RealExpert.sk – nový realitný spravodajský portál

Bratislava 13. marca (TASR-OTS) - Spoločnosť Reality Bratislava, s.r.o. v týchto dňoch spustila prevádzku internetového spravodajského portálu RealExpert. sk . Nový spravodajský portál ...

Bratislava 13. marca (TASR-OTS) - Spoločnosť Reality Bratislava, s.r.o. v týchto dňoch spustila prevádzku internetového spravodajského portálu RealExpert.sk . Nový spravodajský portál každý deň prináša aktuálne informácie o nehnuteľnostiach na Slovensku. Poskytuje správy o rezidenčných aj komerčných nehnuteľnostiach, o realitných kanceláriách, developeroch a v krátkej dobe pribudnú aj právne a finančné informácie súvisiace s realitným trhom. Realitný spravodajský portál je dostupný na www.realexpert.sk.

Kontakt: Mgr. Roland Bončo Reality Bratislava, s.r.o. redakcia@realexpert.sk

lt pa

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.