Napriek dopravným obmedzeniam sa cestovanie autobusom cez Pezinskú...

OTS: Napriek dopravným obmedzeniam sa cestovanie autobusom cez Pezinskú Babu zlepší Bratislava 14. februára (TASR-OTS) - Slovak Lines zareagoval na obmedzenie dopravy na Pezinskej Babe ...

Bratislava 14. februára (TASR-OTS) - Slovak Lines zareagoval na obmedzenie dopravy na Pezinskej Babe kúpou dvoch nových autobusov IVECO Daily First pre prímestskú dopravu. Vďaka tomu môže byť aj naďalej zabezpečované čo najkratšie spojenie Malaciek, Pezinka a Modry.

Nové nízkokapacitné dvadsaťšesťmiestne autobusy sú plne klimatizované, vybavené pohodlnými sedadlami s bezpečnostnými pásmi, vyklápacími oknami a úložným priestorom na príručnú batožinu. Je v nich vyhradený priestor pre detský kočík so sedadlom pre matku. Vozidlá sú na ceste neprehliadnuteľné zásluhou červenej farby, typickej pre regionálne linky dopravcu.

„Dopravné obmedzenia na Pezinskej Babe prišli náhle a žiadali si nové riešenie, nakoľko sme už nemohli používať autobusy s hmotnosťou vyššou ako 7,5 tony. Nové autobusy navyše spĺňajú najprísnejšie kritériá pre ekologickú jazdu a cestujúcim na spomínanej trase priniesli vyšší komfort cestovania,“ povedal Peter Sádovský, generálny riaditeľ Slovak Lines.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji gl

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.

Iba dnes: Narodeninové predplatné SME.sk za 25 eur

Dnes je to presne 25 rokov, čo po prvýkrát vyšiel denník SME.