Iveta Malachovská: Pomáhať je prirodzené

Ivetu Malachovskú pozná celé Slovensko najmä z televíznych obrazoviek. Vždy pozitívne naladená moderátorka je však známa aj tým, že má blízko ku charite. Ako sama hovorí, pomáhať druhým stojí za to.

Ivetu  Malachovskú pozná celé Slovensko najmä z televíznych obrazoviek. Vždy pozitívne naladená moderátorka je však známa aj tým, že má blízko ku charite. Ako sama hovorí, pomáhať druhým stojí za to. Aj keď by sa za celý život našiel iba jediný človek, ktorý by vám za to poďakoval.

Známa brunetka svoje pôsobenie v televízii od začiatku spájala s charitatívnymi programami. Svoj prvý program Úsmev ako dar moderovala už v roku 1989. Pamätáme si ju aj ako tvár vianočného Konta nádeje, kedy sa rok čo rok prihovárala počas Štedrého dňa domácnostiam po celom Slovensku. V súčasnosti je členkou Správnej rady jednej z najväčších nadácií na Slovensku – Nadácie Orange. V našom rozhovore na seba prezradila aj to, kto ju pomáhať druhým naučil.

Je dôležité vedieť o práci organizácií, ktoré pomáhajú druhým žiť šťastnejší a krajší život. Nadácia Orange patrí medzi najznámejšie a najdôveryhodnejšie firemné nadácie, ktorá ročne podporí stovky projektov a aktivít s cieľom meniť veci k lepšiemu. Len za minulý rok na tento účel prerozdelila viac ako 1,1 milióna eur. Jej poslanie tu však nekončí. Pozornosť upriamuje aj na ostatné mimovládne organizácie na Slovensku.

Prostredníctvom jedinečnej Ceny Nadácie Orange už po tretí krát ocení prácu ľudí z mimovládnych organizácií, ktorí pomáhajú druhým vidieť svet v lepšom svetle. Laureáti ocenenia za rok 2011 budú vyhlásení 18. apríla 2012 na slávnostnom ceremoniáli v Bratislave.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.