Dovolenky leto 2012

Predaj dovolenky na leto 2012 je už v plnom prúde. Z roka na rok viac a viac ľudí využíva skvelé first moment zľavy, ktoré pripravili cestovné kancelárie pre svojich zákazníkov. Pri kúpe dovolenky v zimnom období sa dá ušetriť v mnohých prípadoch až 30 % z katalógovej ceny zájazdu. Vo väčšine prípadov platia zľavy na dovolenku až do konca marca, výnimočne do apríla. Ďalší z dôvodov, prečo si objednať dovolenku už v zimnom období, je obsadenosť hotelov.

V tomto čase si môžete vyberať z oveľa väčšieho množstva voľných hotelov, ako pri last minute ponukách. Rodinné izby s dvoma spálňami alebo hotely s dobrými recenziami sa vypredajú veľmi rýchlo.

A kam sa oplatí vycestovať tento rok na dovolenku?

Turecko, kde  zákazníci radi využívajú vysokú kvalitu hotelových služieb, rezorty s krásnymi záhradami a skvelými gastro službami, či rôznorodé pláže od pieskových až po kamienkové. V Turecku si prídu na svoje aj dámy, nakoľko sa tu v bazároch veľmi dobre nakupuje.

turecko-r735_res.jpg

Chorvátsko už každoročne patrí medzi najobľúbenejšie destinácie Slovákov. V januárovom období sa častejšie predávajú kvalitnejšie a drahšie hotely s dobrými službami. V Chorvátsku si ľudia užijú krištáľovo čisté more a nádhernú prírodu. Lákavá je aj pomerne rýchla dostupnosť autom, či autobusom.

chorvatsko-r575_res.jpg

Taliansko zaznamenáva zvýšený záujem o dovolenku vďaka neustále sa rozrastajúcej ponuke na juhu Talianska - v Kalábrii a na Sicílii. Tento rok k predaju prispela aj novinka, ktorá už dlho na Slovenskom trhu chýbala, a to dovolenka na Sardínii. Prekrásna príroda, nádherné skalnaté útesy, či čisté more sú hlavnými lákadlami na dovolenku na juhu Talianska. Sever Talianska láka turistov najmä širokými piesočnatými plážami vhodnými pre malé deti a pomerne krátku vzdialenosť zo Slovenska.

Španielsko, najmä Malorka, Ibiza a Andalúzia , ponúka nádhernú prírodu, ale hlavne perfektnú atmosféru ostrovov. Nadpriemerné množstvo slnečných dní v roku garantujú ideálne podmienky na dovolenku.

Bulharsko láka turistov hlavne priaznivým cenami, ktoré potešia nejedného dovolenkára. Veď kto by si nevychutnal pivko, či kávičku za jedno euro? Samozrejmosťou sú aj široké pieskové pláže a na krásne prechádzky lákajú historické mestečká Nesebar, či Sozopol.

bulharsko_zlate_piesky-r311_res.jpg

V ponukách cestovných kancelárií je aj množstvo ďalších destinácií, v ktorých si viete užiť svoju dovolenku. Každá krajina prináša svoje čaro a každá je niečím výnimočná.

Kompletný prehľad dovolenkových destinácií od viac ako 70 cestovných kancelárií nie len na leto, ale aj na lyžovačky, exotiku, či poznávacie zájazdy, nájdete aj na stránke cestovnej agentúry Áčko-travel.sk. Inšpiráciu kam vycestovať Vám radi ponúkneme na našom blogu o cestovaní a dovolenkách klikniAcestuj.sk

Tešíme sa na Vás na našich pobočkách v Bratislave, Senici, Leviciach, alebo na internete.

Kolektív Áčko-travel.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu