Voliči vodiči boli najrozhodnejší

Počas sobotňajších volieb sa udialo veľa zaujímavých situácií a až na pár výnimiek nebolo vidieť na tvárach politikov spokojnosť s výsledkom. Tretina voličov ešte tesne pred voľbami nebola rozhodnutá. Nie však motoristi, ktorí sa vedeli poľahky rozhodnúť a aj po voľbe mali spokojný výraz. Na rozdiel od politikov, oni počas volieb ušetrili. Cez víkend si totiž zvolili povinné zmluvné poistenie od Genertel, prevadzkovateľa poistenie.sme.sk až so zľavou 70%. Poniektorí boli až takí nadšení, že mali na aute počas celého víkendu slovenskú vlajku ako počas hokejových zápasov.

Tí, ktorí ešte nevyužili túto vysokú zľavu na PZP, majú na rozdiel od volieb ešte šancu. Aj dnes si totiž môžu zvoliť najvýhodnejšie PZP pre svoje auto na poistenie.sme.sk. „Na rozdiel od soboty však okamžite zistia, či volia správne a koľko ušetria oproti starej poistke. Vďaka našej akciovej zľave až 70% pre vodičov bez nehôd to môžu  byť aj desiatky eur,“ povedal Samuel Martiš z Genertelu. Dodal, že aj napriek voľbám zaznamenali servery poisťovne extrémny nápor motoristov.

Na rozdiel od neistých politických sľubov, na poistenie.sme.sk Genertel zodpovedným motoristom s vybranými autami garantuje, že zaplatia najlepšiu cenu na trhu. V prípade, že by našli lepšiu cenu, poisťovňa ju dorovná a pridá ešte extra zľavu 5%.

Kto neverí, môže si urobiť kalkuláciu ceny PZP a získať tak navyše šancu vyhrať 555,555 eur. Do zlosovania sú zaradení všetci bez ohľadu na to, či si PZP hneď aj objednajú, alebo sa rozhodnú počkať.

Vypočítajte si svoju novú cenu PZP na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk

Kto je Genertel.sk:

• Poisťovňa Genertel je prvá výlučne online poisťovňa.
  • Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group, do ktorej patrí aj poisťovňa Generali Slovensko. Je však potrebné zdôrazniť, že PZP Generali Slovensko nie je totožný produkt s PZP Genertel. Tieto dve poisťovne áut pôsobia na slovenskom trhu oddelene a nezávisle. Obe spoločnosti sú členmi skupiny Generali PPF Holding, spoločného podniku skupiny PPF Group a skupiny Generali v krajinách strednej a východnej Európy.
  • Generali Group je tretí najväčší Európsky poskytovateľ poistenia, ktorého 100% vlastníkom je Generali Providencia so sídlom v talianskom Trieste. O dôveryhodnosti spoločnosti svedčí aj jej úspešné etablovanie vo viacerých európskych krajinách, napr. v Nemecku pod názvom CosmoDirekt, v Taliansku a v Maďarsku pod názvom Genertel a vo Francúzsku.
  • Genertel poisťovňa a.s., pobočka poisťovne iného členského štátu je evidovaná v zozname NBS "Poisťovne z iných členských štátov EÚ poskytujúce svoje služby na území SR na základe slobodného poskytovania služieb" pod poradovým číslom 9.

Prihláste sa a vložte PR článok

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.

3 pravidlá pre lepší dôchodok

Tretina našich dôchodcov má penziu od 305 do 410 €. Ak sa obávate, či vám taký dôchodok bude stačiť, nespoliehajte sa len na štát.

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?