Lukáš Latinák: Rozkopal Horský park

Lukáš Latinák je známy nielen svojím originálnym komediálnym talentom, ale rovnako sa o ňom vie, že má srdce na správnom mieste. A to dokazuje veľmi často.

Lukáš Latinák  je známy nielen svojím originálnym komediálnym talentom, ale rovnako sa o ňom vie, že má srdce na správnom mieste. A to dokazuje veľmi často.

Minulý rok pred Vianocami už po druhý krát zorganizoval s kamarátmi z televíznej Partičky charitatívny Vianočný bazár chalaňov. Už niekoľko rokov patrí medzi známe tváre, ktoré podporujú projekt Biela pastelka. Sympatický herec sa v minulosti dokonca stal Vyslancom dobrovoľníctva na Slovensku. V nasledujúcom rozhovore nám prezradil aj to, prečo rozkopal Horský park.

Je dôležité vedieť o práci organizácií, ktoré pomáhajú druhým žiť šťastnejší a krajší život. Nadácia Orange patrí medzi najznámejšie a najdôveryhodnejšie firemné nadácie,  ročne podporí stovky projektov a aktivít s cieľom meniť veci k lepšiemu. Len za minulý rok na tento účel prerozdelila viac ako 1,1 milióna eur. Jej poslanie tu však nekončí. Nadácia Orange upriamuje pozornosť aj na ostatné mimovládne organizácie na Slovensku.

Prostredníctvom jedinečnej Ceny Nadácie Orange už po tretí krát ocení prácu ľudí z mimovládnych organizácií, ktorí pomáhajú druhým vidieť svet v lepšom svetle. Laureáti ocenenia za rok 2011 budú vyhlásení 18. apríla 2012 na slávnostnom ceremoniáli v Bratislave.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.