Nefunguje daňový server? Nemáte potrebné daňové tlačivo?

OTS: Nefunguje daňový server? Nemáte potrebné daňové tlačivo? Vyskúšajte eTlačivá od ŠEVTu!

Bratislava 14. marca (TASR-OTS) - V čase keď kolabuje server Finančného riaditeľstva SR a verejnosť sa často nemôže dostať k potrebným tlačivám, prichádza popredný slovenský dodávateľ tlačív a kancelárskych potrieb, spoločnosť ŠEVT, a.s., s riešením, ktoré každému dodá pokoj a istotu. "Prostredníctvom aplikácie eTlačivá každý ľahko vyhľadá potrebné daňové priznanie, účtovný výkaz, pracovno-právne alebo iné administratívne tlačivá, vyplní ich, vytlačí a pošle na daňový úrad, alebo iný úrad. Pomocou tohto riešenia dokumenty dorazia na určené miesto včas a bezpečne. Užívateľ aplikácie sa tak vyhne prípadným nedorozumeniam, či sankciám," - hovorí generálny riaditeľ ŠEVT, a.s., Ing. Miroslav Kadvolt. Informácie o aplikácii, ako aj postup na jej použitie nájdu záujemcovia na stránke www.eTlaciva.sk.

Prednosťou aplikácie je jej prepojenosť na právne predpisy, ktoré sa vzťahujú ku konkrétnym tlačivám. Umožňuje to rýchlu kontrolu správnosti postupu. Program takisto upozorní na chyby ešte pred tlačou a údaje v riadkoch spočíta sám. Po inštalácii systému je práca možná aj bez pripojenia na internet.

"Aplikácia sa osvedčila v oblasti školstva, kde úspešne funguje od roku 2008 a v súčasnosti ju využíva vyše 1200 škôl. Program eTlačivá bude v krátkom čase doplnený o ďalšie tlačivá zo sociálnej oblasti, z oblasti zdravotných poisťovní a podobne," - dodáva generálny riaditeľ spoločnosti Ing. Miroslav Kadvolt.

Spoločnosť ŠEVT, a.s., prichádza so zaujímavou uvádzacou akciou. Záujemcovia získajú na 100 dní bezplatne 58 tlačív, prevažujú daňové. Objednaním si licencie a registráciou sa im sprístupní ďalších viac ako 180 rôznych tlačív, ktoré sú určené pre živnostenské podnikanie, formuláre pre zápis do Obchodného registra SR, ďalšie administratívne a daňové tlačivá. Ak si do 16. 3. 2012 klient objedná ročnú licenciu na používanie programu eTlačivá, získa ho za uvádzaciu cenu len 39 € s DPH na 12 mesiacov, pri objednaní do 7.6.2012. za zvýhodnenú cenu 79 € s DPH na 12 mesiacov.

Ing. Miroslav Kadvolt

generálny riaditeľ

ŠEVT, a.s. Bratislava

Plynárenská 6

Bratislava

www.sevt.sk

ji pop

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.