Ster Century Cinemas v Leviciach

V obchodnom centre ONYX vznikne trojsálové multikino vybavené najmodernejšou digitálnou technológiou.

Spoločnosť Astrum Laus v rámci príprav výstavby obchodného centra ONYX2 uzavrela dohodu so spoločnosťou TATRAFILM, ktorá má dlhoročné skúsenosti v oblasti distribúcie filmov a prevádzky kín na Slovensku.

V obchodnom centre ONYX2 vznikne trojsálové multikino vybavené najmodernejšou digitálnou technológiou a ozvučením DOLBY SURROUND 7.1. „Hlavná sála bude mať stoštyridsaťosem miest a dve ďalšie po sto miest, celková plánovaná kapacita kina je 348 miest.“ priblížil projekt multikina František Graňo marketingový manažér obchodného centra ONYX2 v Leviciach. Každá sála bude mať bezbariérový prístup. Už v súčasnosti sú plánované zaujímavé aktivity v priestoroch moderného multikina, ktoré zatraktívnia nielen obyvateľom Levíc trávenie voľného času.

ONYX2 team

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.