Ako chrániť peniaze pred infláciou

Ak chcete ochrániť svoje peniaze pred infláciou, riešením pre vás môže byť Realitný fond od Tatra banky

Realitné fondy, teda fondy, ktoré investujú do nehnuteľností, sú dostupným a relatívne stabilným riešením počas súčasnej situácie na finančných trhoch. Napríklad výnos z Realitného fonduTB Tatra banky je odvodený od nájmov, ktoré platia jednotliví nájomcovia a zmeny trhovej hodnoty nehnuteľností. Nájomcami sú renomované spoločnosti z rôznych odvetví na Slovensku. Pre maximálnu transparentnosť sú zloženie a výkonnosť fondu zverejňované každý mesiac.

Na zabezpečenie proti kolísaniu nájmov slúžia dlhodobé kontrakty a dôsledný výber tak nehnuteľností v portfóliu fondu, ako aj ich nájomcov. Keďže tieto nájomné zmluvy sú naviazané na infláciu, fond poskytuje protiinflačnú ochranu aj vašim financiám.

Minimálna investícia do fondu je len 150 €, svoj podiel však môžete ďalej navyšovať. Ďalšou možnosťou je pravidelné sporenie do fondu aspoň vo výške 15 €. O vyplatenie svojho podielu na výnosoch fondu môžete požiadať každý štvrťrok, prípadne si svoj výnos nechať  ďalej zhodnocovať.

Vďaka svojej zrozumiteľnosti a prístupnosti sa Realitný fondTB Tatra banky stáva obľúbeným investičným riešením aj pre konzervatívnejších investorov. Viac informácií nájdete na www.tatrabanka.sk/realitnyfond

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.