Po snehovej kalamite môže prísť povodeň

Niektoré hodnoty si mnohokrát dokážeme uvedomiť až vo chvíli, keď ich strácame alebo je už príliš neskoro na ich záchranu. Asi každý z nás si už raz v živote pripustil, že keby isté veci urobil inak,

Niektoré hodnoty si mnohokrát dokážeme uvedomiť až vo chvíli, keď ich strácame alebo je už príliš neskoro na ich záchranu. Asi každý z nás si už raz v živote pripustil, že keby isté veci urobil inak, mohlo sa všetko skončiť lepšie. Platí to aj v prípade poistenia.

Časté živelné udalosti spôsobujú nemalé škody na majetku ľudí.  Tými najbližšími môžu byť na Slovensku škody z prívalovej vody z roztápajúceho sa množstva napadaného snehu. Je preto dôležité byť na tieto udalosti pripravení, napr. uzatvorením si spoľahlivej „poistky“.

Na poistenie treba pritom myslieť už od začiatku. Ak ste si postavili alebo kúpili nehnuteľnosť, nasťahovali sa do nového bytu či vybavili svoju domácnosť novým zariadením, mali by ste spraviť aj druhý dôležitý krok: nadobudnutý majetok adekvátne zabezpečiť. Poistiť dom alebo nový televízor v ňom si dnes môžete už aj z pohodlia vašej obývačky, bez akejkoľvek nutnosti navštíviť pobočku poisťovne či banky.

ČSOB Poisťovňa totiž v týchto dňoch rozšírila ponuku online poistenia už aj o poistenie majetku. Prostredníctvom webstránky www.csobonline.sk, ako aj Infolinky ČSOB Poisťovne (0850 111 303) tak môžete o niekoľko minút získať kvalitné poistné krytie nielen pre svoj dom či byt, ale aj pre zariadenie samotnej domácnosti. Ochránite ich tak pred živelnými rizikami ako sú víchrica,  krupobitie, záplava, požiar, zosuv pôdy či proti vyčíňaniu vandalov a zlodejov. Užitočným je aj poistenie zodpovednosti z držby nehnuteľnosti či poistenie zodpovednosti fyzických osôb, ktoré oceníte najmä vtedy, ak spôsobíte škodu vy alebo vaše deti susedom či iným osobám. Navyše, ak sa rozhodnete uzatvoriť si poistenie majetku od ČSOB Poisťovne online, ušetríte až 25 % z ceny ročného poistného.

Viac informácií o ponuke poistenia nehnuteľností a zariadenia domácností online nájdete na: https://online.csobpoistovna.sk/poistenie-nehnutelnosti-domacnosti

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.