Astrasat – satelitná technika

Uvažujete nad televíziou cez satelit, no nevyznáte sa v ponuke ani nepoznáte technológie? Na trhu so satelitnou technikou pôsobí množstvo dodávateľov, ich sortiment býva rozsiahly a často sa prekrýva. Ako bežný zákazník bez prehľadu o technológiách či cene máte dve možnosti: Stráviť hodiny hľadaním na internete, porovnávaním cien a parametrov, alebo si necháte poradiť.

Predajca Astrasat to svojim zákazníkom zjednodušil: spojil širokú ponuku satelitnej techniky s najlepšími cenami a kvalitnými službami pod jednou strechou, respektíve na jednej webovej stránke. Firma je najväčším predajcom satelitnej televízie Skylink a CS Link v Trnave aj v celom Trnavskom kraji. Okrem toho má pre svojich zákazníkov pripravenú širokú ponuku satelitnej techniky - HD, SD a DVB-T prijímače, paraboly, antény, káble a ďalšie príslušenstvo. Celý sortiment je k dispozícii v kamennej predajni na ulici A. Žarnova č. 11 v Trnave, alebo prostredníctvom e-shopu na stránkach www.astrasat.sk.

A teraz ďalšie dobré správy: tovar si môžete v kamennej predajni zakúpiť za rovnakú cenu ako v e-shope, a tieto ceny sú v súčasnosti najlepšie na slovenskom trhu. Pri nákupe v elektronickom obchode si za prepravu účtujú férové tri eurá, pri objednávke nad 300 € je dodávka zdarma (rovnako pri osobnom odbere v predajni). Pravidelní zákazníci sa nemusia báť požiadať o zľavu, či už osobne v predajni, telefonicky alebo e-mailom.

V Astrasate kladú dôraz aj na ponúkané služby. Samozrejmosťou je šikovný personál, vždy ochotný poradiť s výberom tovaru či špecifickými požiadavkami. Zákazníci sa môžu opýtať priamo v predajni, alebo e-mailom či telefonicky. Objednaný satelitný komplet vám nainštalujú, súčasťou inštalácie je aj správne nasmerovanie paraboly na príslušný satelit. Ponuku služieb dopĺňa najrýchlejší bezdrôtový internet pre rodinné domy v Trnave a okolí od 17 eur mesačne.

Záujemcovia, ktorí sa chcú o službách a sortimente satelitnej techniky  dozvedieť viac, majú okrem webu www.astrasat.sk k dispozícii tel. číslo 0910 369 369 alebo e-mailovú adresu shop@astrasat.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.