Pondelok, 15. august, 2022 | Meniny má Marcela

Prvý raz sa v Žiline uskutoční test pracovnej angličtiny TOEIC

Dňa 13.4.2012 sa bude konať v Jazykovej škole VIVEUS medzinárodne uznávaná skúška pracovnej angličtiny TOEIC. Skúšky sa môžu zúčastniť aj záujemcovia z rád širokej verejnosti.

Dňa 13.4.2012 sa bude konať v Jazykovej škole VIVEUS medzinárodne uznávaná skúška pracovnej angličtiny TOEIC. Skúšky sa môžu zúčastniť aj záujemcovia z rád širokej verejnosti.

S počtom viac ako 5 miliónov testov napísaných za rok, sú TOEIC testy štandardným celosvetovým nástrojom na meranie spôsobilosti v používaní anglického jazyka na pracoviskách.

TOEIC test umožňuje jeho držiteľovi zvýšiť svoju cenu na pracovnom trhu a zlepšiť svoju profesionálnu mobilitu. Vhodný je najmä pre ľudí, ktorí chcú mať celosvetovo uznávaný a akceptovaný dôkaz o svojich jazykových kompetenciách a pre zamestnancov, ktorí chcú dokladovať svoj pokrok v anglickom jazyku. Uchádzači o zamestnanie testom TOEIC prispejú k zlepšeniu svojho osobného profilu. Medzinárodné spoločnosti často používajú práve výsledky TOEIC testov pri rozhodovaní o prijatí do zamestnania.

Jazyková škola VIVEUS, ako akreditované testovacie centrum pre tieto skúšky, ich používa ako nezávislý objektívny nástroj na meranie efektívnosti výučby v programe výučby pracovnej angličtiny.

Program pracovnej angličtiny zahŕňa prípravu na skúšky TOEIC a zároveň je aj praktickým kurzom o tom, ako robiť biznis v angličtine. Každá téma kurzu sa popri zameraní na určitú jazykovú zručnosť zaoberá aj otázkou, ako čo najjednoduchšie riešiť úlohy z firemného prostredia v angličtine. Lektor sa snaží, aby každá vyučovacia hodina bola študentovi praktickým prínosom, užitočným pri plnení jeho pracovných povinností.

Jazyková škola VIVEUS v Žiline zlepšuje týmito aktivitami predpoklady svojich študentov na ich lepšie uplatnenie na svetovom trhu práce.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Jeden z najväčších folklórnych festivalov v regióne ostáva úrovňou kvality verný svojmu menu.

12 h

O dôvodoch kandidovať, o politike a prešovskom futbalovom štadióne.

12 h

Za architektonickým unikátom Apúlie cestujte do mestečka Alberobello.

INZERCIA 12. aug
SkryťZatvoriť reklamu