// f;

Naštartujte svojich zamestnancov

Viacero moderných biznis centier neberie ohľad na ľudí, ktorí v nich počas pracovného týždňa trávia minimálne osem hodín denne, nerátajúc nadčasy a pracovné víkendy.

Viacero moderných biznis centier neberie ohľad na ľudí, ktorí v nich počas pracovného týždňa trávia minimálne osem hodín denne, nerátajúc nadčasy a pracovné víkendy. Kvalita prostredia, ktoré priamo ovplyvňuje efektivitu a výkonnosť zamestnancov, je často na nízkej úrovni. Kancelária, druhý domov väčšiny pracujúcich, by mala okrem stola a stoličky poskytnúť aj primeraný komfort a zdravú mikroklímu.

Administratívna budova Bratislava Business Center 1 Plus (BBC 1 Plus) na Plynárenskej ulici v Bratislave je zelenou výnimkou medzi takzvanými „skleníkmi“. Na lokálny trh prináša kvalitné a moderné kancelárske priestory triedy A, ktoré sa navyše môžu pochváliť rešpektovaním potrieb užívateľov budovy, ako aj princípov ochrany životného prostredia. Technologicky vyspelý systém chladenia chladenými stropmi, systém zvlhčovania vzduchu, otvárateľné okná, kúrenie, ako aj chladenie a osvetlenie regulovateľné samostatne pre každú kanceláriu, umožnia zamestnancom prispôsobiť pracovisko svojim individuálnym potrebám.

druha-r918_res.jpg

Doprajte aj Vy svojim zamestnancom príjemné pracovné prostredie a ich výkonnosť narastie. Nebudú ich trápiť problémy ako prúdenie studeného vzduchu zo systému chladenia, vírenie prachu, lokálne prechladzovanie alebo prehrievanie priestorov, hluk od technológií, či nedostatok čerstvého vzduchu. Budú sa môcť plne sústrediť na prácu a cítiť sa pri nej príjemnejšie. Samoobslužnú reštauráciu, kaviareň, pekáreň, trafiku, lekáreň, ba i kaderníka budú mať poruke priamo v rámci administratívneho komplexu. Takýto komfort zaručene ocenia.

Budova BBC 1 Plus vyrastá v srdci najrozvinutejšej administratívnej štvrte, ktorá ponúka jednoduché napojenie na hlavné dopravné tepny, blízkosť centra mesta a vynikajúcu dostupnosť MHD. Súčasťou komplexu budú aj stojany na bicykle, šatňa a sprcha, ktoré športovo založeným pracovníkom umožnia voziť sa do práce na bicykli.

prva-r803_res.jpg

Projekt BBC 1 Plus rakúskej spoločnosti CA Immo získa po kolaudácii v auguste 2012 medzinárodne uznávaný certifikát LEED (Silver), ktorý je zárukou energetických úspor a vysokej kvality nielen stavby samotnej, ale aj jej vnútorného prostredia.

Zaraďte sa medzi progresívne spoločnosti, pridajte sa k celosvetovému trendu ekologických administratívnych budov a poskytnite svojmu tímu kvalitnejšie pracovné podmienky. Odmenou Vám budú spokojní zamestnanci, ktorí budú dosahovať lepšie pracovné výsledky v prospech Vašej firmy. Viac sa dozviete na stránke www.bbc1plus.sk.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.