Ster Century Cinemas v Leviciach

V obchodnom centre ONYX vznikne trojsálové multikino vybavené najmodernejšou digitálnou technológiou.

Spoločnosť Astrum Laus v rámci príprav výstavby obchodného centra ONYX2 uzavrela dohodu so spoločnosťou TATRAFILM, ktorá má dlhoročné skúsenosti v oblasti distribúcie filmov a prevádzky kín na Slovensku.

V obchodnom centre ONYX2 vznikne trojsálové multikino vybavené najmodernejšou digitálnou technológiou a ozvučením DOLBY SURROUND 7.1. „Hlavná sála bude mať stoštyridsaťosem miest a dve ďalšie po sto miest, celková plánovaná kapacita kina je 348 miest.“ priblížil projekt multikina František Graňo marketingový manažér obchodného centra ONYX2 v Leviciach. Každá sála bude mať bezbariérový prístup. Už v súčasnosti sú plánované zaujímavé aktivity v priestoroch moderného multikina, ktoré zatraktívnia nielen obyvateľom Levíc trávenie voľného času.

ONYX2 team

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.