Šumivé víno a romantika

14. február sa spája so sviatkom všetkých zamilovaných, s romantickou atmosférou, horiacimi sviečkami, chutným jedlom a s pohárikom lahodného nápoja.

K sviatku svätého Valentína nepochybne patrí romantika, láska, intímna a uvoľnená atmosféra. K navodeniu takejto atmosféry vám pomôže tlmené svetlo, sviečky a pomalá hudba spolu s pohárikom lahodného sektu. Elegantné vysoké poháre, v ktorých sa sekt podáva, navyše dodajú každej chvíli nádych luxusu a výnimočnosti. Zvodné perlenie v kombinácii s podmanivou vôňou a chuťou vyvoláva v človeku pocit niečoho neobyčajného, jedinečného, doplneného o nádych elegancie a noblesy.

Ak ste sa rozhodli stráviť Valentína doma pri príjemnej romantickej večeri, nezabudnite dať vopred zachladiť váš obľúbený sekt, ktorý ideálne doplní každé jedlo. V prípade, že sa chystáte so svojím partnerom do reštaurácie, vyberte si stôl, pri ktorom vás nik nebude vyrušovať, kde si môžete ponad pohárik šumivého vína hľadieť hlboko do očí. Pohárik lahodného sektu by nemal chýbať ani na okraji vane, alebo v spálni plnej sviečok, kde podčiarkne romantickú náladu. Keď plánujete spojiť romantiku s kultúrou a vybrali ste sa do divadla, doprajte si s partnerom cez prestávku pohár sektu, aby ste toto jedinečné spojenie oslávili, ako sa patrí.

Pravdaže, netreba zabúdať, že pozitívne a uvoľňujúce účinky šumivého vína, rovnako ako aj v prípade ostatného alkoholu, platia len v prípade užitia v optimálnom množstve. U každého je hranica množstva vypitého alkoholu a jeho účinkov individuálna. S určitosťou však možno povedať, že malé dávky sektu majú pozitívny účinok na náš sexuálny život, zvyšujú zmyslové naladenie a uvoľňujú naše telo.

Tipy na Valentínsky večer

Hubert de Luxe – Stvorený pre romantiku

hubert de luxe 0.75-r585_res.jpgHubert de Luxe je ideálnym spoločníkom počas večera plného vášne a romantiky. Spájajú sa v ňom lahodná sladká chuť, jasná, zlatistá farba, jemné perlenie a neodolateľná vôňa, ktoré aj tej najbežnejšej chvíli dodajú jedinečnú atmosféru plnú iskrenia. Toto výnimočné biele šumivé víno v elegantnej fľaši so zlatou etiketou vzniká spojením aromatických odrôd Irsai Oliver a Muškát Moravský. Hubert de Luxe vás inšpiruje, povzbudí, odbúra zábrany a podnieti vašu predstavivosť.

Hubert Grand rosé – sekt vo farbe srdca a lásky.

grand_rose-r750_res.jpgAk chcete svojej polovičke pripraviť príjemné a šteklivé prekvapenie, otvorte si spolu Hubert Grand rosé. Jeho farba, chuť, vôňa i dizajn fľaše boli pripravované s myšlienkou na ženskosť, lásku a krásu. Pod atraktívnym ošatením odhalíte veselú farebnosť, hojnú perlivosť a plnú, zamatovú chuť. Hubert Grand je svieži, štýlový sekt s decentnou ovocnou, broskyňovo – mandľovou vôňou s jemným škoricovým nádychom a dlhým perlením, vhodný na oslavu dňa zamilovaných. Základ kupáže je zostavený z najkvalitnejších vín odrody Svätovavrinecké. Skladbu základného vína dolaďuje nezanedbateľný podiel vína Pinot noir - odrody, ktorá dodá šumivému vínu sviežosť a ovocnosť. Jedinečnosť tohto sektu podčiarkuje jeho netradičná matná fľaša.

hubert passion-r646_res.jpgValentínsky drink, ktorý vás nenechá chladnými

Hubert passion

3 cl jahodové pyré
1 cl broskyňový likér
1 cl limetová šťava
ľad
Hubert Club ružový

Postup: Do šejkra s ľadom nalejeme jahodové pyré, broskyňový likér, limetovú šťavu a premiešame. Celý obsah prelejeme do podávacieho pohára. Dolejeme Hubert Club ružový.

Viac informácií na www.hubertsekt.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu