Trendové farby roku 2012

Dovoľte vetru osviežiť svoje okolie. Behom minúty dokážete zmeniť celý dekor vášho domova a farebným plochám vdýchnuť nové trendové farby, ktoré zmenia štýl vášho bytu.

Dovoľte vetru osviežiť svoje okolie. Behom minúty dokážete zmeniť celý dekor vášho domova  a farebným plochám vdýchnuť nové trendové farby, ktoré zmenia štýl vášho bytu. Tikkurila teraz predstavuje nové trendové kolekcie, kde nájdete zaujímavé a módne farebné kombinácie.  Nižšie si môžete prezrieť nové trendy odtieňov, ktoré vychádzajú z našich pocitov.

Nové trendové odtiene sú rozdelené do 5 kolekcií:

Eco rebellion, Small romance, Antwerp, Roots  a Open sea. Inšpiráciou k vytvoreniu tejto kolekcie bol jednoduchý život, pokoj a rebarealizácia.

Eco-Rebellion

Stop nadmernému konzumerizmu! Prejdite sa opusteným nádražím, nájdite nové využitie starých vecí a zmeňte ich tak, ako budete chcieť. Žiarivá žltá farba osvieži aj malý priestor. Buďte odvážny a zmeňte ihneď život jednej stene.

stena, feelings interior paint s300, pásiky na stene, feelings effect paint. malý stolík, feelings furniture paint m329.

Mini Romance

Obklopte sa pastelovými farbami. Tešte sa zo ženskosti a nehanbite sa za ňu. Miešajte rôzne materiály a spravte si okolie trochu výstrednejšie.

stena, feelings interior paint h466, vzory feelings effect paint v466. taniere na stene, feelings interior paint j421, malý stolík  feelings furniture paint  v370 a väčší stolík  taika pearlescent paint 2073 luna.

Antverpy

Potopte sa do sveta stáleho života a stability starých náterov. Vytvorte si interiér, ktorý rozpovie príbeh starých artefaktov a starožitných nábytkov.  Vyzdvihnite len určité detaily a získajte inšpiráciu z harmónie starých  zátiší. Okraje miestnosti  zmiznú v hlbinách temných odtieňov.

stôl, feelings furniture paint v417 and y478.

Roots

Korene zapustené do matky Zeme a skutočne zemité odtiene vytvárajú nádhernú atmosféru vášho domova.  Záhrada v kuchyni bude ihriskom pre nové nápady a farby. Príroda doplní Váš domov.  Ručná práca a špeciálne aplikácie farieb prinesú korene vášmu domovu.

stena, feelings interior paint m449, table, feelings furniture paint, semi-matt m449, svietnik otex y498.

Open Sea

Morský vánok je sprevádzaný sviežimi farbami. Pruhy, organické materiály a hladké drevo – táto kombinácia prináša trošku  nostalgie. Môžete pri nej maľovať, pliesť, háčkovať, kombinovať staré a nové, kúpené aj svojpomocne vytvorené.

stena, feelings interior paint j492, pásy, feelings effect paint a-base, stolík a stolička, feelings furniture paint m355, červené prvky na stoličke, feelings furniture paint m327, polica, feelings furniture paint k370.

Tikkurila skrášľuje a ochraňuje veci okolo nás už 150 rokov. Dnes Vás „Tikkurila inšpiruje k farebnejšiemu svetu“.

150 ročná tradícia. tikkurila farby a laky

viac informácií nájdete tu:

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu