Tri splátky hypotéky zaplatíme za vás

Pri nákupoch, výbere dovolenky či rôznych iných bežných záležitostiach každodenného života sa často orientujeme podľa toho, čo je pre nás najlepšie, najzaujímavejšie, najkvalitnejšie a tiež, cenovo najvýhodnejšie. Rovnako postupuje väčšina z nás aj pri riešení otázky svojho bývania - mať ten najkrajší domov a cítiť sa v ňom čo najpríjemnejšie. K tejto predstave môže dopomôcť aj spôsob, akým vašu nehnuteľnosť financujete.

Tým najčastejším je hypotekárny úver. Pokiaľ sa do konca mája 2012 rozhodnete pre hypotéku od ČSOB, ušetríte až 3 mesačné splátky, ktoré za vás zaplatí banka. Bez toho, že by sa výška splátok v budúcnosti akokoľvek navýšila či predĺžila doba splatnosti úveru. Peniaze, ktoré takýmto spôsobom ušetríte, môžete následne použiť na čokoľvek, napr. aj na kúpu zariadenia do vašej novej domácnosti. ČSOB vám pritom dá aj 100 % zľavu z poplatku za spracovanie hypotéky.

Pri riešení bývania je potrebná flexibilita – časová i finančná. V ČSOB sa už do 24 hodín od podania žiadosti o hypotéku dozviete, či s ňou budete môcť pri financovaní kupovanej nehnuteľnosti počítať. Navyše, ak potrebujete peniaze „okamžite“, s ČSOB hypotékou máte možnosť rýchleho čerpania finančných prostriedkov, a to už do 2 hodín.

Okrem odpustenia 3 mesačných splátok na hypotéke môžete ušetriť aj inak. Napr. získaním nižšej úrokovej sadzby, a to vďaka aktívnemu využívaniu bežného účtu od ČSOB, alebo uzatvoreniu poistenia nehnuteľnosti a domácnosti či poistenia úveru pre prípad úmrtia, invalidity, práceneschopnosti a straty zamestnania.

Ak vám zostávajú peniaze nazvyš a chceli by ste ich použiť na splatenie určitej časti hypotéky, ČSOB umožňuje každoročne realizovať mimoriadnu splátku až do výšky 20 % bez poplatku. Rovnako bezplatne môžete vyplatiť aj celý zostávajúci úver – vždy k dátumu obnovy úrokovej sadzby.

Najviac informácií o hypotéke sa dozviete v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, prostredníctvom ČSOB Linky 24 (0850 111 777) alebo na www.csob.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.