Pondelok, 20. september, 2021 | Meniny má Ľuboslav(a)KrížovkyKrížovky

Ster Century Cinemas v Leviciach

V obchodnom centre ONYX vznikne trojsálové multikino vybavené najmodernejšou digitálnou technológiou.

Spoločnosť Astrum Laus v rámci príprav výstavby obchodného centra ONYX2 uzavrela dohodu so spoločnosťou TATRAFILM, ktorá má dlhoročné skúsenosti v oblasti distribúcie filmov a prevádzky kín na Slovensku.

V obchodnom centre ONYX2 vznikne trojsálové multikino vybavené najmodernejšou digitálnou technológiou a ozvučením DOLBY SURROUND 7.1. „Hlavná sála bude mať stoštyridsaťosem miest a dve ďalšie po sto miest, celková plánovaná kapacita kina je 348 miest.“ priblížil projekt multikina František Graňo marketingový manažér obchodného centra ONYX2 v Leviciach. Každá sála bude mať bezbariérový prístup. Už v súčasnosti sú plánované zaujímavé aktivity v priestoroch moderného multikina, ktoré zatraktívnia nielen obyvateľom Levíc trávenie voľného času.

ONYX2 team

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

18. sep

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu