Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Dane pôjdu hore. Šetrite na PZP

Nová vláda sa pripravuje na to, že najväčšiu časť diery v rozpočte chce zaplátať zvýšením niektorých daní. Pre mnohých občanov to však bude znamenať, že budú musieť siahnuť hlbšie do vrecka.

Nová vláda sa pripravuje na to, že najväčšiu časť diery v rozpočte chce zaplátať zvýšením niektorých daní. Pre mnohých občanov to však bude znamenať, že budú musieť siahnuť hlbšie do vrecka. Cestou, ako môžu ušetriť namiesto vlády a zmierniť tak dopad týchto jej opatrení, je kúpiť si najvýhodnejšie povinné zmluvné poistenie na svoje auto.

Úspora môže predstavovať ročne až niekoľko desiatok eur. „Chceme pomôcť motoristom na Slovensku v týchto krízových časoch, kedy musia všetci šetriť. Prepoistením auta k nám totiž okrem najvýhodnejšej ceny PZP na trhu už od 59 eur ročne môžu získať poistenie na dva mesiace zadarmo,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel, ktorá službu poistenie.sme.sk zabezpečuje.

Akcia 2 MESIACE PZP ZADARMO platí už iba dnes 17. apríla 2012 do polnoci. Navyše, každý, kto si v súčasnosti urobí kalkuláciu poistného pre svoje auto na poistenie.sme.sk, bude zaradený do zlosovania o šesť výhier vo výške 555,555 eura. Do zlosovania budú zaradení všetci bez ohľadu na to, či si PZP kúpia.

Viac info na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.