Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Ster Century Cinemas v Leviciach

V obchodnom centre ONYX vznikne trojsálové multikino vybavené najmodernejšou digitálnou technológiou.

Spoločnosť Astrum Laus v rámci príprav výstavby obchodného centra ONYX2 uzavrela dohodu so spoločnosťou TATRAFILM, ktorá má dlhoročné skúsenosti v oblasti distribúcie filmov a prevádzky kín na Slovensku.

V obchodnom centre ONYX2 vznikne trojsálové multikino vybavené najmodernejšou digitálnou technológiou a ozvučením DOLBY SURROUND 7.1. „Hlavná sála bude mať stoštyridsaťosem miest a dve ďalšie po sto miest, celková plánovaná kapacita kina je 348 miest.“ priblížil projekt multikina František Graňo marketingový manažér obchodného centra ONYX2 v Leviciach. Každá sála bude mať bezbariérový prístup. Už v súčasnosti sú plánované zaujímavé aktivity v priestoroch moderného multikina, ktoré zatraktívnia nielen obyvateľom Levíc trávenie voľného času.

ONYX2 team

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.