Ster Century Cinemas v Leviciach

V obchodnom centre ONYX vznikne trojsálové multikino vybavené najmodernejšou digitálnou technológiou.

Spoločnosť Astrum Laus v rámci príprav výstavby obchodného centra ONYX2 uzavrela dohodu so spoločnosťou TATRAFILM, ktorá má dlhoročné skúsenosti v oblasti distribúcie filmov a prevádzky kín na Slovensku.

V obchodnom centre ONYX2 vznikne trojsálové multikino vybavené najmodernejšou digitálnou technológiou a ozvučením DOLBY SURROUND 7.1. „Hlavná sála bude mať stoštyridsaťosem miest a dve ďalšie po sto miest, celková plánovaná kapacita kina je 348 miest.“ priblížil projekt multikina František Graňo marketingový manažér obchodného centra ONYX2 v Leviciach. Každá sála bude mať bezbariérový prístup. Už v súčasnosti sú plánované zaujímavé aktivity v priestoroch moderného multikina, ktoré zatraktívnia nielen obyvateľom Levíc trávenie voľného času.

ONYX2 team

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.