Nová značka farieb FINKOLORA

Spoločnosť Dejmark spol. s r.o. (Tikkurila Slovakia s.r.o.) priniesla minulý rok na trh novú značku farieb FINKOLORA. Ponúka sortiment kvalitných farieb, ktoré sú určené na rôzne povrchy za naozaj prijateľnú cenu. Farby nie je potrebné riediť, veľmi jednoducho sa aplikujú a majú výborné krycie schopnosti.

V ponuke sú biele farby na steny a stropy Finkolora Snow White a Finkolora Perfect White. Tieto matné oteruvzdorné snehobiele farby rýchlo schnú a vďaka mikroporóznej štruktúre dovoľujú stenám dýchať. Výdatnosť je do 9 m2/l a dostupné v baleniach 5 a 15 L.

finkolora perfect white 5lfinkolora snow white 5l

Na vnútorné steny a stropy máme matnú akrylátovú oteruvzdornú farbu v 16 natónovaných odtieňoch Finkolora Color. Taktiež má výborné krytie, rýchlo schne a dovoľuje stenám dýchať. Výdatnosť je do 10 m2/l a dostupné v baleniach 5 a 15 L.

odtiene finkolora color    finkolora_color_2,5l

finkolora fasade 13,5l

Na fasády je v ponuke akrylátová farba Finkolora Facade, ktorá vytvára matný povrchy odolný atmosferickým podmienkam. Má veľmi dobrú priľnavosť k povrchu a zabezpečuje paropriepustnosť natretého povrchu. Výdatnosť je do 8 m2/l a dostupné v baleniach 5 a 15 L. Môžete si vybrať zo 192 odtieňov.

finkolora impregnant 2,5lNa drevené povrchy ponúkame Finkolora Impregnant je to dekoratívne a ochranné moridlo na drevo s voskom. Preniká hlboko do dreva, chráni voči UV-žiareniu a vlhkosti. Je založené na báze troch aktívnych živíc, ktoré zabezpečujú kompletnú ochranu dreva. Polysacharidová živica umožňuje zlúčenie moridla s chemickou štruktúrou dreva. Ľanový olej zabezpečuje výbornú penetráciu a odolnosť voči vode. Alkydová živica vytvára pevný povrch, ktorý garantuje odolnosť voči atmosferickým podmienkam a pridané pigmenty zas chránia povrch pred UV žiarením. Predáva sa bezfarebný, alebo v 9 hotových odtieňoch. Výdatnosť je do 18 m2/l a dostupné v baleniach 0,75 a 2,5 L.

finkolora anti corrosion 2,5l

Na kovové povrchy máme v ponuke univerzálny alkydový email na drevo a kov Finkolora Enamel for metal and wood. Vytvára hladký lesklý povrch, odoláva mechanickému poškodeniu a atmosferickým podmienkam. Má dobrú priľnavosť k povrchu a neobsahuje zdraviu škodlivé chrómové a olovené zložky. Výdatnosť je do 18 m2/l a dostupné v baleniach 0,75 a 2,5 L. Vybrať si môžete z 23 odtieňov.

Pre viac informácií o produktoch, resp. predajných miestach navštívte našu stránku: http://finkolora.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu