Máte už len posledné dni na kúpu novej diaľničnej známky!

Staré diaľničné známky platia len do 31.1.!

Motoristi, ktorí jazdíte často aj po diaľniciach, pozor! Už len dnes a ďalších 5 dní platia ročné diaľničné známky na rok 2011. Práve pri ročných známkach je veľké riziko, že aj zodpovedný vodič môže pozabudnúť na zakúpenie novej známky. A ak navyše jazdí často niekoľko málo trás automaticky, môže sa zrazu 1. februára ocitnúť na diaľnici bez platnej známky. Za toto pozabudnutie však môže policajt vodiča „odmeniť“ mastnou pokutou.

Už včera pritom polícia informovala, že bude na D1 na odpočívadle Triblavina dnes kontrolovať okrem iných povinností aj diaľničné známky. A možno očakávať, že kontroly sa po 1. februári ešte zostria.

„Odporúčame vodičom, aby si nenechávali kúpu diaľničnej známky na poslednú chvíľu a zakúpili si ju napríklad pri najbližšom tankovaní,“ hovorí Samuel Martiš z poisťovne Genertel. Súťaže chtiví motoristi však môžu 50 eur za ročnú známku ušetriť. Stačí, ak navštívia stránku www.genertel.sk a vypočítajú si, koľko by ich stálo povinné zmluvné poistenie (PZP) v tejto online poisťovni. Ak zadajú svoju skutočnú e-mailovú adresu, majú šancu každý deň vyhrať jednu slovenskú ročnú známku. Súťaž prebieha do konca mesiaca, teda do 31. januára.

A ak padnete na zadok z ceny PZP v Generteli, nie je nič ľahšie, ako poistenie rovno online za pár minút uzatvoriť. Správnou stránkou pre PZP je www.genertel.sk, kto uprednostňuje telefonický kontakt, môže uzatvoriť poistenie aj telefonicky na 0850 555 555.

Ceny diaľničných známok v roku 2012 (SR)

Ročná

50 eur

Mesačná

14 eur

10-dňová

10 eur

Pokuta za jazdu bez známky

500 – 700 eur

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu