Ako chrániť peniaze pred infláciou

Ak chcete ochrániť svoje peniaze pred infláciou, riešením pre vás môže byť Realitný fond od Tatra banky

Realitné fondy, teda fondy, ktoré investujú do nehnuteľností, sú dostupným a relatívne stabilným riešením počas súčasnej situácie na finančných trhoch. Napríklad výnos z Realitného fonduTB Tatra banky je odvodený od nájmov, ktoré platia jednotliví nájomcovia a zmeny trhovej hodnoty nehnuteľností. Nájomcami sú renomované spoločnosti z rôznych odvetví na Slovensku. Pre maximálnu transparentnosť sú zloženie a výkonnosť fondu zverejňované každý mesiac.

Na zabezpečenie proti kolísaniu nájmov slúžia dlhodobé kontrakty a dôsledný výber tak nehnuteľností v portfóliu fondu, ako aj ich nájomcov. Keďže tieto nájomné zmluvy sú naviazané na infláciu, fond poskytuje protiinflačnú ochranu aj vašim financiám.

Minimálna investícia do fondu je len 150 €, svoj podiel však môžete ďalej navyšovať. Ďalšou možnosťou je pravidelné sporenie do fondu aspoň vo výške 15 €. O vyplatenie svojho podielu na výnosoch fondu môžete požiadať každý štvrťrok, prípadne si svoj výnos nechať  ďalej zhodnocovať.

Vďaka svojej zrozumiteľnosti a prístupnosti sa Realitný fondTB Tatra banky stáva obľúbeným investičným riešením aj pre konzervatívnejších investorov. Viac informácií nájdete na www.tatrabanka.sk/realitnyfond

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu