Bazár a starožitnosti pre každého.

V Topoľčanoch prevádzka bazáru existovala už niekoľko rokov v budove zimné štadiónu Topoľčany, na ktorý si ľudia už zvykli.

V Topoľčanoch prevádzka bazáru existovala už niekoľko  rokov v budove zimné štadiónu Topoľčany, na ktorý si ľudia už zvykli. Tento bazár bol však v dezolátnom stave a vtedajší majiteľ sa ho rozhodol predať.   Aj tieto dôvody  viedli nového majiteľa Miroslava Furáka bazár odkúpiť a prerobiť ho od základov a tým vytvoril nový imidž firmy. Bazár UNIMIX  Topoľčany ako prevádzka začal fungovať 1.4. 2002. Vznikol ako komisionálny obchod pre sociálne slabšie vrstvy. Nakoľko v okruhu 30 km žiadne takéto služby v tom období neboli, myšlienka firmy sa ujala. Prevádzka fungovala k obojstrannej spokojnosti zákazníkov aj majiteľa firmy Miroslava Furáka. Obyčajní ľudia začali napĺňať bazár tovarom rôzneho druhu.  Prinášali šatstvo, detské veci, rôzne náradie, nástroje, záhradné potreby, bicykle, koberce, drobnosti do domácnosti, lustre, sklo, keramiku, porcelán, krištáľ, elektroniku, športové potreby, hudobné nástroje, zariadenie do chát, chalúp, bytov aj domov. Takmer všetko okrem auto moto. Počas  desiatich rokov sa mnoho ľudom služby bazáru zapáčili, aj preto sa  pre nich stalo samozrejmosťou sa sem vracať.  S mnohými sa  pán Furák spoznal veľmi blízko a vytvoril si priateľský vzťah. Po čase do bazáru pribudli aj rôzne starožitnosti ako vykopávky, sošky, antiky, obrazy, starožitný aj novodobý nábytok, rôzne umelecké diela aj pre náročných zákazníkov. Majiteľ sa rozhodol pomenovať prevádzku VEĽKÝ BAZÁR  UNIMIX STAROŽITNOSTI TOPOĽČANY. Slovo unimix naznačovalo univerzálny mix výrobkov, ktoré bazár poskytoval. Zákazníci   odchádzali vždy  spokojní.  O návštevnosti a ich spokojnosti svedčí aj viac ako 5000 rozdaných vizitiek a približne rovnaké množstvo letáčikov za desať rokov činnosti firmy. Návštevnosť sa zvýšila aj prepracovanou reklamou a najmä fungovaním cez Internet. Heslom firmy je ,, Náš zákazník náš pán“, alebo ,,Čo nenájdete v žiadnom  inom obchode, nájdete u nás.“ Preto ho neváhajte navštíviť. Určite odídete spokojní.

Adresa:

Zimný  štadión
Puškinova 1
955 01 Topoľčany

Bazár  Unimix

Miroslav Furák

bazarunimix@gmail.sk

img_5693-r205_res.jpgimg_5708-r102_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.