Detské ihriská pre radosť z pohybu

Pobyt na čerstvom vzduchu spojený s pohybovou aktivitou je nevyhnutný pre zdravý vývoj každého dieťaťa. Pokiaľ majú deti estetické a bezpečné prostredie, ktoré motivuje k rozvíjaniu pohybových zručností samé budú takúto aktivitu vyhľadávať. Veď mnohí máme tie najlepšie spomienky na bezstarostné šantenie s rovesníkmi na detskom ihrisku či preliezačkách na trávniku medzi panelákmi či v neďalekom parku. Pre takéto hry je však veľmi dôležité príjemné a bezpečné prostredie.

2-r124_res.jpgFirma Trubíni s.r.o. už desať rokov navrhuje, vyrába a inštaluje kvalitné preliezačky, hojdačky, lezecké steny, pieskoviská a ďalšie zariadenia pre detské ihriská či záhrady rodinných domov. Všetky vyrábané prvky sú výborne spracované a ponúkajú príležitosť na rozmanité detské hry. Originálny tvar, kvalitné a estetické spracovanie rozvíja fantáziu a motivuje deti k zdravej a zábavnej forme pohybu.

3-r355_res.jpgRodičia majú často obavy o bezpečnosť svojich detí, najmä ak ide o menšie deti a hru, pri ktorej od nejakého pádu a modrín dieťa delí len jeho šikovnosť. Preliezačky, hojdačky a ostatné výrobky firmy Trubíni sú navrhnuté tak, aby toto riziko bolo obmedzené na minimum. Všetky výrobky spĺňajú aktuálne platné normy pre bezpečnosť detských ihrísk STN EN 1176 a STN EN 1177.

4-r452_res.jpgHlavným materiálom používaným pri výrobe zostáv je agátové drevo, ktoré preliezačkám či hojdačkám dodáva ich originálny vzhľad. Pre rozličnú krivosť dreva je vlastne každý výrobok originál. Okrem toho je agát mimoriadne tvrdý a odolný, v exteriéroch vydrží aj dvadsať rokov. Povrch drevených konštrukcií je brúsený do hladka a impregnovaný lazúrami. Hotové výrobky pôsobia elegantne a na dotyk sú veľmi príjemné, čím pripomínajú exotické dreviny ako bankirai alebo teak.

Časti konštrukcie upevnené v zemi sú impregnované a kovové prvky sú pozinkované alebo vyrobené z nerezovej ocele. Výrobky neobsahujú plastové časti a ich masívna konštrukcia odoláva aj hrubému zaobchádzaniu.

5-r514_res.jpgIhriská zariadené a nainštalované firmou Trubíni nájdete po celom Slovensku aj v Rakúsku. Behom rokov pôsobenia firma rozšírila svoj sortiment na desiatky modelov preliezačiek, veží, altánkov, pieskovísk, strunových aj klasických hojdačiek a športových prvkov (balansovanie, bradlá, hrazdy, lezecké steny a ďalšie). Kompletný sortiment nájdete na webovej stránke firmy.

Spoločnosť okrem výroby zabezpečuje aj dodávku a odbornú montáž vybavenia. Všetky zariadenia sú vhodné pre komunálne ale aj súkromné využitie - či už hľadáte hojdačku na záhradu rodinného domu alebo vybavenie detského ihriska, parku, alebo oddychovej zóny na sídlisku, firma Trubíni má pre vás kvalitné a bezpečné riešenie pre radosť a zábavu detí.

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.