Utorok, 23. apríl , 2019

Našiel som partnera pre svoj biznis

Hodnotí Andrej Zvolenský, konateľ spoločnosti ISPER, poskytovanie internetových služieb

Možnosť volať neobmedzene do všetkých sietí na Slovensku a do celej EU za 55 € ma presvedčila

Ako konateľ spoločnosti sa starám o denný beh firmy. To znamená každodenné riadenie firmy, zadávanie úloh a komunikáciu so zamestnancami, s dodávateľmi a odberateľmi a kontrolu financií. Rovnako riešim nevyhnutnú optimalizáciu nákladov. A preto som sa poobzeral aj po aktuálnych ponukách mobilných operátorov. Presvedčila ma ponuka O2, pretože možnosť neobmedzene komunikovať je pre mňa veľmi dôležitá.

V O2 platím iba za to, čo naozaj využívam

Pri našej práci je flexibilita veľmi dôležitá. Tieto podmienky pre našu firmu nám ostatní operátori ponúknuť nevedeli. O2 nám pritom vyšlo v ústrety v tom, čo sme od operátora čakali. Navyše sme v rámci programu O2 Moja firma našli naozaj ideálne služby pre menšiu firmu. A to nás presvedčilo. Príjemným bonusom bol taktiež profesionálny prístup O2 obchodníka. Oceňujem pritom, že O2 má paušály, ktoré sa dajú meniť podľa potreby a ktorých podmienky si môžem prispôsobovať sezónnym požiadavkám. Teraz platíme len za to, čo naozaj využívame.

Vo Firme Neobmedzene je ideálne riešenie pre menšie firmy

Teší ma hlavne praktickosť niektorých programov. V rámci programu O2 Moja firma sme si aktivovali napríklad službu Vo Firme neobmedzene. Je to ideálne riešenie pre menšie firmy, ktorých zamestnanci sú stále na telefóne. Najzásadnejšiu zmenu sme pocítili v tom, že vieme byť medzi sebou pružne v kontakte bez toho, aby sme pozerali na spotrebované minúty. Náklady na telefonovanie sa nám celkovo znížili, čo je ale väčší prínos – voláme si koľko a kedy chceme bez obavy z vysokých účtov. To je pre nás zásadná vec, keďže sme na linke s kolegami a zákazníkmi takmer celý deň.

Dokonalá záhrada? Nezabudnite na prísun vody.

Ako na zavlažovanie a prísun vlahy pre vaše rastlinky?

Tip na japonskú klimatizáciu s výhodnejšou elektrinou

Klimatizácie sa v poslednej dobe stali bežnou súčasťou slovenských domácností.

Tohtoročný Autosalon? Najväčšie SUV na svete aj lietajúce auto

Automobilová udalosť roka láka na viaceré NAJ. Organizátori sľubujú, že bude silnejší a štýlovejší než kedykoľvek predtým.

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.