RealExpert.sk – nový realitný spravodajský portál

Bratislava 13. marca (TASR-OTS) - Spoločnosť Reality Bratislava, s.r.o. v týchto dňoch spustila prevádzku internetového spravodajského portálu RealExpert. sk . Nový spravodajský portál ...

Bratislava 13. marca (TASR-OTS) - Spoločnosť Reality Bratislava, s.r.o. v týchto dňoch spustila prevádzku internetového spravodajského portálu RealExpert.sk . Nový spravodajský portál každý deň prináša aktuálne informácie o nehnuteľnostiach na Slovensku. Poskytuje správy o rezidenčných aj komerčných nehnuteľnostiach, o realitných kanceláriách, developeroch a v krátkej dobe pribudnú aj právne a finančné informácie súvisiace s realitným trhom. Realitný spravodajský portál je dostupný na www.realexpert.sk.

Kontakt: Mgr. Roland Bončo Reality Bratislava, s.r.o. redakcia@realexpert.sk

lt pa

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu