Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Napriek dopravným obmedzeniam sa cestovanie autobusom cez Pezinskú...

OTS: Napriek dopravným obmedzeniam sa cestovanie autobusom cez Pezinskú Babu zlepší Bratislava 14. februára (TASR-OTS) - Slovak Lines zareagoval na obmedzenie dopravy na Pezinskej Babe ...

Bratislava 14. februára (TASR-OTS) - Slovak Lines zareagoval na obmedzenie dopravy na Pezinskej Babe kúpou dvoch nových autobusov IVECO Daily First pre prímestskú dopravu. Vďaka tomu môže byť aj naďalej zabezpečované čo najkratšie spojenie Malaciek, Pezinka a Modry.

Nové nízkokapacitné dvadsaťšesťmiestne autobusy sú plne klimatizované, vybavené pohodlnými sedadlami s bezpečnostnými pásmi, vyklápacími oknami a úložným priestorom na príručnú batožinu. Je v nich vyhradený priestor pre detský kočík so sedadlom pre matku. Vozidlá sú na ceste neprehliadnuteľné zásluhou červenej farby, typickej pre regionálne linky dopravcu.

„Dopravné obmedzenia na Pezinskej Babe prišli náhle a žiadali si nové riešenie, nakoľko sme už nemohli používať autobusy s hmotnosťou vyššou ako 7,5 tony. Nové autobusy navyše spĺňajú najprísnejšie kritériá pre ekologickú jazdu a cestujúcim na spomínanej trase priniesli vyšší komfort cestovania,“ povedal Peter Sádovský, generálny riaditeľ Slovak Lines.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji gl

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.