Dane pôjdu hore. Šetrite na PZP

Nová vláda sa pripravuje na to, že najväčšiu časť diery v rozpočte chce zaplátať zvýšením niektorých daní. Pre mnohých občanov to však bude znamenať, že budú musieť siahnuť hlbšie do vrecka.

Nová vláda sa pripravuje na to, že najväčšiu časť diery v rozpočte chce zaplátať zvýšením niektorých daní. Pre mnohých občanov to však bude znamenať, že budú musieť siahnuť hlbšie do vrecka. Cestou, ako môžu ušetriť namiesto vlády a zmierniť tak dopad týchto jej opatrení, je kúpiť si najvýhodnejšie povinné zmluvné poistenie na svoje auto.

Úspora môže predstavovať ročne až niekoľko desiatok eur. „Chceme pomôcť motoristom na Slovensku v týchto krízových časoch, kedy musia všetci šetriť. Prepoistením auta k nám totiž okrem najvýhodnejšej ceny PZP na trhu už od 59 eur ročne môžu získať poistenie na dva mesiace zadarmo,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel, ktorá službu poistenie.sme.sk zabezpečuje.

Akcia 2 MESIACE PZP ZADARMO platí už iba dnes 17. apríla 2012 do polnoci. Navyše, každý, kto si v súčasnosti urobí kalkuláciu poistného pre svoje auto na poistenie.sme.sk, bude zaradený do zlosovania o šesť výhier vo výške 555,555 eura. Do zlosovania budú zaradení všetci bez ohľadu na to, či si PZP kúpia.

Viac info na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.