Napriek dopravným obmedzeniam sa cestovanie autobusom cez Pezinskú...

OTS: Napriek dopravným obmedzeniam sa cestovanie autobusom cez Pezinskú Babu zlepší Bratislava 14. februára (TASR-OTS) - Slovak Lines zareagoval na obmedzenie dopravy na Pezinskej Babe ...

Bratislava 14. februára (TASR-OTS) - Slovak Lines zareagoval na obmedzenie dopravy na Pezinskej Babe kúpou dvoch nových autobusov IVECO Daily First pre prímestskú dopravu. Vďaka tomu môže byť aj naďalej zabezpečované čo najkratšie spojenie Malaciek, Pezinka a Modry.

Nové nízkokapacitné dvadsaťšesťmiestne autobusy sú plne klimatizované, vybavené pohodlnými sedadlami s bezpečnostnými pásmi, vyklápacími oknami a úložným priestorom na príručnú batožinu. Je v nich vyhradený priestor pre detský kočík so sedadlom pre matku. Vozidlá sú na ceste neprehliadnuteľné zásluhou červenej farby, typickej pre regionálne linky dopravcu.

„Dopravné obmedzenia na Pezinskej Babe prišli náhle a žiadali si nové riešenie, nakoľko sme už nemohli používať autobusy s hmotnosťou vyššou ako 7,5 tony. Nové autobusy navyše spĺňajú najprísnejšie kritériá pre ekologickú jazdu a cestujúcim na spomínanej trase priniesli vyšší komfort cestovania,“ povedal Peter Sádovský, generálny riaditeľ Slovak Lines.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji gl

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.