O2 Moja Firma – ten pravý program pre podnikateľov

Ako čo najviac zjednodušiť rozhodovanie podnikateľov a živnostníkov, ktorý z volacích programov pri svojej práci využívať? Jednoducho.

Ako čo najviac zjednodušiť rozhodovanie podnikateľov a živnostníkov, ktorý z volacích programov pri svojej práci využívať? Jednoducho. Stačí sa ich opýtať, čo potrebujú a vyskladať to do programu, ktorý to urobí za nich.

Názory podnikateľov a živnostníkov na to, čo očakávajú od kvalitného podnikateľského programu priniesli zaujímavé postrehy. Flexibilita základnej tarify, poistka vo forme platobného stropu, po ktorého dosiahnutí už viac za volania zákazníci neplatia, možnosť vybrať si obdobie využívania služieb, či hovory do krajín Európskej únie za slovenské ceny sú pre podnikateľov kritériá ideálneho volacieho programu. Všetky tieto výhody sme spojili do jedného programu - O2 Moja Firma.

S programom O2 Moja Firma zákazníci platia len za to, čo prevolajú a zároveň platí pravidlo, že čím viac volajú, tým nižšiu cenu za minútu v zúčtovacom období zaplatia. Pri prevolaní viac ako 300 minút ich tak cena minúty volania vyjde len na 8 centov. Za výhodnú a jednotnú cenu automaticky volajú do všetkých sietí nielen na Slovensku, ale aj do všetkých krajín Európskej únie.

Výhodné volania však s automaticky sa znižujúcou cenou a krajinami, do ktorých zákazníci platia za hovory ako na Slovensku, nekončia. O2 Moja Firma totiž ponúka 55€ strop na volania, po ktorého dosiahnutí už zákazník za volania nezaplatí ani cent navyše. Bez akéhokoľvek obmedzenia teda môže telefonovať koľko potrebuje nielen slovenským, ale aj zahraničným partnerom, keďže 55€ strop sa uplatňuje aj na volania do krajín Európskej únie.

S Mojou Firmou majú zároveň podnikatelia slobodu v rozhodovaní, ako dlho chcú tento program využívať. Je len na nich, či s programom strávia 6, 12, 18 alebo 24 mesiacov. Podľa dĺžky obdobia a minimálnej mesačnej spotreby si zároveň sami vyberú aj jeden z benefitov, ktorý sa im k Mojej Firme pribalí. Čo je pre nich výhodnejšie si určia sami a rozhodovať sa môžu medzi zľavami na mobilné služby Vo Firme NeobmedzeneMojim trom, SMSdátovými balíčkami. Zľavu si môžu uplatniť ešte na cenu faktúry, alebo mobilný telefón podľa vlastného výberu.

Navyše, so službou EU Pas môžu podnikatelia a živnostníci telefonovať výhodne aj v roamingu. S aktivovanou službou platí, že zákazníci môžu volať v celej Európskej únii za slovenské ceny. Pri všetkých volaniach zákazník zaplatí jednorázový prepojovací poplatok pre každý hovor vo výške 60 centov, po ktorom sa mu účtuje odchádzajúci hovor za 0,12€/min a prichádzajuci za 0€/min.

Viac informácií o programe O2 Moja Firma nájdete na www.o2.sk.

telefonica-r407.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.

3 pravidlá pre lepší dôchodok

Tretina našich dôchodcov má penziu od 305 do 410 €. Ak sa obávate, či vám taký dôchodok bude stačiť, nespoliehajte sa len na štát.

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?