Supratek - strojárenská výroba pre priemysel

Trnavská spoločnosť SUPRATEK s.r.o. pôsobí na trhu strojárenskej výroby od roku 2005. V začiatkoch bola väčšina výrobných kapacít vyťažená zákazkovou výrobou pre elektrotechnický priemysel. Išlo predovšetkým o montážne prípravky, okrem nich firma vyrábala kovacie nástroje. Úspešné pôsobenie v tomto segmente umožnilo ďalej rozšíriť výrobu. K výrobe pribudol aj vlastný vývoj a odborné poradenstvo. Firma dnes poskytuje komplexné výrobné a subdodávateľské služby pre množstvo renomovaných spoločností z rôznych odvetví priemyslu. Za všetky spomeňme aspoň SAMSUNG Electronics, ŽOS Trnava či ZF Boge Elastmetall.

Jadro výrobného programu tvorí vybavenie pre montáž a automatizáciu produkcie. Pre potreby montáže a manipulácie sú to vozíky, pracovné stoly a rôzne prípravky podľa požiadaviek zákazníka. Pre elektrotechnickú výrobu firma ponúka okrem iných produktov aj spájkovacie rámy z materiálu Durostone. Pre automatizáciu produkcie či testovanie výrobkov vám odborníci zo SUPRATEKu navrhnú a dodajú aj komplexné jednoúčelové zariadenia podľa vášho zadania. Môžu to byť dopravníky, zariadenia na testovanie funkčnosti, vysekávacie zariadenia alebo automatizované vizuálne inšpekčné systémy (AOI).

Za kvalitou práce a rýchlosťou dodávky stoja skúsení zamestnanci a kvalitné technologické vybavenie. Firma má k dispozícii CNC obrábacie centrá (frézovanie, vŕtanie, 3D frézovanie, sústruženie) ako aj zariadenie pre elektroerozívne obrábanie. Okrem týchto technológií sa pri výrobe uplatňuje zváranie, brúsenie, leštenie a tepelné spracovanie. SUPRATEK má vlastné kapacity aj pre povrchovú úpravu výrobkov (galvanické a chemické, práškové lakovanie, pieskovanie).

Ako sme už spomenuli, firma sa okrem výroby venuje aj vývoju. Zákazníkom ponúka kvalitné a úplné služby – od úvodnej špecifikácie až po kompletnú výrobnú dokumentáciu či počítačovú simuláciu prevádzky zariadenia.

V roku 2010 spoločnosť úspešne získala certifikát riadenia kvality ISO 9001:2008, čím len potvrdila smerovanie medzi špičkových dodávateľov pre priemyselnú výrobu.

Firma rada privíta nových obchodných partnerov vo svojich priestoroch na Coburgovej ulici 84 v Trnave. Podrobné informácie o výrobných kapacitách a službách nájdete aj na webových stránkach SUPRATEKu, alebo sa opýtajte priamo na tel. čísle +421 33 5936 857.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.