Nová značka záhradnej techniky Fieldmann

Spoločnosť FAST PLUS, spol. s r.o. prináša na slovenský trh FIELDMANN - úplne novú značku záhradnej techniky.

Spoločnosť FAST PLUS, spol. s r.o. prináša na slovenský trh FIELDMANN -  úplne novú značku záhradnej techniky.

Značka Fieldmann sa môže pochváliť sortimentom ľahko ovládateľného náradia so sviežim a čerstvým dizajnom. Isto vás zaujme zelenou farbou s výraznými žltými prvkami, ktoré dodávajú náradiu hravosť a sviežosť. Stroje sú navrhnuté a skonštruované tak, aby zodpovedali predstavám spotrebiteľa – prinášajú pohodlie, ušetria čas a uľahčujú prácu na záhrade, v dome a v dielni. Dôraz je kladený na ergonómiu, bezpečnosť a ľahkú manipuláciu. Značka Fieldmann prináša prepracované technológie pre dom a záhradu v prijateľných cenách, ktoré tak dovolia širokej verejnosti rozšíriť, obohatiť či zmeniť ich doterajšiu záhradnú výbavu o kompaktnejších, ľahších či úplne nových pomocníkov.

afield-r200.jpg

V marci uvádzame na trh výber z ponuky praktického náradia, a to v súvislosti s prichádzajúcou sezónou, hlavne záhradné náradie, ako sú benzínové a elektrické kosačky, akumulátorové nožnice na trávu, kríky a živý plot, záhradné vysávače a vodné čerpadlá. Za zmienku okrem iného stoja napríklad akumulátorové nožnice na trávu a kríky s teleskopickou rukoväťou a vodiacimi kolieskami pre pohodlné zastrihávanie okrajov trávnikov.

bfield-r431.jpg

Záhradný sortiment obohatíme náradím, ktoré je využiteľné nielen v dielňach,
ale aj v každej domácnosti či firme, napríklad univerzálny akumulátorový nôž
s indikátorom nabitia a širokými možnosťami využitia, ktorý je vhodný aj ako darček.

cfield-r338.jpg

Okrem prepracovaného dizajnu a funkčnosti kladie značka dôraz na jednoduchú orientáciu zákazníka v ponuke výrobkov a v ich vlastnostiach. Na každom balení preto nechýbajú výrazné, zrozumiteľné a prehľadné piktogramy. Vďaka nim sa každý môže jednoduchšie a rýchlejšie zoznámiť s vlastnosťami strojov, ich výkonom, rozmermi, hmotnosťou, bezpečnostnými a ďalšími dôležitými parametrami, ktoré zákazník sleduje.

dfield-r742.jpg

Náradie značky Fieldmann nájdete v obchodnej sieti predajní Planeo Elektro a ďalších partnerov – zoznam predajní a kompletnú ponuku sortimentu nájdete na www.fieldmann.sk. V súvislosti s uvedením značky môžu zákazníci využiť špeciálne ponuky strojov za zvýhodnené uvádzacie ceny.

efield-r586.jpg

Značku Fieldmann uvádza na slovenský trh spoločnosť FAST PLUS, spol. s r.o., jeden z najväčších predajcov a distribútorov širokého portfólia medzinárodných značiek výrobkov v oblasti spotrebnej elektroniky, domácich elektrospotrebičov, hudobných nástrojov, telekomunikačnej a kancelárskej techniky, hodinárskeho tovaru a záhradnej techniky.

Najvýhodnejšie online predplatné SME.sk na 1 rok len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému predplatnému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.