Piatok, 18. jún, 2021 | Meniny má VratislavKrížovkyKrížovky

Prvý raz sa v Žiline uskutoční test pracovnej angličtiny TOEIC

Dňa 13.4.2012 sa bude konať v Jazykovej škole VIVEUS medzinárodne uznávaná skúška pracovnej angličtiny TOEIC. Skúšky sa môžu zúčastniť aj záujemcovia z rád širokej verejnosti.

Dňa 13.4.2012 sa bude konať v Jazykovej škole VIVEUS medzinárodne uznávaná skúška pracovnej angličtiny TOEIC. Skúšky sa môžu zúčastniť aj záujemcovia z rád širokej verejnosti.

S počtom viac ako 5 miliónov testov napísaných za rok, sú TOEIC testy štandardným celosvetovým nástrojom na meranie spôsobilosti v používaní anglického jazyka na pracoviskách.

TOEIC test umožňuje jeho držiteľovi zvýšiť svoju cenu na pracovnom trhu a zlepšiť svoju profesionálnu mobilitu. Vhodný je najmä pre ľudí, ktorí chcú mať celosvetovo uznávaný a akceptovaný dôkaz o svojich jazykových kompetenciách a pre zamestnancov, ktorí chcú dokladovať svoj pokrok v anglickom jazyku. Uchádzači o zamestnanie testom TOEIC prispejú k zlepšeniu svojho osobného profilu. Medzinárodné spoločnosti často používajú práve výsledky TOEIC testov pri rozhodovaní o prijatí do zamestnania.

Jazyková škola VIVEUS, ako akreditované testovacie centrum pre tieto skúšky, ich používa ako nezávislý objektívny nástroj na meranie efektívnosti výučby v programe výučby pracovnej angličtiny.

Program pracovnej angličtiny zahŕňa prípravu na skúšky TOEIC a zároveň je aj praktickým kurzom o tom, ako robiť biznis v angličtine. Každá téma kurzu sa popri zameraní na určitú jazykovú zručnosť zaoberá aj otázkou, ako čo najjednoduchšie riešiť úlohy z firemného prostredia v angličtine. Lektor sa snaží, aby každá vyučovacia hodina bola študentovi praktickým prínosom, užitočným pri plnení jeho pracovných povinností.

Jazyková škola VIVEUS v Žiline zlepšuje týmito aktivitami predpoklady svojich študentov na ich lepšie uplatnenie na svetovom trhu práce.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

6 h

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

7 h

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

13 h