Astrasat – satelitná technika

Uvažujete nad televíziou cez satelit, no nevyznáte sa v ponuke ani nepoznáte technológie? Na trhu so satelitnou technikou pôsobí množstvo dodávateľov, ich sortiment býva rozsiahly a často sa prekrýva. Ako bežný zákazník bez prehľadu o technológiách či cene máte dve možnosti: Stráviť hodiny hľadaním na internete, porovnávaním cien a parametrov, alebo si necháte poradiť.

Predajca Astrasat to svojim zákazníkom zjednodušil: spojil širokú ponuku satelitnej techniky s najlepšími cenami a kvalitnými službami pod jednou strechou, respektíve na jednej webovej stránke. Firma je najväčším predajcom satelitnej televízie Skylink a CS Link v Trnave aj v celom Trnavskom kraji. Okrem toho má pre svojich zákazníkov pripravenú širokú ponuku satelitnej techniky - HD, SD a DVB-T prijímače, paraboly, antény, káble a ďalšie príslušenstvo. Celý sortiment je k dispozícii v kamennej predajni na ulici A. Žarnova č. 11 v Trnave, alebo prostredníctvom e-shopu na stránkach www.astrasat.sk.

A teraz ďalšie dobré správy: tovar si môžete v kamennej predajni zakúpiť za rovnakú cenu ako v e-shope, a tieto ceny sú v súčasnosti najlepšie na slovenskom trhu. Pri nákupe v elektronickom obchode si za prepravu účtujú férové tri eurá, pri objednávke nad 300 € je dodávka zdarma (rovnako pri osobnom odbere v predajni). Pravidelní zákazníci sa nemusia báť požiadať o zľavu, či už osobne v predajni, telefonicky alebo e-mailom.

V Astrasate kladú dôraz aj na ponúkané služby. Samozrejmosťou je šikovný personál, vždy ochotný poradiť s výberom tovaru či špecifickými požiadavkami. Zákazníci sa môžu opýtať priamo v predajni, alebo e-mailom či telefonicky. Objednaný satelitný komplet vám nainštalujú, súčasťou inštalácie je aj správne nasmerovanie paraboly na príslušný satelit. Ponuku služieb dopĺňa najrýchlejší bezdrôtový internet pre rodinné domy v Trnave a okolí od 17 eur mesačne.

Záujemcovia, ktorí sa chcú o službách a sortimente satelitnej techniky  dozvedieť viac, majú okrem webu www.astrasat.sk k dispozícii tel. číslo 0910 369 369 alebo e-mailovú adresu shop@astrasat.sk.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.