Dane pôjdu hore. Šetrite na PZP

Nová vláda sa pripravuje na to, že najväčšiu časť diery v rozpočte chce zaplátať zvýšením niektorých daní. Pre mnohých občanov to však bude znamenať, že budú musieť siahnuť hlbšie do vrecka.

Nová vláda sa pripravuje na to, že najväčšiu časť diery v rozpočte chce zaplátať zvýšením niektorých daní. Pre mnohých občanov to však bude znamenať, že budú musieť siahnuť hlbšie do vrecka. Cestou, ako môžu ušetriť namiesto vlády a zmierniť tak dopad týchto jej opatrení, je kúpiť si najvýhodnejšie povinné zmluvné poistenie na svoje auto.

Úspora môže predstavovať ročne až niekoľko desiatok eur. „Chceme pomôcť motoristom na Slovensku v týchto krízových časoch, kedy musia všetci šetriť. Prepoistením auta k nám totiž okrem najvýhodnejšej ceny PZP na trhu už od 59 eur ročne môžu získať poistenie na dva mesiace zadarmo,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel, ktorá službu poistenie.sme.sk zabezpečuje.

Akcia 2 MESIACE PZP ZADARMO platí už iba dnes 17. apríla 2012 do polnoci. Navyše, každý, kto si v súčasnosti urobí kalkuláciu poistného pre svoje auto na poistenie.sme.sk, bude zaradený do zlosovania o šesť výhier vo výške 555,555 eura. Do zlosovania budú zaradení všetci bez ohľadu na to, či si PZP kúpia.

Viac info na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group

Prihláste sa a vložte PR článok

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.

3 pravidlá pre lepší dôchodok

Tretina našich dôchodcov má penziu od 305 do 410 €. Ak sa obávate, či vám taký dôchodok bude stačiť, nespoliehajte sa len na štát.

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?