Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Ako chrániť peniaze pred infláciou

Ak chcete ochrániť svoje peniaze pred infláciou, riešením pre vás môže byť Realitný fond od Tatra banky

Realitné fondy, teda fondy, ktoré investujú do nehnuteľností, sú dostupným a relatívne stabilným riešením počas súčasnej situácie na finančných trhoch. Napríklad výnos z Realitného fonduTB Tatra banky je odvodený od nájmov, ktoré platia jednotliví nájomcovia a zmeny trhovej hodnoty nehnuteľností. Nájomcami sú renomované spoločnosti z rôznych odvetví na Slovensku. Pre maximálnu transparentnosť sú zloženie a výkonnosť fondu zverejňované každý mesiac.

Na zabezpečenie proti kolísaniu nájmov slúžia dlhodobé kontrakty a dôsledný výber tak nehnuteľností v portfóliu fondu, ako aj ich nájomcov. Keďže tieto nájomné zmluvy sú naviazané na infláciu, fond poskytuje protiinflačnú ochranu aj vašim financiám.

Minimálna investícia do fondu je len 150 €, svoj podiel však môžete ďalej navyšovať. Ďalšou možnosťou je pravidelné sporenie do fondu aspoň vo výške 15 €. O vyplatenie svojho podielu na výnosoch fondu môžete požiadať každý štvrťrok, prípadne si svoj výnos nechať  ďalej zhodnocovať.

Vďaka svojej zrozumiteľnosti a prístupnosti sa Realitný fondTB Tatra banky stáva obľúbeným investičným riešením aj pre konzervatívnejších investorov. Viac informácií nájdete na www.tatrabanka.sk/realitnyfond

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work.

INZERCIA 1 h
5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

INZERCIA 13 h

Hocikde ich nekúpite.