Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Našiel som partnera pre svoj biznis

Hodnotí Andrej Zvolenský, konateľ spoločnosti ISPER, poskytovanie internetových služieb

Možnosť volať neobmedzene do všetkých sietí na Slovensku a do celej EU za 55 € ma presvedčila

Ako konateľ spoločnosti sa starám o denný beh firmy. To znamená každodenné riadenie firmy, zadávanie úloh a komunikáciu so zamestnancami, s dodávateľmi a odberateľmi a kontrolu financií. Rovnako riešim nevyhnutnú optimalizáciu nákladov. A preto som sa poobzeral aj po aktuálnych ponukách mobilných operátorov. Presvedčila ma ponuka O2, pretože možnosť neobmedzene komunikovať je pre mňa veľmi dôležitá.

V O2 platím iba za to, čo naozaj využívam

Pri našej práci je flexibilita veľmi dôležitá. Tieto podmienky pre našu firmu nám ostatní operátori ponúknuť nevedeli. O2 nám pritom vyšlo v ústrety v tom, čo sme od operátora čakali. Navyše sme v rámci programu O2 Moja firma našli naozaj ideálne služby pre menšiu firmu. A to nás presvedčilo. Príjemným bonusom bol taktiež profesionálny prístup O2 obchodníka. Oceňujem pritom, že O2 má paušály, ktoré sa dajú meniť podľa potreby a ktorých podmienky si môžem prispôsobovať sezónnym požiadavkám. Teraz platíme len za to, čo naozaj využívame.

Vo Firme Neobmedzene je ideálne riešenie pre menšie firmy

Teší ma hlavne praktickosť niektorých programov. V rámci programu O2 Moja firma sme si aktivovali napríklad službu Vo Firme neobmedzene. Je to ideálne riešenie pre menšie firmy, ktorých zamestnanci sú stále na telefóne. Najzásadnejšiu zmenu sme pocítili v tom, že vieme byť medzi sebou pružne v kontakte bez toho, aby sme pozerali na spotrebované minúty. Náklady na telefonovanie sa nám celkovo znížili, čo je ale väčší prínos – voláme si koľko a kedy chceme bez obavy z vysokých účtov. To je pre nás zásadná vec, keďže sme na linke s kolegami a zákazníkmi takmer celý deň.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.