Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Astrasat – satelitná technika

Uvažujete nad televíziou cez satelit, no nevyznáte sa v ponuke ani nepoznáte technológie? Na trhu so satelitnou technikou pôsobí množstvo dodávateľov, ich sortiment býva rozsiahly a často sa prekrýva. Ako bežný zákazník bez prehľadu o technológiách či cene máte dve možnosti: Stráviť hodiny hľadaním na internete, porovnávaním cien a parametrov, alebo si necháte poradiť.

Predajca Astrasat to svojim zákazníkom zjednodušil: spojil širokú ponuku satelitnej techniky s najlepšími cenami a kvalitnými službami pod jednou strechou, respektíve na jednej webovej stránke. Firma je najväčším predajcom satelitnej televízie Skylink a CS Link v Trnave aj v celom Trnavskom kraji. Okrem toho má pre svojich zákazníkov pripravenú širokú ponuku satelitnej techniky - HD, SD a DVB-T prijímače, paraboly, antény, káble a ďalšie príslušenstvo. Celý sortiment je k dispozícii v kamennej predajni na ulici A. Žarnova č. 11 v Trnave, alebo prostredníctvom e-shopu na stránkach www.astrasat.sk.

A teraz ďalšie dobré správy: tovar si môžete v kamennej predajni zakúpiť za rovnakú cenu ako v e-shope, a tieto ceny sú v súčasnosti najlepšie na slovenskom trhu. Pri nákupe v elektronickom obchode si za prepravu účtujú férové tri eurá, pri objednávke nad 300 € je dodávka zdarma (rovnako pri osobnom odbere v predajni). Pravidelní zákazníci sa nemusia báť požiadať o zľavu, či už osobne v predajni, telefonicky alebo e-mailom.

V Astrasate kladú dôraz aj na ponúkané služby. Samozrejmosťou je šikovný personál, vždy ochotný poradiť s výberom tovaru či špecifickými požiadavkami. Zákazníci sa môžu opýtať priamo v predajni, alebo e-mailom či telefonicky. Objednaný satelitný komplet vám nainštalujú, súčasťou inštalácie je aj správne nasmerovanie paraboly na príslušný satelit. Ponuku služieb dopĺňa najrýchlejší bezdrôtový internet pre rodinné domy v Trnave a okolí od 17 eur mesačne.

Záujemcovia, ktorí sa chcú o službách a sortimente satelitnej techniky  dozvedieť viac, majú okrem webu www.astrasat.sk k dispozícii tel. číslo 0910 369 369 alebo e-mailovú adresu shop@astrasat.sk.

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.