Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Nová generácia Hyundai i30 určuje smer

Nový Hyundai i30 plne nadväzuje na výrazné úspechy svojho predchodcu. Nesie so sebou všetky moderné prvky značky Hyundai, odborníkmi oceňovanú kvalitu a nepopierateľnú ambíciu udávať smer.

Nový Hyundai i30 plne nadväzuje na výrazné úspechy svojho predchodcu. Nesie so sebou všetky moderné prvky značky Hyundai, odborníkmi oceňovanú kvalitu a nepopierateľnú ambíciu udávať smer. Hyundai i30 je navrhnutý a skonštruovaný v technickom a vývojovom centre v nemeckom Rüsselsheime pre vyberané motoristické chute európskych vodičov a zohrá významnú rolu pri ďalšom upevňovaní dôvery zákazníkov na starom kontinente.

Nový Hyundai i30 má dizajn inšpirovaný prírodou

Model i30 v novej generácii je najnovším výrazom dizajnového étosu ‘fluidic sculpture’ značky Hyundai. Táto vizuálna filozofia využíva plynúce línie inšpirované prírodou a modernou architektúrou na vytvorenie výraznej trojrozmernej prezencie modelov Hyundai.

Nový Hyundai i30 je športovejší a pohodlnejší

Hyundai i30 je dlhší, širší a nižší ako jeho predchodca. Vďaka tomu získal športovejšie proporcie karosérie bez negatívneho ovplyvnenia funkčnosti interiéru. Dĺžka vzrástla o 20 mm (na 4 300 mm), šírka sa zväčšila o 5 mm (na 1 780 mm) a výška sa znížila o 10 mm (na 1 470 mm) pri znížení svetlej výšky o 10 mm (na 140 mm). Rázvor 2 650 mm, ktorý patrí k najdlhším v nižšej strednej triede, je zhodný s prvou generáciou i30, to zabezpečí dostatok priestoru aj pre pasažierov na zadných sedadlách.

Vyhotovenie kabíny a vybavenie novej generácie modelu i30 sú inšpirované vysokým štandardom strednej triedy i40. Hyundai i30 má už v štandarde bohatú výbavu - výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča, autorádio s RDS a CD-prehrávačom kompatibilným s formátom MP3, 6 reproduktorov, vstupy Aux a USB, ako aj palubný počítač, ABS, ESP, asistent pre rozjazd do kopca.

Nový Hyundai i30 používa najmodernejšiu technológiu

Nová generácia Hyundai i30 poskytuje rozšírenú ponuku motorov, 6-stupňovú prevodovku pre každý model a emisie CO2 začínajúce sa pod hranicou 100 g/km – čím patrí k najúčinnejším automobilom v európskom segmente nižšej strednej triedy.

Podľa preferencií jednotlivých trhov bude pre novú generáciu Hyundai i30 k dispozícii rozšírená ponuka šiestich motorov – tri naftové a tri benzínové – so zväčšeným výkonovým rozpätím od 66 kW (90 k) do 95 kW (135 k). Na hornom konci ponuky pribudli výkonnejšie motory – naftový s výkonom 94 kW (128 k) a benzínový s výkonom 95 kW (135 k).

Nový Hyundai i30 poskytuje jedinečné záruky

Ako výraz dôvery v dlhú životnosť a kvalitu svojich produktov Hyundai poskytuje zákazníkom v Európe transparentný program záruky a popredajných služieb Päť rokov záruky a výhod. Tento jedinečný komplet v rámci automobilového priemyslu zahŕňa päťročnú záruku bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov, päťročnú cestnú asistenčnú službu a päť rokov zvýhodnených prehliadok technického stavu.

Model i30 novej generácie má udržať rast predaja značky Hyundai v najsilnejšie obsadenom segmente európskeho trhu v nižšej strednej triede (tzv. segment C). Na to poskytuje zákazníkom vylepšený dizajn, lepšie výkony, vyššiu dynamiku, kvalitné a bohatšie vybavenie už v štandarde, ako aj nižšiu spotrebu paliva a emisie a to všetko už od 11 990€. Čoskoro do rodiny modelu i30 pribudne kombi verzia a na konci roka aj 3 dverová športová verzia. Hyundai i30 novej generácie je najnovším modelom predstaveným pod novým sloganom značky – Nové myslenie. Nové možnosti.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line