Ako chrániť peniaze pred infláciou

Ak chcete ochrániť svoje peniaze pred infláciou, riešením pre vás môže byť Realitný fond od Tatra banky

Realitné fondy, teda fondy, ktoré investujú do nehnuteľností, sú dostupným a relatívne stabilným riešením počas súčasnej situácie na finančných trhoch. Napríklad výnos z Realitného fonduTB Tatra banky je odvodený od nájmov, ktoré platia jednotliví nájomcovia a zmeny trhovej hodnoty nehnuteľností. Nájomcami sú renomované spoločnosti z rôznych odvetví na Slovensku. Pre maximálnu transparentnosť sú zloženie a výkonnosť fondu zverejňované každý mesiac.

Na zabezpečenie proti kolísaniu nájmov slúžia dlhodobé kontrakty a dôsledný výber tak nehnuteľností v portfóliu fondu, ako aj ich nájomcov. Keďže tieto nájomné zmluvy sú naviazané na infláciu, fond poskytuje protiinflačnú ochranu aj vašim financiám.

Minimálna investícia do fondu je len 150 €, svoj podiel však môžete ďalej navyšovať. Ďalšou možnosťou je pravidelné sporenie do fondu aspoň vo výške 15 €. O vyplatenie svojho podielu na výnosoch fondu môžete požiadať každý štvrťrok, prípadne si svoj výnos nechať  ďalej zhodnocovať.

Vďaka svojej zrozumiteľnosti a prístupnosti sa Realitný fondTB Tatra banky stáva obľúbeným investičným riešením aj pre konzervatívnejších investorov. Viac informácií nájdete na www.tatrabanka.sk/realitnyfond

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.