Nová generácia Hyundai i30 určuje smer

Nový Hyundai i30 plne nadväzuje na výrazné úspechy svojho predchodcu. Nesie so sebou všetky moderné prvky značky Hyundai, odborníkmi oceňovanú kvalitu a nepopierateľnú ambíciu udávať smer.

Nový Hyundai i30 plne nadväzuje na výrazné úspechy svojho predchodcu. Nesie so sebou všetky moderné prvky značky Hyundai, odborníkmi oceňovanú kvalitu a nepopierateľnú ambíciu udávať smer. Hyundai i30 je navrhnutý a skonštruovaný v technickom a vývojovom centre v nemeckom Rüsselsheime pre vyberané motoristické chute európskych vodičov a zohrá významnú rolu pri ďalšom upevňovaní dôvery zákazníkov na starom kontinente.

Nový Hyundai i30 má dizajn inšpirovaný prírodou

Model i30 v novej generácii je najnovším výrazom dizajnového étosu ‘fluidic sculpture’ značky Hyundai. Táto vizuálna filozofia využíva plynúce línie inšpirované prírodou a modernou architektúrou na vytvorenie výraznej trojrozmernej prezencie modelov Hyundai.

Nový Hyundai i30 je športovejší a pohodlnejší

Hyundai i30 je dlhší, širší a nižší ako jeho predchodca. Vďaka tomu získal športovejšie proporcie karosérie bez negatívneho ovplyvnenia funkčnosti interiéru. Dĺžka vzrástla o 20 mm (na 4 300 mm), šírka sa zväčšila o 5 mm (na 1 780 mm) a výška sa znížila o 10 mm (na 1 470 mm) pri znížení svetlej výšky o 10 mm (na 140 mm). Rázvor 2 650 mm, ktorý patrí k najdlhším v nižšej strednej triede, je zhodný s prvou generáciou i30, to zabezpečí dostatok priestoru aj pre pasažierov na zadných sedadlách.

Vyhotovenie kabíny a vybavenie novej generácie modelu i30 sú inšpirované vysokým štandardom strednej triedy i40. Hyundai i30 má už v štandarde bohatú výbavu - výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča, autorádio s RDS a CD-prehrávačom kompatibilným s formátom MP3, 6 reproduktorov, vstupy Aux a USB, ako aj palubný počítač, ABS, ESP, asistent pre rozjazd do kopca.

Nový Hyundai i30 používa najmodernejšiu technológiu

Nová generácia Hyundai i30 poskytuje rozšírenú ponuku motorov, 6-stupňovú prevodovku pre každý model a emisie CO2 začínajúce sa pod hranicou 100 g/km – čím patrí k najúčinnejším automobilom v európskom segmente nižšej strednej triedy.

Podľa preferencií jednotlivých trhov bude pre novú generáciu Hyundai i30 k dispozícii rozšírená ponuka šiestich motorov – tri naftové a tri benzínové – so zväčšeným výkonovým rozpätím od 66 kW (90 k) do 95 kW (135 k). Na hornom konci ponuky pribudli výkonnejšie motory – naftový s výkonom 94 kW (128 k) a benzínový s výkonom 95 kW (135 k).

Nový Hyundai i30 poskytuje jedinečné záruky

Ako výraz dôvery v dlhú životnosť a kvalitu svojich produktov Hyundai poskytuje zákazníkom v Európe transparentný program záruky a popredajných služieb Päť rokov záruky a výhod. Tento jedinečný komplet v rámci automobilového priemyslu zahŕňa päťročnú záruku bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov, päťročnú cestnú asistenčnú službu a päť rokov zvýhodnených prehliadok technického stavu.

Model i30 novej generácie má udržať rast predaja značky Hyundai v najsilnejšie obsadenom segmente európskeho trhu v nižšej strednej triede (tzv. segment C). Na to poskytuje zákazníkom vylepšený dizajn, lepšie výkony, vyššiu dynamiku, kvalitné a bohatšie vybavenie už v štandarde, ako aj nižšiu spotrebu paliva a emisie a to všetko už od 11 990€. Čoskoro do rodiny modelu i30 pribudne kombi verzia a na konci roka aj 3 dverová športová verzia. Hyundai i30 novej generácie je najnovším modelom predstaveným pod novým sloganom značky – Nové myslenie. Nové možnosti.

Prihláste sa a vložte PR článok

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.

3 pravidlá pre lepší dôchodok

Tretina našich dôchodcov má penziu od 305 do 410 €. Ak sa obávate, či vám taký dôchodok bude stačiť, nespoliehajte sa len na štát.

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?