Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Dane pôjdu hore. Šetrite na PZP

Nová vláda sa pripravuje na to, že najväčšiu časť diery v rozpočte chce zaplátať zvýšením niektorých daní. Pre mnohých občanov to však bude znamenať, že budú musieť siahnuť hlbšie do vrecka.

Nová vláda sa pripravuje na to, že najväčšiu časť diery v rozpočte chce zaplátať zvýšením niektorých daní. Pre mnohých občanov to však bude znamenať, že budú musieť siahnuť hlbšie do vrecka. Cestou, ako môžu ušetriť namiesto vlády a zmierniť tak dopad týchto jej opatrení, je kúpiť si najvýhodnejšie povinné zmluvné poistenie na svoje auto.

Úspora môže predstavovať ročne až niekoľko desiatok eur. „Chceme pomôcť motoristom na Slovensku v týchto krízových časoch, kedy musia všetci šetriť. Prepoistením auta k nám totiž okrem najvýhodnejšej ceny PZP na trhu už od 59 eur ročne môžu získať poistenie na dva mesiace zadarmo,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel, ktorá službu poistenie.sme.sk zabezpečuje.

Akcia 2 MESIACE PZP ZADARMO platí už iba dnes 17. apríla 2012 do polnoci. Navyše, každý, kto si v súčasnosti urobí kalkuláciu poistného pre svoje auto na poistenie.sme.sk, bude zaradený do zlosovania o šesť výhier vo výške 555,555 eura. Do zlosovania budú zaradení všetci bez ohľadu na to, či si PZP kúpia.

Viac info na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Prokrastinujete? 5 overených tipov, ako nestratiť radosť z práce

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN