizáciu produkcie či testovanie výrobkov vám odborníci zo SUPRATEKu navrhnú a dodajú aj komplexné jednoúčelové zariadenia podľa vášho zadania. Môžu to byť dopravníky, zariadenia na testovanie funkčnosti, vysekávacie zariadenia alebo automatizované vizuálne inšpekčné systémy (AOI).

Za kvalitou práce a rýchlosťou dodávky stoja skúsení zamestnanci a kvalitné technologické vybavenie. Firma má k dispozícii CNC obrábacie centrá (frézovanie, vŕtanie, 3D frézovanie, sústruženie) ako aj zariadenie pre elektroerozívne obrábanie. Okrem týchto technológií sa pri výrobe uplatňuje zváranie, brúsenie, leštenie a tepelné spracovanie. SUPRATEK má vlastné kapacity aj pre povrchovú úpravu výrobkov (galvanické a chemické, práškové lakovanie, pieskovanie).

Ako sme už spomenuli, firma sa okrem výroby venuje aj vývoju. Zákazníkom ponúka kvalitné a úplné služby – od úvodnej špecifikácie až po kompletnú výrobnú dokumentáciu či počítačovú simuláciu prevádzky zariadenia.

V roku 2010 spoločnosť úspešne získala certifikát riadenia kvality ISO 9001:2008, čím len potvrdila smerovanie medzi špičkových dodávateľov pre priemyselnú výrobu.

Firma rada privíta nových obchodných partnerov vo svojich priestoroch na Coburgovej ulici 84 v Trnave. Podrobné informácie o výrobných kapacitách a službách nájdete aj na webových stránkach SUPRATEKu, alebo sa opýtajte priamo na tel. čísle +421 33 5936 857.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line